ше невідомо - може то акція, заздалегідь спланована самим міністерством. проти кролів. проти селян. проти високих парканів. і тоді ніяка оковита Вам відтам (з міністерства) не світить хіба до селян звернутись...
А ось дівки на ДП вже докопались хто така Чупакабра: "Хм, у нас на левандівці ходить така версія: Медведчук викупив в Львівській області кусень лісу і створив собі там заповідник. Став туди звірів завозити-різних,"заморських". Ради цікавості стали тих звірят між собов схрещувати-і ... о чудо... получилась в них чупакабра... Потім це звірятко дочекалось ,так само схрещеної , самки, сталися плодити ... і з усім своїм сімейством покинули стіни заповідника. Стали господарку простим селянам нищити. Було створено загони по відлову цих чудищ , кажуть самку вбили-поміж людей навідь гуляє відео чи фото цієї тваринки. А самець з дітлахами гуляє на волі та й далі тлумить людям господарку. Ось така історія. І версію ,що саме ця істота налякала табун коней, я також чула." За що купив...
Мені вже другий день в голові крутиться оце загадкове слово "чупакабра", не можу від нього позбутися.
Добре, що вдень, а не ВНОЧІ, в кошмарному сні... Тілько думаю, як тото людям бракне цирку, клоунів (ті, що є, несправляються) чи зоопарку. От собі і вигадують нову забаву.
от мені, власне, вночі і наснилося. тіки воно було біле і пухнасте, а не помаранчеве і майже без шерсті. і не кролям кров пило, а бігало за сусідськими кошенятами :girl_crazy:
Є Фото Чупакабри і трохи про нього: Его родина - планета Мелмак. Он самоуверен, капризен и жаден. Он порядочный обжора, грубиян и ворчун. Он обожает кошек (в кулинарном смысле), его любопытство не знает границ, а разрушительные способности поражают воображение. НО помыслы его чисты, душа открыта, а сердце отзывчиво. Короче, он - самый очаровательный персонаж комедийных сериалов. Он - Альф! Ему больше 200 лет. Вы скажете он стар? Нет! Он - SUPER STAR!!! Помоему за описом зовнішності схожий
та не переживайте, він десь сидить у засідці на чупака полює, щоб доказати всім форумним скептикам що той звір насправді існує
жарти жартами, а як побачите в кущах зайця 1,70м, то не тре до нього бігти з криком "здоров, консультанте, як ся маєш", бо тоді полювання до дупи і ми консультанта ше з тиждень не побачимо