в Московії, наприклад. Може воно з мавзолею втікло, нє? Ну все..... тепер наші хлопи його точно пристрілят... після такої інфи.
то він є, принаймні носії іспанської кажуть шо в другому ролику поліцай описує чупа саме так як і наші свідки в газетах. Рудий , та кенгурячі лапи
фігня повна..в другому ролику взагалі йдеться про (як вважає один дядько) відьму чи якусь позаземну істоту, що літає на якомусь апараті...Сюжет з серії - Очевідноє - невєроятноє..
цікаво, звідки жителі навколишніх сіл, які виступають свідками в наших газетах, знають, як саме виглядають кенгурячі лапи? колись в дитинстві пам"ятаю картину в бабусі в селі - коли подушені курчата зранку поскладані рівнесенько-прерівнесенько були - це був тхір, чи ласка чи які там ще бувають такого типу звірі (куниця, як вже казали). а кіт і досі "здобич" щурів чимишей подушених вискладує рівненько в рядок - хвалиться. я в зоології ні бум-бум, але може то такий нормальний природний інстинкт дрібних хижаків? нічого надприродного? або ж просто дійсно
Ой, вірю - бачив я їх і не одного. Як тільки більше 2-ох літрів горівки за раз вип’ю так вони і з’являються. Цілим стадом. Стрибають довкола і співають попсові пісеньки або шансони. Страшні звірі.
А ще і лис так діє. Спочатку всіх передушить, поскладає, а потім носить потрохи в свою нору, якщо його щось настрашило, то може й не встиг поносити, а накивав п"ятами.
Даю ідею. Знаходимо десь в зоопарку кенгуру що доживає віку, вставляємо йому великі зуби , пришиваємо на хребет пару голок від їжака, робимо вигляд що піймали і туризм у Львівській області приймає новий розмах. За висунення ідеї мені премія (ой який я скромний), або хоча би продаю квитки ті що за готівку. Одна прАблєма, зуби може вставити звичайний стоматолог чи треба шукати ветеринарного? Хто приведе стоматолога для звірини- беру в долю з продажі квитків.
Отой СТБ то певне одна контора з Експресом. Переглянув той репортаж і ніц не побачив. Ні крілів, ні поламаних кліток ні заляканих псів, от хіба фоторобот від редакції СТБ Там навіть ті паркани до 2м не дотягують і та чупа чогось лізла в дірку між хворостини а не черз паркан, та й клітки далеко не залізні а деревяні на звичайних защібках. Поскладані тільки 3 кролі а інші розкидані....... дута сенсація Експрес/СТБ. Дивно що у нас гуманоїди не викрадають селян для дослідів, бо в америкосів то вже пройдений етап, пора і до нас
Сьогодні в новинах каналу 24 показали сюжет про чапакабру, "чудо-юдо" називається. знімали в "епіцентрі подій" - на подвір'ї моїх знайомих ржу-немогу, з того що телевізійники поназнімали і понаобрізали дійсно виходить, що все село свято вірить в чупакабру і ледве не кожен день за лапи його витягає кролячої з клітки.
“Україну охопила паніка: чупакабри, ЧАЕС і потопи Чутки про страшні аварії і нашестя невідомих науці монстрів протягом останніх декількох місяців просто звели з розуму Україну. У вівторок люди почали розсилати один одному повідомлення про те, що впала стіна саркофага на ЧАЕС. «Товариш зателефонував, каже: у жодному випадку не виходь на вулицю, там стіна саркофага впала! Мене аж в піт кинуло», — розповів дизайнер Сергій. «У Чорнобилі все спокійно, а чутки про те, що впала стіна, з'являються мало не щодня. У мене є навіть архів таких повідомлень. Це робиться, щоб зірвати курортний сезон. Мовляв, в Україні зараз радіація», — розповів Олександр Сирота, віце-президент громадської організації «Центр Прип’ять.ком». Запевнили, що з ЧАЕС все гаразд і на самій станції, пише Сегодня. Нещодавно жителі Запоріжжя переживали через загрозу прориву Дніпрогес, який нібито передбачив місцевий провидець. На Київщині панікували через цистерну ртуті, що «розлилася» (незадовго до цього цистерна-примара нібито вибухала в Кіровоградській і Харківській областях). Паніка дійшла і до Львівщини, тут вже декілька тижнів людей лякають монстром, який пожирає кроликів. Як розповів начальник прес-служби МНС Ігор Кроль, помилкова інформація про великі аварії традиційно з'являється на старті курортного сезону — з квітня по червень. Кроль не вважає, що цього року кількість чуток збільшилася. Як відзначає видання, психологи з цим незгодні. За їхніми оцінками, останнім часом на хвилі панічних настроїв населення, які пов'язані з політичною і економічною нестабільністю в країні, чуток стало набагато більше, але найголовніше — люди все більше їм вірять. «Враховуючи нестабільну ситуацію в Україні і президентські вибори, що наближаються, таких помилкових чуток вже восени може з'явитися ще більше», — вважає психолог Олександр Губенко. Його колега Олег Покальчук розповів, що існує декілька причин виникнення чуток. «По-перше, хтось просто хоче прослідкувати, за якими каналами розповсюджується помилкова інформація і що з цього виходить. По-друге, існує тип людей, яким подобається бути джерелом інформації, що сіє паніку, центром уваги. Їхню активність може збільшувати і сильна спека. Чим безглуздіша чутка, тим більше у неї шансів розповсюдитися на велику територію», — каже Покальчук. Політолог Кость Бондаренко впевнений, що чутки активізуються напередодні виборів. Він не виключив, що «сарафанним радіо» політики можуть скористатися перед виборами президента, а зараз тестують його.” / 25 червня 2009р., новини «Форпост»/
Як казав товариш Маяковський "Если на небе звезды зажигаются, значит ето кому-нибудь нужно..". Ну про щоб ми тут зараз говорили якби не було "чупакабри" ( ну і слово язик можна звернути). Ото, що б люди не забивали собі голову ділами насущними. А прихильники ОБС зажди були на цьому світі особливо вже в сумні часи.
Та у ті нечасті дні як я тверезий. Вони тоді сідають на літак зайцями і летять в Україну кроликів душити. Тому пропоную міністерству сільського господарства України забезпечувати мене оковитою за безплатно. Користь обопільна.
Мисливці висунули версію, що це тхір або медвідь. Мені цікаво скільки мисливців виділо медведя? Чи дозволяється на полюванні бути не то, що п"яним, але й навіть випившим і хто з них цього дотримується? Узагальнивши відповіді, скажіть, чи мають мисливці після цього право на свою версію про чупакабру? Я вважаю, що більшість з них можуть бути непоганими дегустарами та байкарами...
а мисливці і рибалки і є байкарами під згадане: Сидить компанія мужиків. Один розказує -Пішов я якось на полювання. Дивлюсь лось біжить. Я бах, застрілив. Великий. НЕ дотягну. Відрізав ногу , закинув на плече, йду вже додому. Раптом біля села кабан біжить. Жалко впускати, я бах, застрілив. Ну не дотягну, здоровечий, холєра. Відрізав і в нього компу, закинув на плече.... Раптом приходить ще один колега, приносить бутилку , ставить на стіл, всі відволікаються. Посідали і один з компанії нагадує розповідавшому - Ну? Закинув одну ногу на одне плече, другу на друге... і що далі? -Ну то закинув я ноги на плечі і як засадив їй, вона аж застогнала від задоволення ... )