Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. fuxx

fuxx Member

Чув історію як раніше злосний пес потрощив клітку і таки добрався до сусідських кролів.

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

а в таку байку, як чупакабра в принципі, вірите? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

в Московії, наприклад. Може воно з мавзолею втікло, нє?

Ну все..... тепер наші хлопи його точно пристрілят... після такої інфи.:haha:

Останнє редагування модератором: 26 чер 2009
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

перший фільм - пяний вуйко йде від кума - додому.

другий - про бабу ягу.

це ж офтоп, де чукчакабра?

6. Deus igrok

то він є, принаймні носії іспанської кажуть шо в другому ролику поліцай описує чупа саме так як і наші свідки в газетах. Рудий , та кенгурячі лапи

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

фігня повна..в другому ролику взагалі йдеться про (як вважає один дядько) відьму чи якусь позаземну істоту, що літає на якомусь апараті...Сюжет з серії - Очевідноє - невєроятноє..

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

цікаво, звідки жителі навколишніх сіл, які виступають свідками в наших газетах, знають, як саме виглядають кенгурячі лапи? :pardon:

колись в дитинстві пам"ятаю картину в бабусі в селі - коли подушені курчата зранку поскладані рівнесенько-прерівнесенько були - це був тхір, чи ласка чи які там ще бувають такого типу звірі (куниця, як вже казали).
    а кіт і досі "здобич" щурів чимишей подушених вискладує рівненько в рядок - хвалиться.

я в зоології ні бум-бум, але може то такий нормальний природний інстинкт дрібних хижаків? нічого надприродного?:good:

або ж просто дійсно

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ой, вірю - бачив я їх і не одного. Як тільки більше 2-ох літрів горівки за раз вип’ю так вони і з’являються. Цілим стадом. Стрибають довкола і співають попсові пісеньки або шансони. Страшні звірі.

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

стопп. а коли то вони встигають тоді кролів їсти, га? о_О

11. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А ще і лис так діє. Спочатку всіх передушить, поскладає, а потім носить потрохи в свою нору, якщо його щось настрашило, то може й не встиг поносити, а накивав п"ятами.

12. Deus igrok

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Даю ідею. Знаходимо десь в зоопарку кенгуру що доживає віку, вставляємо йому великі зуби , пришиваємо на хребет пару голок від їжака, робимо вигляд що піймали і туризм у Львівській області приймає новий розмах. За висунення ідеї мені премія (ой який я скромний), або хоча би продаю квитки ті що за готівку. Одна прАблєма, зуби може вставити звичайний стоматолог чи треба шукати ветеринарного? Хто приведе стоматолога для звірини- беру в долю з продажі квитків. :)

14. fuxx

fuxx Member

Отой СТБ то певне одна контора з Експресом.
    Переглянув той репортаж і ніц не побачив. Ні крілів, ні поламаних кліток ні заляканих псів, от хіба фоторобот від редакції СТБ :)

Там навіть ті паркани до 2м не дотягують і та чупа чогось лізла в дірку між хворостини а не черз паркан, та й клітки далеко не залізні а деревяні на звичайних защібках. Поскладані тільки 3 кролі а інші розкидані....... дута сенсація Експрес/СТБ.

Дивно що у нас гуманоїди не викрадають селян для дослідів, бо в америкосів то вже пройдений етап, пора і до нас :)

15. Green belt

Green belt Well-Known Member

:haha: Сьогодні в новинах каналу 24 показали сюжет про чапакабру, "чудо-юдо" називається. знімали в "епіцентрі подій" - на подвір'ї моїх знайомих :)
    ржу-немогу, з того що телевізійники поназнімали і понаобрізали дійсно виходить, що все село свято вірить в чупакабру і ледве не кожен день за лапи його витягає кролячої з клітки.
    :mocking:

16. Ясь

Ясь Well-Known Member

“Україну охопила паніка: чупакабри, ЧАЕС і потопи
    Чутки про страшні аварії і нашестя невідомих науці монстрів протягом останніх декількох місяців просто звели з розуму Україну. У вівторок люди почали розсилати один одному повідомлення про те, що впала стіна саркофага на ЧАЕС.
    «Товариш зателефонував, каже: у жодному випадку не виходь на вулицю, там стіна саркофага впала! Мене аж в піт кинуло», — розповів дизайнер Сергій. «У Чорнобилі все спокійно, а чутки про те, що впала стіна, з'являються мало не щодня. У мене є навіть архів таких повідомлень. Це робиться, щоб зірвати курортний сезон. Мовляв, в Україні зараз радіація», — розповів Олександр Сирота, віце-президент громадської організації «Центр Прип’ять.ком». Запевнили, що з ЧАЕС все гаразд і на самій станції, пише Сегодня.
    Нещодавно жителі Запоріжжя переживали через загрозу прориву Дніпрогес, який нібито передбачив місцевий провидець. На Київщині панікували через цистерну ртуті, що «розлилася» (незадовго до цього цистерна-примара нібито вибухала в Кіровоградській і Харківській областях). Паніка дійшла і до Львівщини, тут вже декілька тижнів людей лякають монстром, який пожирає кроликів. Як розповів начальник прес-служби МНС Ігор Кроль, помилкова інформація про великі аварії традиційно з'являється на старті курортного сезону — з квітня по червень. Кроль не вважає, що цього року кількість чуток збільшилася.
    Як відзначає видання, психологи з цим незгодні. За їхніми оцінками, останнім часом на хвилі панічних настроїв населення, які пов'язані з політичною і економічною нестабільністю в країні, чуток стало набагато більше, але найголовніше — люди все більше їм вірять. «Враховуючи нестабільну ситуацію в Україні і президентські вибори, що наближаються, таких помилкових чуток вже восени може з'явитися ще більше», — вважає психолог Олександр Губенко. Його колега Олег Покальчук розповів, що існує декілька причин виникнення чуток. «По-перше, хтось просто хоче прослідкувати, за якими каналами розповсюджується помилкова інформація і що з цього виходить. По-друге, існує тип людей, яким подобається бути джерелом інформації, що сіє паніку, центром уваги. Їхню активність може збільшувати і сильна спека. Чим безглуздіша чутка, тим більше у неї шансів розповсюдитися на велику територію», — каже Покальчук.
    Політолог Кость Бондаренко впевнений, що чутки активізуються напередодні виборів. Він не виключив, що «сарафанним радіо» політики можуть скористатися перед виборами президента, а зараз тестують його.”
    / 25 червня 2009р., новини «Форпост»/

17. Лисеня

Лисеня Active Member

Як казав товариш Маяковський "Если на небе звезды зажигаются, значит ето кому-нибудь нужно..". Ну про щоб ми тут зараз говорили якби не було "чупакабри" ( ну і слово язик можна звернути). Ото, що б люди не забивали собі голову ділами насущними. А прихильники ОБС зажди були на цьому світі особливо вже в сумні часи.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та у ті нечасті дні як я тверезий. Вони тоді сідають на літак зайцями і летять в Україну кроликів душити. :cry:
    Тому пропоную міністерству сільського господарства України забезпечувати мене оковитою за безплатно. Користь обопільна.
    :russian_ru:

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мисливці висунули версію, що це тхір або медвідь. Мені цікаво скільки мисливців виділо медведя? Чи дозволяється на полюванні бути не то, що п"яним, але й навіть випившим і хто з них цього дотримується? Узагальнивши відповіді, скажіть, чи мають мисливці після цього право на свою версію про чупакабру? Я вважаю, що більшість з них можуть бути непоганими дегустарами та байкарами...:)

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а мисливці і рибалки і є байкарами :)
    під згадане:
    Сидить компанія мужиків. Один розказує
    -Пішов я якось на полювання. Дивлюсь лось біжить. Я бах, застрілив. Великий. НЕ дотягну. Відрізав ногу , закинув на плече, йду вже додому. Раптом біля села кабан біжить. Жалко впускати, я бах, застрілив. Ну не дотягну, здоровечий, холєра. Відрізав і в нього компу, закинув на плече....
    Раптом приходить ще один колега, приносить бутилку , ставить на стіл, всі відволікаються. Посідали і один з компанії нагадує розповідавшому
    - Ну? Закинув одну ногу на одне плече, другу на друге... і що далі?
    -Ну то закинув я ноги на плечі і як засадив їй, вона аж застогнала від задоволення ... :))

а де твій аватар? :)