Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. fuxx

fuxx Member

Від родини з села такі відомості надходять що хіба закривайся і з хати не виходь :)
    Ну вже такого понавигадували.
    - в Чишках застрелили;
    - ще десь собаці "щось" відкусив;
    - хлопи йшли різно з роботи і в лісі бачили (цікаво чи тверезі)....

Не те щоб я такий "невіруючий", просто то вже як та плітка що в межах села тільки в більших масштабах.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ланцуги рвуться, кавказькі вівчарки падають в обморок...... а воно таке миле... лише кроликів спожиткує.

якщо йому 1.0 метр ... 1.20, то не зрозуміло, як воно може залізні клітки рвати? або ті клітки такі "залізні".
    або ланцуг... такий ланцуг....

з іншої сторони.. маючи таку висоту росту, і відповідну вагу бере забор 3.0 м.... зрозуміло, що важить воно, як пес - 30..40кг. Сподіватись, що воно має над силу при такій вазі і висоті - то області фантастики.

ага, я підпишу... де чупак, а де Мих... щоб не сплутав нарід....

Останнє редагування модератором: 26 чер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. victorys

victorys позитивчик :)

хочете сказати що маєте зросту 1.0 метр ... 1.20 і важите як пес - 30..40кг? і забору 3 метри подужаєте ? о_О
    Ну тоді дійсно краще підпишіть, щоб не сплутали...:)))

4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Признатися, я також подумав, що то вигадки жовтої преси, (як то колись писалося про гігантських щурів в московському метро),але вчора по ноаинах був серйозний репортаж з місця подій! Показували поскладаних кролів, мало того, та потвора складає їх ПО КОЛЬОРАХ! Ще один дивний факт, що собаки на нього ніяк не реагують, а на другий день якісь перестарашені. Диво... та й годі. Думаю, на лисицю чи навіть на стадо вовків то би пів села гавкло, а тут що? Містика та й годі!
    Вже й міліція зацікавилась, вчора розказували, що збирають всіх місцевих жителів, які мають мисливські рушниці і йдуть його шукати!
    Казали, вся територія обмежується приблизно трьома стами метрів

Останнє редагування: 24 чер 2009
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мих, якщо добре піде, то в найближчий час або найдовше до кінця літа Ви матимете нагоду не то що сфотографувати, а й зняти на відео. Якщо візьмемо живим, то Ви і Левандівка будуть першими, хто це зніме. Якщо люди заробляють на тому, що хтось приходить подивитись на медведя, чи мавпу, то думаю охочих подивитись на чупакабру буде набагато більше... В капкан воно вже не йде, у вольєр-клітку залазити не хоче, ями оминає. Тепер маємо реальний варіант і знаємо де його реалізувати. Кажу Вам без жартів, думаю та чупакабра для мене і моїх друзів нормальний бізнес-варіант, своєрідне платне шоу. Дай Бог його зловити і щоб потім менти та СБУ від нас його не відібрали...

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

+1 000 000 - за наполегливість!

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

коли собака чує вовка то сидить тихесенько, тільки коли біля ноги хазяїна, то може тихенько заскавуліти. Як виняток- навчені вівчарі. Місяць назад в селі, де проживають родичі (на Поділлі) чи то вовк чи здичавілий пес так само повитягали крілів в крайніх від лісу господарствах. Колись, ще за союзу, навіть таке бувало. Тільки тоді збирали мисливців і проводили планові відстріли. Зараз теж мали збиралися , і визначали місця де можна проводити відстріл. Вовк спокійно виламає дошку з крілячої будки, а списати на чупакабру- виходить ой кіко шуму і преса має що мозолити для підняття рейтингу. Хіба ні?

8. hrobak

hrobak Well-Known Member

саме так, списувати на чупакабру злочини, до яких вона може й не мати жодного стосунку, то якось як мінімум неблагородно.

9. Ясь

Ясь Well-Known Member

Пане Консультант, це не версія, а відомі дослідження про періодичність появи сенсацій у ЗМІ. Згадайте, як при розвалі Союзу з"являлась маса публікацій про нло, екстрасенсів та ін. Та і потім час від часу. :pardon:
    А свою версію я ще не озвучив, правда, передзвонив до знайомих в Магерів Жовківського району, про який "Експрес" писав, що там з території Яворівського полігону зайців прицепами возять, і знайомі звідти сказали - брехня, причому повна!
    От мені сподобалась така версія -
    :mocking: Ну а моєю версією нехай будуть інопланетяни. Бо чому то дивуватись, що істота оминає капкани? Розумна, значить! І бачать її в різних районах - може, і засоби пересування має. :)))
    А те, що кров"ю харчується, так це ще в кінці 19 століття Герберт Уеллс описав у фантастичному романі "Війна світів", де марсіани, що напали на Англію, мали розвинутий мозок і вкрай спрощену травну систему, придатну якраз для такого харчування. ;)

10. Picasso

будь-який хижак не піде в капкан поставлений аби-як, якщо збоку купе легкодоступної здобичі. Щось сумніваюсь що ті капкани жителі виварюють і ставлять з димком :)

:) То точно )))) Завтра якась бабуся (чи то хлоп з перепою) розкаже що бачили чупакабру на ровері, і хвіст защібнутий прищіпкою до вуха, щоб не затягнуло в шпиці... і бумеранг за поясом, все таки гени кенгуру :)

11. Speedo78

Я також так думаю. У страха очі великі, от наприклад вовк є набагато більший за собаку, і в темноті могло що і привидітися, на кенгуру подібне (то вже залежить хто кійко випив) :)). Лис або вовк - найбільш ймовірні варіанти!

Та
    взагалі, наскільки я знаю, собака гавкає, коли господар є вдома (за винятком спеціально навчених). Якщо вдома нікого немає - тихенько сидить, щоб ніхто не знав що він є! Ми дітьми ще завжли провіряли, ходили ввечері до одного колєги, в якого в будці жив кавказький вівчур, досить "внушительних" розмірів. Стукали в браму, так от, якщо не гавкав, то значить - удома нікого! Думаю те саме і з вовками чи лисами якщо би був господар вдома, думаю, добрий пес, тим більше на своїй території "рвав би" і кликав би господаря!

12. Picasso

Собака собаці різниця. Є такі що показують господарю що служать, тому гавкають. А у випадку з вовком трохи інше. як говорять француські повари "щоб зтушити крілика, потрібен принаймі (хоча би) кіт". Так от собаки французької не знають, але знають що вовку замість крілика зійде і песик, тому сидять тихесенько

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Speedo78

Дивним видається те, що ніхто ніколи його не підстрелив! Невже в Пуерто-Ріко мисливців немає, чи рушниць? А як руки дрожать, то є можна і дроб"ю. Та хоч одну, могли прибити, в музеї виставити чучело, то ж, цікаво подивитися зблизька що воно таке. А останнє відео нагадує якусь нарізку про інопланетян, або що...
    А так як немає тіла, тому і важко віриться в існування тої потвори.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

та все є, ви просто не бачили.

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чим більше скептиків, тим більше є бажання його зловити.:) А в тому, що зловимо. я чомусь не сумніваюсь.:)

17. victorys

victorys позитивчик :)

і Миха теж не бачили:pardon:
    ловіть ловіть, тільки з Михом не перепутайте ;)

18. Green belt

Green belt Well-Known Member

в мене родина живе в одному з сіл в яких "лютує чупакабра". в деяких дворах які ближче до лісу і до відкритого поля знайшли мертвих кролів. все так як і в газетах - мертві, акуратно складені в купки.
    поки що хлопці з рушницями не зловили нікого схожого, та сезон полювання відкрито :)

якогось надзвичайного ажіотажу чи істерики в людей немає, ввечері гуляють, постійно ходять до лісу, а жінки що продають у Львові чорницю то навіть поодинці ходять. ...дослівно: "чупачупса- чупачупсою, а їсти треба". зрозуміло що пропустити сезон чорниць їм не хочеться. ніхто з них не бачив ані слідів ні самого чупакабри, а розмови про нього сприймають як чергову мульку.
    доречі, чоловіки постарше, ті що за союзу працювали в колгоспах, кажуть що коли були колгоспи і поля постійно розорювали, то диких звірів було дуже мало. а тепер люди часто і свої городи під домом не обробляють тому і селяться там різні звірі. Колись давно біля села жила сім'я куниць, то вони також душили кролів і складали їх в купку, бо попадаючи в клітку в куниці спрацьовує інстинкт передусити все а потім розібратись що їсти. можливо це саме та ситуація.
    поки мої родичі (чи хтось інший) не зловлять чупакабру за руку...тобто за лапу - я не повірю в таку байку як чупакабра в Україні:)))

19. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

во такво взєли і "всі карти на стіл" виклали...а як воно таке вумне, то певні і наш хфорум прочитало))) і теперка піде в єнші села, де ше люди не так настроєні)))))

20. Speedo78

Доречі, розказувала мені сьогодні одна знайома (а вона сама родом з Рівненщини) що в них в селі, пару років тому також ходили такі чутки. Також очевидці бачили щось схоже на кегуру, а в той час гинули кролі і птиця. Так що вияснилося: Один хвермер тримав кенгуру, ну там і страусів і ще купу всякої екзотики, та й пару кенгурят йому втікло. Ну а в той самий час занадився лис в пару курників і кролячих кліток жителів того села, так також схожі чутки ходили, аж поки той горе-хвермер не позбирав своїх кенгурів. 100% що у нашій історії щось схоже.
    Мене дивує інше, як ото журналісти і то з поважних видань підхоплюють такі непровірені чутки? рОЗДУВАЮТЬ ПСЕВДОСЕНСАЦІЇ! Існує ж якась етика, а тим більше збрехав раз, другий, потім тобі ніхто не повірить. ІНФОРМАЦІЮ ТРЕБА ПРОВІРЯТИ!!!

Шкода якщо пристрелять якесь невинне кенгурятко, яке в чужому кліматі на чужій землі, добре поки літо, траву жує, а потім що? А той, хто винен у смерті кролів так і не получить по "наглій рижій морді":sad:

Останнє редагування: 24 чер 2009
а де твій аватар? :)