Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Хм , і шо буде більшою сенсацією на ЛФ :
    фото Миха чи фото Чупакабри ?

• Подобається Подобається x 2
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

версія - то якийсь збожеволілий бомж, який думає, що він вампір

консультант, а чого ви думаєте, що можна і місяць висиджувати того чупакабру? може, прочесати територію ефективнішими методами (техніка не стоїть на місці - розставте по дворах камери нічного бачення у тих селах, наприклад ) - ніж 6 тисяч гривень (чи ще там скільки додаткових витрат) списати на якогось чупакабру!

чи тоді проект фінансування цікавинок провалиться?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

фото миха, який тримає чупака.

просто підняти військових і прочесати територію.....

було б бажання.....

Останнє редагування модератором: 27 чер 2009
  4. Deus igrok

Ууу... з такими наполеонівськими планами дійде до ...як в тому анегдоті.:

КГБ, ФБР и ЦРУ - все утверждали, что они самые-самые... в борьбе с преступниками. Всем это слушать надоело, и было решено провести тест. Выпустил зайца в лес и велел каждому из ведомств того поймать.
    ЦРУ: Расставили зверей-доносчиков по всему лесу. Допросили все существующие растения, ручьи и минералы. После трех месяцев интенсивнейших розысков пришли к выводу, что зайцы как таковые - просто не существуют.
    ФБР: После бесплодных двухнедельных розысков сожгли весь лес, уничтожив при этом все живое. В том числе и зайца. Никаких извинений с их стороны не последовало.
    КГБ: Через два часа после начала расследования они выволокли из леса медведя избитого до полусмерти который орал во всю глотку:
    - ДА!!! ДA!!! Я ЗАЯЦ!!!

5. fuxx

fuxx Member

Я не кажу впіймати на гарячому, хоча б якісно зазняти наслідки.

Чесно кажучи Експрес вже давно "впав" в моїх очах (як і америкоси).

6. Ясь

Ясь Well-Known Member

Зазвичай новини такого типу з'являються при негараздах всередині держави, наприклад- у політиці. Тоді й стараються звернути увагу людей на щось інше- або на зовнішнього ворога, або на щось незрозуміле- типу нло, екстрасенсів, і т.д., а тепер і чупакабру...

• Подобається Подобається x 1
  7. консультант

консультант Дуже важлива персона

І що, бігає по всій Україні, Росії та за кордоном, висмоктуючи кров із своїх жертв?:)
    Чесно кажучи мене вже перестало цікавити питання чупакабри. Кролів, індиків, овець не тримаю, а на курей воно особливо не полює. Хай про це думають ті, кому це загрожує.
    Якби знати на якій території і в який час воно появиться. По-друге, що з того, що прочешуть? Невже зможуть стріляти? Вони ж не застосовують мисливських рушниць. Думаю, що на це ніхто не зважиться, зараз літо і в лісі можуть бути люди, зрештою попри ліси ще й корови пасуть.
    Погугліть, там їх є достатньо. яких ще потрібно? Якщо буде свіжий випадок на моїй території особисто сфотографую і продемонструю це фото, обіцяю. Але краще щоб не було.
    Навіть якщо Експрес впав у Ваших очах, то це зовсім не означає, що його фото є недостовірними. По-друге прочитайте передостанній випуск Високого Замку, районний часопис /Жидачівський район/ Новий час, чи їм теж не вірите. Якщо не вірите і їм, то коли будете їхати на Франківськ через Бібрку, зайдіть в сільську раду та колгоспну контору с. Баківці і запитайте їх голів про ці події. Вони нададуть Вам повну інформацію. Контора та сільська рада знаходяться в одному будинку 30 метрів від головної дороги, це недалеко можна зайти.
    Шо Ви не кажете... Це ще оригінальніша версія ніж видав головний ветеринарний лікар області, який наполягає на версії. що це навчені здичавілі собаки або тхір.
    Виникає питання, як собака вирвав металічні дверцята і висмоктав кров, про тхора взагалі нонсенс. З другої сторони мені самому цікаво чому ні прокуратура, ні міліція нічого не роблять? Чому ні "славнозвісні" мисливці, ні єгеря не виконують своєї роботи? Якась тупа ситація фактично виходить...:sad:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то відмовки.
    Хіба можна то переплутати з коровою? Маючи біноклі, підзорні труби... І зброю зможуть застосувати, як треба, хіба обовязково має бути мисливсяка зброя? А калаш не піде?

Я не те, що не вірю в існування тої тварини, просто ніяких новин свіжих нема, все одне і теж розповідають: про пса, який з буди не вилазить і трьометровий забор, якого в природі не існує в селі.

9. консультант

При чому тут біноклі та підзорні труби ! Мих. Ви хіба не знаєте, що прицільна дальність в калаша 1000 метрів., а максимальна дальність польоту кулі трохи більше 3000 метрів? Як Ви собі уявляєте стрільбу по лісі, навколо якого розташовані села? Це ж не Сибір, а Львівська область.
    Та тому що в нього всюди один почерк розправи над домашніми тваринами. Про трьохметровий забор не можу переконувати, тому що не бачив його, лише читав.

10. Deus igrok

) Про трьох метровий ... то є правда ..є там в одного ... від Підзайчиків в сторону Шоломиї... там єдний пан редактор, єдної газети , яка написала про чупу ... отримав від сільради не малий кавалок землі на горбку ... як парк Костюшки а мо як два ... то мо редакція про фазенду свого редактора й писала.... бо як не штири метра то три буде...

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

угу. може то навіть було гніздо того чупака, на тому горбочку, він там розводив собі кролів, а тут приходе якийсь пан зі своїм забором... певно шо тварюка вкурвилася і почалося отово, про шо пишуть місцеві газети і дві такі поважні львівські як Експрес і ВЗ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... ну і йди з палаткою в Карпати... у нас все, як не цюр, то кап....

13. консультант

Гарячі новини про чупакабру.:) З неділі на понеділок в с. Репехів Жидачвського району знову за ніч пішло гайту 40 кролів /в одного господар"я/. Кілька днів тому виявляється в іншого господаря, де були розтавлені капкани навколо кліток, пропав капкан, залишився лиш обвірваний ланцюг. Вчора, на жаль, потрапив в інший капкан невинний кіт. Люди економлять на сірниках, а тратять на горілці. До чого потрібно бути тупим, щоб ставити на такого звіра старий ланцюг. Шкода, бо був шанс зловити того гада.
    Далі буде...:)

14. fuxx

fuxx Member

Знову без фото? :sad:

15. gryvul

gryvul Well-Known Member

Сиджу собі і думаю: моє пенсійне страхування буде вважати це нещасним випадком, чи скажуть, що "таке ся не лічить".
    Але звернувши увагу на видову приналежність жертв доходжу до висновку, що це кампанія антипіару про Яценюка, зініційована невідомою особою ЮВТ. Зверніть увагу: оранжева(помаранчева), сильна, і з дитиною. Про чоловіка непевні суперечливі чутки. Напевно, щоб не було кроликової революції?

16. консультант

На жаль так. Це ж не в моєму селі, а 7 км. від мене і новину взнав годину тому, коли тих кролів вже закопали. Шановні, при першій нагоді, як тільки вона появиться, звичайно сфотографую. Я ж також немаю часу їздити по навколишніх селах і питати, чи було щось сьогодні, чи ні. Зрештою мертві кролі, чи обірваний ланцюг - це не показник. На даний час розробляємо всі можливі методи, щоб якось його зловити. В капкани гад не хоче вже йти, видно став більш обережним. У велику металічну клітку, де ми поміщали кролів, теж не має бажання заходити, хоч де ми тільки її не виставляли, все одно видно щось його насторожує. Навіть придумали вже щоб внутрівенно вести кролям горілки, але на жаль кріль великої дози може не витримати. Було б непогано, щоб цей звір попив тої крові, тоді і легше було б взяти його напевно, хоч як сказати...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

консультанте, якщо будете фотографувати, не відпускайте`го, зателєфонте мені, я б теж його щолкнув.

18. Cipko

Cipko ...

Ось по 1+1 подивився сюжет про цього вампіра...заінтригував...бо я ж скоро в карпати в похід іду...от на мені і перевіримо нападає "воно" на людей чи ні!!!

19. victorys

victorys позитивчик :)

та чого тільки його? і з ним можна!
    Тож знаєте яка то цінна фотка буде! :preved:
    Форумлянам певне наплювати буде чупак то біля вас чи ні, головне що вас накінець побачать :mocking: ;)

• Подобається Подобається x 1
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

тобто - та чупакабра - то розумна істота? капкан вкрало. може, буде на своїй території проти "мисливців" виставляти? :dntknw:

а це - просто вершина винахідливості "мисливців"!!!!! :haha: знімаю капелюха!

і ще, вибачте, якщо питання дурне - але я не в курсі просто - з технічної точки зору - а як кролям вени намацують, щоб внутрівенно горілку вводити? мож, їх напоїти легше? :pardon:

а де твій аватар? :)