Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. hrobak

hrobak Well-Known Member

а чо проблема, костюм з дитсадка чи що?

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

В Глинянах, Золочівського району Львівської області, після візиту незрозумілого звіра. кавказька вівчарка вже тиждень з буди не вилазить навіть вдень, а Ви хочете щоб вона гавкала.:)

Невідома істота висмоктує кролячу кров .
    За останній місяць мешканці кількох сіл Тернопільського району не на жарт стривожені. У приватних господарствах невідома істота висмоктує кров у кролів, при тому практично не залишає після себе слідів.

Як розповіла "Номер один" секретар Драганівської сільської ради Любов Миколаївна Романюк, в ніч з 14 на 15 березня в її господарстві загинуло 11 дорослих кролів.
    – Зранку я, – каже пані Люба, – прийшла годувати кролів і побачила жахливу картину. Якась істота вщент розбиває клітки, висмоктує з кролів кров, а самих тварин акуратно складає один біля одного. Слідів звіра ні на землі, ні на снігу не виявлено. Схоже на те, що звір невеликого розміру та володіє неабиякою силою. Крім того, в нього гострі зуби, що дають йому змогу виривати дошки разом з цвяхами або просто розламувати їх. Видимих слідів насильницької загибелі кролів не виявлено, немає крові, шкіра не роздерта.
    Звір надзвичайно впертий і не пропускає практично жодної клітки.
    http://www.numberone.te.ua/?page=consult&consultid=606&sub=119
    Костюм на 1.70, але ніхто не хоче в ньому "косити" під зайця. Ми згідні при позитивному результаті /якщо вб"ємо або спіймаємо чупакабру/ заплатити по 200 гривень за кожну ніч.

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

певно шо не хоче. бо чупакабра навряд повірить в майже двометрового зайця.

• Подобається Подобається x 1
  4. консультант

Не думаю, що вона в рості орієнтується. Для неї напевно основне нюхові показники. Якщо начіпити зверху побільше кролячої шерсті і поряд, на дорозі добавити ще дечого для запаху, то думаю, що такого "кроля" чупакабра не пропустить. Нашо смоктати кров з 20-ьох, якщо тут один нормальний?:)
    Кілька чоловік погоджувались, але так як від них постійно несе перегаром, то ніякий звір до них не підійде...:)

5. gryvul

gryvul Well-Known Member

Так за такі розцінки, думаю, ніхто не погодиться...
    Чи про що ви?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А може то передвиборна провокація, нє?

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

запросто. потім виявиться, шо в тому костюмі тре постояти на Майдані і пороздавати якісь передвиборні агітки!!!

8. консультант

А хто дасть більше? Можливо й невеликі, зате реальні. Сторож за цілий місяць має 600 гривень, а тут за три ночі. а якщо побуде місяць і результат буде позитивним, то 6 тисяч гривень думаю нормальний прибуток, чи як Ви кажете? Найголовніше те, що фізично нічого не робить і ні за що матеріально не відповідає, тим більше буде знаходитись під охороною. В нас є більше 10-ти мисливців.
    Відпадає.
    ...Кавказька вівчарка ще досі в буді сидить і труситься з переляку".
    ... батьки тепер бояться пускати дітей на вулицю. У школу посилають лише групами або в супроводі дорослих.
    "Воно залишило великі відбитки: п'ять подушок-пальців, пазурі - довгі. Слід веде до Лагодова. На паркані ворсинки цупкої світло-рудої шерсті", далі розповідає про гостя-вбивцю Оксана. Хутірську сім'ю найбільше дивує, як той кровопивця триметровий паркан перестрибнув. Кажуть, що хвіртка була зачинена.
    Це невідоме створіння залишає специфічні укуси на тілах тварин
    Володимир Максимів, господар, не може втямити, що за сила у цього капосника. "Вирвало дверцята разом із завісами. Таж навіть чоловікові це важко зробити без інструментів", - чудується.
    У Глинянах кролевбивця вже місяць бешкетує....То наші хлопці хочуть самі з ним розібратися, каже Михайло Тимняк, голова Глинянської сільради.
    Собаки, зустрівшись із звіром, тижнями не вилазять з будок.
    Ганна Панас, по-вуличному - Панасиха, каже, життя прожила, всіляке бачила. Але такого й ворогу не побажала б.
    "Чую, надворі галас. Собаки в мене нема. Вийшла, ввімкнула на вулиці світло, мені мову відняло. Дивлюсь, кролики рівними рядами на подвір’ї лежать, а воно стоїть у дверцях клітки: передні лапи всередині, а задні на землі. В мене думка майнула: "Такого собаки в селі нема!" Колір воно мало оранжевий. Шерсть злиплася, а саме тіло якесь не собаче – форми не має. Я його добре роздивилася: воно ж від мене метрів за шість було", - баба Ганна показує клітки, де ще недавно були кролі. З дванадцятьох один лишився. Дверці у клітку тепер колодами підперті.
    "Як почала кричати, воно голову до мене повернуло. Таке відчуття, мов гіпнотизує - в очі дивилося. Я кричу, а воно до паркана - і, як блискавка, шуг!
    http://ufodos.org.ua/news/2009-06-19-142

Останнє редагування: 20 чер 2009
  9. gryvul

gryvul Well-Known Member

А-а-а, так ви про чупакабру... А то я якийсь офтоп подумав...

10. fuxx

fuxx Member

Стільки очевидців а фото нормальних - жодних.
    То ж не камяний вік, через хату цифровий фотоапарат. Так де фотографії тих нещасних кролів, поламаних кліток, слідів.....
    Тільки не тре тих америкоських відео і сумнівних фотографій, з Експресу в тому числі.

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

во-во. дайош фото!!! :clapping::clapping::clapping:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

От скільки не читаю про того чупака, таке відчуття, що то одне й те ж оповідання.... то пес заліз в буду і не вилазить... певно розстроївся... то трьометровий забор перепригнув, хоча, якщо чесно, я таких заборів не бачив, щоб селі таке високе хто робив....
    а дуже вже смішненько виглядає версія про те, що браконьєри застрілили самця, але нікому не показали, бо подумали, що це напевно який депутат привіз із-зв океану і воно у нього втікло, і щоб їм не довелося за вбивство того звірка платити гроші....
    сміх збирає....

13. victorys

victorys позитивчик :)

не тільки вас :)))

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ну, от, взяти, і всю забаву зіпсувати. від кого-від кого, але від Миха я не чекав цього підступу!

15. консультант

Мих, а давайте персонально Вам організую зустріч з людьми, де відбувались ці події і Ви поясните людям хто то був. Цікаво буде подивитись на Ваш вираз обличчя і послухати, що Вам скажуть.:)
    Якщо Ви знаєте, коли ці події будуть ще мати місце і Вас це цікавить, то візьміть відеокамера і зніміть. Докажіть, що живете не в камяному віці.:)
    Якщо Вас не влаштовують ні фотографії американців, ні Експресу, то розслабтесь і не беріть собі дурного до голови.:)
    Нерви здали! Видно Мих починає не вірити в те, чого не бачив. То може Мих дійсно приїдьте, хоч послухаєте тих господарів, що понесли збитки. Там крім звичайних селян є достойні та поважні люди. Чи Вам краще так як є: не чув, не бачив, не вірю. бо такого нема і не може бути, якби могло бути, то було б...:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Куди їхати? На Стрілки?

17. консультант

Так. Коли надумаєте, приїдете в Нові Стрілища, а звідти 5 км. до вищезгаданих сіл. Навіть можемо заїхати в Глиняни, де був найбільший ажіотаж. Тільки привезете мене назад в Стрілища, бо крім ровера нічого не маю.:)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ок, домовились

19. victorys

victorys позитивчик :)

Миху все знімайте та завпєчятляйте на камеру, потім виложите в гілочку "наші менші друзі".

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

фоторужо візьму обязатєльно.

а де твій аватар? :)