Та то самі люди від скуки роздувають............ По Діскавері давно показували.......брали кров того чупакабри на аналіз,а то кров людини....Ось так!!!!такі жарти
Бачите, я також не дуже то вірю в те чудо. Але... не хочу бути як ті комуняки - єтава нє можєт біть патаму что нє можєт біть нікада. Хто його знає... Ось десь Консультант запропастився. Може потерпів від тої чупакадри.
а мо" він з ними поколєґував і тепер вони живуть разом, весело і щасливо, без компів і нету - того і нема його тут
Знайомий на відео зафіксував невідомі сліди...можливо Чупакабри... Не розиграш, 100%. За його словами НО (невідомий об'єкт) від сусіда перескочив через 1,5-у сітку, не зачепивши на ній снігу, підійшов до приміщення, де були кури, а потім перескочив в інший сусідський город... Кури лишилися живі. Якщо хтось бачив такі сліди, то скажіть що це таке!? Відео тут 4,7мБ
Не роздувають від скуки, а розповідають факти. На селі іноді немає часу в зад почіхатись, не то що скучати. Не чупакадри, а чупакабри. Поки що на щастя не потерпів, хоч нервове напруження в пошуках та засідках максимальне, як кажуть в страха великі очі. Що ми вже не перепробували, ніяк не піддається на провокацію. Скоріш за все в цієї істоти напевно сильно розвинута інтуїція. Кілька раз вночі щось по лісі йшло в нашу сторону, супроводжуючи свою ходьбу тріскотом гілок під ногами але не доходячи 20-30 метрів до нас, несамовито закричавши, завжди швидко повертало назад. Не знаю що це але точно можу сказати, що відчуття досить неприємне.... П.С.: Зараз підходять свята, то зробимо перекур, а потім знову на пошуки. Цікаво, чи хтось може сказати скільки буде коштувати вона, якщо її зловити живою і куди краще її продати?
А чому її,ще досі ніхто не впіймав?З тими можливостями,що має людина на сьогоднішній день.....Шось тут нечисто.
Описи чупакабри за цей час залишається відносно незмінним: Від трьох до п'яти футів у висоту Только бы ни как у москалей. Вся страна уже перешла на новые меры? Просто раньше не знал об этом. Интересно. А с мерами веса как там у ВАС?
То ше не всьо, полковнику. Від нині чупакабра охороняти нашу газову трубу від всяких консорціумів... подумайте!!!
Но , поки що тільки Галичина перейшла на "імпіріал систем". Це що б до Америки i Британії бути поближче. Скоро і рейси переставлять щоб були на 5 1/2 ІНЧІ (14 см) вужчі.... І км в милі переведуть , літри в галони , кілограми вже здається паундами стали.... А 3-5 ft це буде 90см -1м50см... P.S. ще може (це в проекті) лівосторонній рух транспорту зроблять...Це щоб була спорідненість з Британією і Австралією...ну і з Японією і Гонг Конгом також... Ось такі справи. Приїдете - не впізнаєте...
А ще , Полковнику , як Ваш поїзд під*їде на головний двожец і на електонному термометрі побачите температуру +30 , то не забудьте що це Фаренґейти і на Цельсія це буде всього-навсього -1.
Якщо здати на мнєсо, то тушкою вийде 25 грн/кг. Або тре переконати що то рідкісний делікатес і ціна зросте в 10-20 разів. Але то тре ловити велику особину, що протирічить ціні за шкіру. З молодої шкіра буде дорожча, і не забуваєм що при здиранні має залишитися хвіст при шкурі (інакше йде по другому сорту). З голови можна зробити маску і продати поближче під Хелоуін. Можливо навіть в Гамерику, оскільки в нас ще тоє свєто не популєрне. Кігті (пазурі, ратиці) просверлити і зробити намисто як то роблять мисливці на левів чи акул, на удачу і оберіг. кусочок залишити собі і час від часу підкидати сусідові в яког собака любить вночі вити в подвір'я. Кажуть що собаки, які зачули чупакабру навіть , перепрошую на слові, пукнути бояться, не то що гавкати чи вити. Що там ще? Буду мати ідеї, поділюся ) Щось у мене підозра є що декого політична чупакабра покусала (напевно заразна була), і тому той хтось в кожну тему теперіча політику ліпить
Чупакабри не існує. Видумка жовтої преси. Повна профанація мозгів. А кілька випадків - це лише збіг обставин: Йшов місцевий злодій-пяничка й схотів десь щось бахнути, та от біда - немає чим закусити... Треба до сусіда за кролем... Підліз до кліток, руки трясуться, ніц не видно - відкрити не зміг, довелось виламувати. Виламав дверцята а там картина жорстокого вбивства й розправи над закускою... Кролі ще теплі, але вже не дихають і лежать неподвижно. Кров. Злодій невдаха з несподіванки й невеличкого перепугу дремену чим дуж зносячи все на своєму шляху. А у всьому винний беззахисний тхір, що поїв, а за собою не прибрав. Чупакабра = Злодій+Тхір+Пропаганда.