Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Де? Уже до гуцулів добралось? ;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Консультант налякав чукачабру добряче... жодних слухів...

• Подобається Подобається x 2
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Як сказати. Кілька днів тому водій маршрутного таксі на Рогатинській трасі бачив дві чупакабри, що перебігіли дорогу: з поля в ліс. Це було буля 8 години ранку.
    Особисто я, моя дружина, син та декілька сусідів під другої ночі з суботи на неділю чули дикий несамовитий крик звіра. В мене подвійні вікна, а чути було, якби при відкритих. Жодна собака не загавкала, хоч їх на вулиці немало. Не все ще втрачено...

• Подобається Подобається x 3
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Ми в Вас вірим! Чесно! Ваша наполегливість вражає! :good:

• Подобається Подобається x 5
  5. консультант

От так завжди... Хочеш не хочеш мусиш тепер то зробити...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  6. victorys

victorys позитивчик :)

слово не горобець...
    ;)

7. fuxx

fuxx Member

Ось знайшов чітке фото чупакабри (по нашому ласка) :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та яке... теж мені... знайшов...

Чукачабра зараз по Москві гуляє. Не вірите? Гляньте на підпис Консультанта під аватаркою... так і пише: Москва. Видно слід повів до Бєлокамєнной....

9. hrobak

hrobak Well-Known Member

мені цікаво, яких саме чупакабрів бачив той водій. бо тільки в тій темі фоток вже було ойой скільки.

10. terrible

terrible Well-Known Member

11. консультант

На даний час дійсно там. Стосоновно чупакабри: шось в тому є... Бачу тут багато спільного між чупакаброю та москалями...

12. shaleiko

shaleiko Member

100 тварин загинули через містичне чудовисько, повідомляє газета «Сегодня».

У селі Підгірці на Львівщині — загадковий мор серед кроликів. За останній місяць загинуло близько сотні тварин у півтора десятка селян.

Частина мешканців вірить, що звірів вбиває містична істота. Інші впевнені, що пакостить хтось із земляків. Є й такі, що вважають, що в селі гуляє «кролячий грип».

Всі потерпілі зазвичай знаходили тіла кроликів у дворі зранку, клітки були розкриті. У Надії Бойко вмерли відразу 32 кролики: «Таке враження, що їх задушили». Її односелець Ганна Панас стверджує, що бачила у дворі руде чудовисько без шерсті і хвоста — чи то бульдога, чи то вовка. За описами очевидців потвора нагадує латиноамериканську міфічну істоту «чупакабра», що висмоктує кров у тварин.

Ветеринар Костянтин Ворончук називає чутки про чудовиська нісенітницею: «Кроликів вбиває людина». «Ті, хто розповідає про великого дивного собаку, чули і людський голос. Можливо, хтось відкриває клітки і потім нацьковує собаку. А розмови про чудовиська, схоже, фантазії», — вважає голова сільради Надія Міхайлішин
    :) :) :)

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

можна поцікавитися, за яке сєгодня та газета?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залишилось дізнатися хто висмоктує кров. Чує моє серце, що то певно дупутати.

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

причому не самі - вони привезли латиноамериканську чупакабру для того. і хто після такого потрібний країні? мо, консультант? :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я думав, тема вмерла.....

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

а я думала, вмерла чупакабра :sad:

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні не вмерла. Останній номер Волинської газети.
    До речі, де Консультант - наш головний спеціаліст по тому чуду?

СУСІДНЮ РІВНЕНЩИНУ ТЕРОРИЗУЄ ЧУПАКАБРА?
    «ВОНО повалило мене і завило!» - ще й зараз із жахом згадує 40-річна жителька села П'ятигори Здолбунівського району Рівненської області Раїса Середюк (на фото), на яку цими днями напала невідома тварина

Володимир ВОВКОДАВ

Протягом останнього року поява невідомого монстра зафіксована у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Запорізькій областях. У січні 2010-го скелет дивної істоти, схожої на скелет описаної в багатьох ЗМІ чупакабри, було знайдено поблизу села Хмелів Володимир-Волинського району. Тоді ми навіть пожартували, що чупакабра не витримала волинських морозів (дивись «Волинь» за 23 січня 2010 року - авт.). Виходить, на Рівненщині витримала, і стала сміливішою настільки, що вже нападає на людей.
    Принаймні, Раїса Середюк у цьому переконалася на власні очі.
    - Це трапилося біля кладовища, коли я поверталася з їдальні, де працюю кухарем, - говорить тремтячим від страху голосом Раїса. - Був початок сьомої вечора, темніло. Метрів за 30 від мене з'явився силует. Спочатку я думала, що це людина. Але воно раптом почало стрибати! І прямо на мене. Я злякалася й давай з усіх сил втікати. Воно - за мною. Коли повернулась, побачила жахливі лапи з трьома товстими пальцями-кігтями. Все тіло чудовиська було в шерсті. Голова худа і довга. Воно, як вовк, тільки на двох лапах і набагато більше. Звір у кілька стрибків наздогнав мене і страшно вдарив у спину. Я впала і чула, як тяжко він дихає і сопе... А потім як завиє жахливо-жахливо! Більше я нічого не пам'ятаю...
    Знепритомнівши від страху, Раїса півтори години пролежала в снігу, поки її не знайшли односельчани. На «швидкій» жінку доставили у лікарню.
    - Жінка поступила до нас у стані глибокого стресу. Зараз ми їй даємо заспокійливе, серцеві ліки. Від страху пані Раїса втратила дар мови. Тільки на другий день змогла розповісти, що трапилося. Історія здається неймовірною. Працюю понад 25 років у районі, але нічого подібного ще не траплялося! - розповів виданню «БЛІК» Василь Мацюха, начмед Здолбунівської райлікарні, у якій зараз Раїсу Середюк виводять зі стану глибокого шоку.
    Тим часом чудовисько, яке усі називають чупакаброю, продовжує здійснювати набіги на П'ятигори і сусідній Глинськ. Жителі тамтешніх сіл у паніці. Вони ждуть допомоги від влади. Адже до того, як напасти на жінку, невідома тварина два тижні вбивала домашніх кроликів і випивала їхню кров. Селяни нарахували близько двох десятків таких нападів, загинуло понад півсотні тварин. Монстр не боїться собак.
    - У нас цей звір убив трьох кролиць. Вирвав двері хлівчика, а потім і дверці клітки. На землі не було жодної краплі крові. Тільки на шиї у кроликів по два сліди від укусу, - розповідає місцевий житель Микола Мельник.
    На снігу монстр залишає сліди двох лап на відстані близько метра. Між ними, розповідають селяни, сліди від хвоста. Чудовисько, напевне, стрибає, як кенгуру.
    Наступного дня після нападу на Раїсу Середюк мисливці влаштували облаву на монстра. Але безрезультатно - вночі сніг засипав сліди і собаки нічого не винюхали. Селяни думають, що чудовисько ховається у старих закинутих будинках чи на кладовищі.
    - Потім приїжджали озброєні міліціонери. Вони обшукали усі закинуті будинки і кладовище, але нічого не знайшли, - розповідає сільський голова П'ятигор Петро Нестерчук. - Наші люди налякані і вечорами нікуди не виходять з хати.
    Воно й не дивно, адже уже вночі після приїзду міліціонерів чудовисько знов убило кролів, а наступного дня в сусідньому селі Глинськ невідомий звір збив із ніг 14-річну Вікторію Білецьку. Дівчина у шоковому стані, її батьки не дозволяють журналістам з нею зустрічатись. Тим часом поблизу ставка у Глинську люди помітили багато слідів невідомої тварини...
    http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=

• Подобається Подобається x 1
  19. hrobak

hrobak Well-Known Member

мо" він якраз зараз на то чудо полює?..

20. JaguaR

JaguaR щасливий

а де твій аватар? :)