Відповідь: Чудо о, то який же ви фізик? парнокопитний певно сти кінчєли, нє? Додано через 47 секунд А ото шо? Не офтоп? Додано через 2 хвилини кажете, жи то добре? маєте позитивний досвід? Додано через 4 хвилини регулярно тойво....п"єте?
Відповідь: Чудо сподіваюся, за цє вам картку вліпляить шкода, що не закінчив - часто в роботі не вистачало вміння роги відкручувати - але нічого, з часом насобачився, і навчився давати раду навіть видатним, еталонно-племінним. примірникам == До речі - як я розумію ваш допис - ви й ветеринарів недолюблюєте? а даремно - у вас же там (в зооветеринарному) є дуже хороший лікар, з ваших дописів щось пригадується? А чим вам ветеринари дорогу перебігли? чи ви й там від щеплень постраждали? == І ще раз "до речі" - мені слід вважати, що ви вирішили, що "досить досить, вже досить того досить, нігди буде недосить, доки таки не досить"? Для вас - і прямим текстом - ваша пропозиція в ПП скасовується? Вам не досить хамовитого підмайстра - вирішили самостійно "клас показати"?
Відповідь: Чудо Для вас - і прямим текстом - ваша пропозиція в ПП скасовується? Вам не досить хамовитого підмайстра - вирішили самостійно "клас показати"?[/quote] А хто почав?
Відповідь: Чудо я у вашу "дискусію" не вмішуюся.... прийде мартіні або лілька -- хай вони пістон і вставляють...
Відповідь: Чудо Миху - ви не розумієте простих очевидних речей, які розуміють навіть старшокласники: 1) з садочкового мишлення з часом більшість людей виростає 2) ваша фраза - чергова персональщина та порушення правил форуму 3) вас легко впіймати на невігластві. Особливо як ви починаєте викладати свою думку Наприклад: Гаррі Поттер, лічильник Гейгера, швидкість світла,"по теорії ймовірності, ... це чудо" == розглядаючипо пунктах вищеперераховане: 1) "а він перший" зазвичай проходить в початковій школі 2) ви не засвоїли в середній школі ні "мову Езопа", ні метафор - тобто не вмієте "чисто облаяти" 3) власне п.2 є ще одним доказом вашого невігластва
Відповідь: Чудо як хто... Додано через 47 секунд зате ви мастак Додано через 1 хвилину хтось тут про персональщину казав....
Відповідь: Чудо тут - не персональщина.... Так можете дати викладки в студію, чому "по теорії ймовірності" ореол півколом - то чудо? і ті викладки проілюструвати на ореолі півколом системи "райдуга"? == на підставі цього, а також вашого лічильника.... чорт, забув - як ви Гейгера обізвали? - також можна показати, що то не описка, а системне використання понять, в яких ви ніц не тямите. Інше питання - що математика, що фізика - це не трактування Біблії - тут ваше невігластво відразу як шило з мішка лізе == Загалом - достатньо модератору - і офтопу для чистки, і даних для прийняття рішень == Наостанок запитання - Миху, а вам не видається дещо дивним те, що дуже багато форумлян в підписи цитати з Біблії вліпили? Ото ж було там ніби сказано стосовно "не згадуй ім'я моє всує"? А вам не видається, що така масова набожність може .... кгм.... як би то покоректніше (чи політ-коректніше) висловитися? видаватися приторною, і викликати внутрішній спротив у відвідувачів форуму - з точністю до "фофудья" і інших лайок?....
Відповідь: Чудо ага, не персональщина, а то неправда: http://news.1plus1.ua/nauka/sprostovano-teoriyu-einshteina.html Хтось там шось про шило казав..... тре було вчити фізику, а не опуси Волошина читати... пане фізик. Додано через 4 хвилини хіба з власної заздрості. Що ж ви на чуже дивитеся і як ви можете знати людина щиро то робить, чи ні? Любите судити?
Відповідь: Чудо і це, в принципі - теж персональщина Крім того -і на цей раз, Миху, як би вам коректніше сказати? Ви знов ароматизовували борошно газом, що виділяється після горохової юшки Якийсь журналіст, щоб "привернути цікавість", в "тріскучому стилі бульварної журналістики", вкатав заголовок, ви прочитали - і переповнені щастя, що "мудрому досить" - запостили сюди == Отже, читаємо: журналіст таки не марно свій хліб їсть - дурниць не пише "поставлені під сумнів основи теорії відносності" - гладке формулювання, що суттєво відрізняється відвашого "категоричного твердження". Ви не дочитали? А на додачу - можна сказати, що все крутиться навколо ефекту,відомого ще з 30-х років власне, по вмінню судити інших - і оцінюю Ви - суддя-мастак І взагалі - еталон! І хай ваша карма буде тому свідоцтвом (власне за це й додав вам тоту карму)
Відповідь: Чудо ну ясно.... персональщина... порушив нєоспорімиє знаннія фізика. придивіться, там якісь німецькі вчені шось про світло кажуть, чи журналісти? а про те, що швидкість частин може бути більшою за швидкість світла писало ще ого-го.... у підручнику з фізики нЄкого Жданова. Додано через 3 хвилини не ставте так часто , бо враження, ніби ви все смієтеся, як на фото.
Відповідь: Чудо Хлопці, вистачить. Інакше я вам окрему гілку створю типу "кеп вс васілі" і буду ваші пости туди переносити.
Відповідь: Чудо Миу, чесне слово - ви собі якусь бздуру придумали - й в чнрговий раз пробуєте то видати за мої думки, не висказані в дописах, але відкриті вашому прозорливому та всепередбачаючому розуму. Взагалі кажучи, якщо маєте натхнення обговорити квантову механіку і потлумачити її, як ви то з Біблією робите - то вам запропонували: погоджуйтеся. Потім доповнимо цитатами з Волошина - і направду, кумеднішого чтива за час незалежності не було враження невірне часто просто регочу до сліз - такі чарівні примірники навіть в самих сміливих мареннях уявити неможливо :D
Відповідь: Чудо А я думала тут якесь чудо так жваво обговорюють... а то хлопці ся сварять хто перший почав.
Відповідь: Чудо та чудо й обговорювали.... Мих завше якісь "чуда" у найнесподіваніших місцях видить.... в мене теж фантазія дай боже - але аж стільки... ото мене й дусить жаба - я теж хочу ті пігулки повживати....
Відповідь: Чудо А я вірю в чудо... В 95-му році лікарі мені не давали жодного шансу на життя. Навіть при успішній операції. Афтере,як квантова фізика таке пояснює?
Відповідь: Чудо дуже просто. Фізика передбачає 1) межі застосовності законів 2) відсутність усталених догм 3) свободу мишлення - якщо дані суперечать закону - значить застосовано невірний закон. Але... Стосовно лікарів.... ромку, я розумію, що ти маєш талан та щастя вишуковувати саме "най-най-най-типовіших" представників галицького суспільства. Я часто згадую (стосовно тебе) приказку "рибак рибака...." Так от, фізика - вона стосується фізики та явищ природи. І незастосовна для оцінки суспільних явищ - хоч багато законів подібні (перекликаються). Медицина - теж наука точна. Але точність та стрункість науки ламає той неприємний факт, що всі люди різні - навіть фізіологічно. От коли вас клонувати почнуть - тоді може й налагодиться, заодно і помилки в ДНК деяким представникам можна буде поправити. Так от.... Точка зору - це є крайовий момент звуження світогляду, коли той перетворюється в точку. Так от........................... - на моє глибоке переконання - зруйнований Львів, горбаті дороги, львівська медицина та львівська комуналка - це не вороги принесли. Це - наслідок чарівної галицької любові до ближнього, і т.д. Загалом, перелистайте Волошина. == І зверніть увагу, Ромку - хто з нас і кого лає - хто лає "лікарів вогулє" - а хто лає форумлян, що лають "лікарів вогулє, садопоміч та владу вогулє etc". Лайка - на моє переконання - конструктивною нігди не була. Лайкою можна худобу вкупі тримати.... == Якщо світ так відрізняється від вашого уявлення про нього - то може є сенс подумати про переїзд в інший світ?
Відповідь: Чудо Фізика взагалі нічого не передбачає. Максимум, то дає певну ймовірність проходження чогось, і то завдяки моделі. Фізика абсолютно нічого не пояснює, - лиш описує щось чимось іншим. Додано через 2 хвилини А в квантовій дір по саму зав’язку.. І чудо можна пояснити хіба тоді, коли поможе БОГ (якщо воно не липове). Додано через 8 хвилин А що, фарисейство закодоване в генах? І то незавжди.
Відповідь: Чудо В еврейской литературе есть рассказ о том, как двое израильских учителей спорили на какую-то богословскую тему и расходились очень яростно. И один из них, Шаммай, воскликнул: «Господи, если я нашел благоволение перед Тобой, да падут на нас стены этого дома!»*— и стены начали валиться. Его собеседник, Гиллель, говорит: «Если я нашел благоволение перед Тобой, Господи, пусть стены остановятся!»*— и стены остановились. И тогда Гиллель говорит Шаммаю: «Видишь, чудо ничего не доказывает». Ибо Бог сотворил чудо не в доказательство того, что чье-то богословие правильно или неправильно, а потому, что сердце человека всецело принадлежало Богу. И это общий принцип: чудо*— не доказательство. Нельзя пользоваться чудом как доказательством богословской выкладки. Святой*— не обязательно лучший богослов своего времени, но он*— святой. http://www.practica.ru/Ma/index.htm