Чудо

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 29 сер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Чудо

о, то який же ви фізик? парнокопитний певно сти кінчєли, нє?

Додано через 47 секунд
    А ото шо? Не офтоп?

Додано через 2 хвилини
    кажете, жи то добре? маєте позитивний досвід?

Додано через 4 хвилини
    регулярно тойво....п"єте?

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

сподіваюся, за цє вам картку вліпляить :)
    шкода, що не закінчив - часто в роботі не вистачало вміння роги відкручувати - але нічого, з часом насобачився, і навчився давати раду навіть видатним, еталонно-племінним. примірникам :)
    ==
    До речі - як я розумію ваш допис - ви й ветеринарів недолюблюєте? а даремно - у вас же там (в зооветеринарному) є дуже хороший лікар, з ваших дописів щось пригадується?
    А чим вам ветеринари дорогу перебігли? чи ви й там від щеплень постраждали?
    ==
    І ще раз "до речі" - мені слід вважати, що ви вирішили, що "досить досить, вже досить того досить, нігди буде недосить, доки таки не досить"?
    Для вас - і прямим текстом - ваша пропозиція в ПП скасовується? Вам не досить хамовитого підмайстра - вирішили самостійно "клас показати"?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для вас - і прямим текстом - ваша пропозиція в ПП скасовується? Вам не досить хамовитого підмайстра - вирішили самостійно "клас показати"?[/quote]
    А хто почав?

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я у вашу "дискусію" не вмішуюся....
    прийде мартіні або лілька -- хай вони пістон і вставляють...

5. afterstep

Миху - ви не розумієте простих очевидних речей, які розуміють навіть старшокласники:
    1) з садочкового мишлення з часом більшість людей виростає
    2) ваша фраза - чергова персональщина та порушення правил форуму
    3) вас легко впіймати на невігластві. Особливо як ви починаєте викладати свою думку :) Наприклад: Гаррі Поттер, лічильник Гейгера, швидкість світла,"по теорії ймовірності, ... це чудо"
    ==

розглядаючипо пунктах вищеперераховане:
    1) "а він перший" зазвичай проходить в початковій школі
    2) ви не засвоїли в середній школі ні "мову Езопа", ні метафор - тобто не вмієте "чисто облаяти"
    3) власне п.2 є ще одним доказом вашого невігластва :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

як хто...

Додано через 47 секунд
    зате ви мастак

Додано через 1 хвилину
    хтось тут про персональщину казав....

7. afterstep

тут - не персональщина....
    Так можете дати викладки в студію, чому "по теорії ймовірності" ореол півколом - то чудо? і ті викладки проілюструвати на ореолі півколом системи "райдуга"?
    ==
    на підставі цього, а також вашого лічильника.... чорт, забув - як ви Гейгера обізвали? - також можна показати, що то не описка, а системне використання понять, в яких ви ніц не тямите. Інше питання - що математика, що фізика - це не трактування Біблії - тут ваше невігластво відразу як шило з мішка лізе :)
    ==
    Загалом - достатньо модератору - і офтопу для чистки, і даних для прийняття рішень :)
    ==
    Наостанок запитання - Миху, а вам не видається дещо дивним те, що дуже багато форумлян в підписи цитати з Біблії вліпили? Ото ж було там ніби сказано стосовно "не згадуй ім'я моє всує"?
    А вам не видається, що така масова набожність може .... кгм.... як би то покоректніше (чи політ-коректніше) висловитися? видаватися приторною, і викликати внутрішній спротив у відвідувачів форуму - з точністю до "фофудья" і інших лайок?....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, не персональщина, а то неправда:
    http://news.1plus1.ua/nauka/sprostovano-teoriyu-einshteina.html
    Хтось там шось про шило казав.....
    тре було вчити фізику, а не опуси Волошина читати... пане фізик.

Додано через 4 хвилини
    хіба з власної заздрості. Що ж ви на чуже дивитеся і як ви можете знати людина щиро то робить, чи ні? Любите судити?

9. afterstep

і це, в принципі - теж персональщина :)
    Крім того -і на цей раз, Миху, як би вам коректніше сказати? Ви знов ароматизовували борошно газом, що виділяється після горохової юшки :)
    Якийсь журналіст, щоб "привернути цікавість", в "тріскучому стилі бульварної журналістики", вкатав заголовок, ви прочитали - і переповнені щастя, що "мудрому досить" - запостили сюди :)
    ==
    Отже, читаємо:
    журналіст таки не марно свій хліб їсть - дурниць не пише :)
    "поставлені під сумнів основи теорії відносності" - гладке формулювання, що суттєво відрізняється відвашого "категоричного твердження". Ви не дочитали?
    А на додачу - можна сказати, що все крутиться навколо ефекту,відомого ще з 30-х років :)

власне, по вмінню судити інших - і оцінюю :)
    Ви - суддя-мастак :) І взагалі - еталон! І хай ваша карма буде тому свідоцтвом :) (власне за це й додав вам тоту карму) :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ясно.... персональщина... порушив нєоспорімиє знаннія фізика.
    придивіться, там якісь німецькі вчені шось про світло кажуть, чи журналісти?

а про те, що швидкість частин може бути більшою за швидкість світла писало ще ого-го.... у підручнику з фізики нЄкого Жданова.

Додано через 3 хвилини
    не ставте так часто :), бо враження, ніби ви все смієтеся, як на фото.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хлопці, вистачить. Інакше я вам окрему гілку створю типу "кеп вс васілі" і буду ваші пости туди переносити.

12. afterstep

Миу, чесне слово - ви собі якусь бздуру придумали - й в чнрговий раз пробуєте то видати за мої думки, не висказані в дописах, але відкриті вашому прозорливому та всепередбачаючому розуму.
    Взагалі кажучи, якщо маєте натхнення обговорити квантову механіку і потлумачити її, як ви то з Біблією робите - то вам запропонували:

погоджуйтеся.
    Потім доповнимо цитатами з Волошина - і направду, кумеднішого чтива за час незалежності не було :)

враження невірне :)
    часто просто регочу до сліз - такі чарівні примірники навіть в самих сміливих мареннях уявити неможливо :D

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я думала тут якесь чудо так жваво обговорюють... а то хлопці ся сварять хто перший почав.

• Подобається Подобається x 2
  14. afterstep

та чудо й обговорювали....
    Мих завше якісь "чуда" у найнесподіваніших місцях видить....
    в мене теж фантазія дай боже - але аж стільки... ото мене й дусить жаба - я теж хочу ті пігулки повживати....

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я вірю в чудо...
    В 95-му році лікарі мені не давали жодного шансу на життя.
    Навіть при успішній операції.
    Афтере,як квантова фізика таке пояснює?

• Подобається Подобається x 8
  16. afterstep

дуже просто. Фізика передбачає
    1) межі застосовності законів
    2) відсутність усталених догм
    3) свободу мишлення - якщо дані суперечать закону - значить застосовано невірний закон.
    Але... Стосовно лікарів.... ромку, я розумію, що ти маєш талан та щастя вишуковувати саме "най-най-най-типовіших" представників галицького суспільства. Я часто згадую (стосовно тебе) приказку "рибак рибака...."
    Так от, фізика - вона стосується фізики та явищ природи. І незастосовна для оцінки суспільних явищ - хоч багато законів подібні (перекликаються).
    Медицина - теж наука точна. Але точність та стрункість науки ламає той неприємний факт, що всі люди різні - навіть фізіологічно. От коли вас клонувати почнуть - тоді може й налагодиться, заодно і помилки в ДНК деяким представникам можна буде поправити.
    Так от.... Точка зору - це є крайовий момент звуження світогляду, коли той перетворюється в точку.
    Так от........................... - на моє глибоке переконання - зруйнований Львів, горбаті дороги, львівська медицина та львівська комуналка - це не вороги принесли. Це - наслідок чарівної галицької любові до ближнього, і т.д. Загалом, перелистайте Волошина.
    ==
    І зверніть увагу, Ромку - хто з нас і кого лає - хто лає "лікарів вогулє" - а хто лає форумлян, що лають "лікарів вогулє, садопоміч та владу вогулє etc". Лайка - на моє переконання - конструктивною нігди не була. Лайкою можна худобу вкупі тримати....
    ==
    Якщо світ так відрізняється від вашого уявлення про нього - то може є сенс подумати про переїзд в інший світ?

17. Liliyah Romanova

Йой, афтере, та цей світ мало-кому догодить. Коби ж то так легко на переїзд...

• Подобається Подобається x 3
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Давно думаю..
    Але,якби то було так легко...
    Є така штука,як обов’язок.
    Тримає...

• Подобається Подобається x 4
  19. JaguaR

JaguaR щасливий

Фізика взагалі нічого не передбачає. Максимум, то дає певну ймовірність проходження чогось, і то завдяки моделі. Фізика абсолютно нічого не пояснює, - лиш описує щось чимось іншим.

Додано через 2 хвилини
    А в квантовій дір по саму зав’язку..
    І чудо можна пояснити хіба тоді, коли поможе БОГ (якщо воно не липове).

Додано через 8 хвилин
    А що, фарисейство закодоване в генах?

І то незавжди.

20. Liliyah Romanova

В еврейской литературе есть рассказ о том, как двое израильских учителей спорили на какую-то богословскую тему и расходились очень яростно. И один из них, Шаммай, воскликнул: «Господи, если я нашел благоволение перед Тобой, да падут на нас стены этого дома!»*— и стены начали валиться. Его собеседник, Гиллель, говорит: «Если я нашел благоволение перед Тобой, Господи, пусть стены остановятся!»*— и стены остановились. И тогда Гиллель говорит Шаммаю: «Видишь, чудо ничего не доказывает». Ибо Бог сотворил чудо не в доказательство того, что чье-то богословие правильно или неправильно, а потому, что сердце человека всецело принадлежало Богу. И это общий принцип: чудо*— не доказательство. Нельзя пользоваться чудом как доказательством богословской выкладки. Святой*— не обязательно лучший богослов своего времени, но он*— святой.

http://www.practica.ru/Ma/index.htm

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)