Відповідь: Чудо А треба? Це догма? Не догма. То й не треба казати, кому в це вірити, кому ні, а чому раптом ставитися обережно. Це все цілковито індивідуальна справа. А може то диявол навмисне спокушає до ідолопоклонства: нащо вам Бог, вірте у чуда, от які незбагненні... І чим цікаво ? Про спокушування. 22 І, набік відвівши Його, Петро став Йому докоряти й казати: Змилуйся, Господи, такого Тобі хай не буде! 23 А Він обернувся й промовив Петрові: Відступися від Мене, сатано, ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське! (Матв.16:22,23)
Відповідь: Чудо Шо треба? Додано через 46 секунд яка догма? Додано через 1 хвилину хто каже? Додано через 2 хвилини а чому необережно? Додано через 3 хвилини може, а хто каже - ні? тому і тре бути обережним. Додано через 5 хвилин цікаво тим, що наприклад, і в Люрді свого часу теж були скептики і ті, що насміхалися й кепкували.....
Відповідь: Чудо Ну і? Мені так шкода Марії бідної. Зробили з неї мало не богиню... Четверта особа Божа практично. А скільки тих її "явлінь" від диявола йде... І люди вірять. У кожне вірять. Ну, то й добре. Раз така віра, то нехай. Яка різниця, чому вклонитися, якщо то чудо.
Відповідь: Чудо Як у СЄ....у вас вийшло.... Додано через 1 хвилину Її явлення явно не від диявола, то Ви вже перегнули. Додано через 3 хвилини ну... то ви самі придумали....
Відповідь: Чудо А ви про марійні секти не чули? Звідки вони взялися? Не з надмірного культу Марії? Та певно! Диявол може приймати і образ Марії, і образ Христа. Он, до Ісуса приступив через Петра. Я вам навмисне навела цитати. Тому пустельники завжди гнали від себе явління Христа чи Марії, казали "відійди, сатано", бо то він їх до гріха гордині спокушав.
Відповідь: Чудо Практично завжди. Людина може впасти у гордість, якщо подумає "мені явився сам Христос чи сама Богородиця". Треба бути дуже сильним духово, та і так, не так то легко.
Відповідь: Чудо О! зНАЧИТЬ НЕЗАВЖДИ! я собі просто так на хвилю уявив, справжнє явління.... і пустельник його проганяє.....
Відповідь: Чудо Мушу тут Миху з вами не погодитись. В цьому ви помиляєтесь. Якби все було таке чисте і невинне то не було б проблем з тими марійськими сектами і розколу в церквах.:no:
Відповідь: Чудо Я читаю те, що бачу. А бачу наступне: "Її явлення від диявола" Я так собі подумав, що раз її, то вже не від диявола. Хоча... звичайно диявол може так підступати, але то не значить, що 99% є саме так. Такої статистики взагалі нема. А начастіше такі явлення є людям досконалим, щоб випробувати на гордість... то відоме явище. Тому я й кажу неможна якесь чудо або підносити, або насміхатися і відноситися до цього обережно. Саме так робить церква...
Відповідь: Чудо Дурниць вам захтілося... Пустельник прожене в кожному випадку. Але, правдивому, не скаже "відійди, сатано", а "відійди, Господи, я недостойний". Додано через 1 хвилину А тепер подивіться дослівно, без ваших перекручень: її "явління". Бачите, що вам хочеться? Не конче. Церква радше старається ігнорувати. І ставиться не обережно, а дуже скептично.
Відповідь: Чудо ух! молодець пустельник... безполковий.... от тільки історії є різні про ці випадки.... Додано через 2 хвилини так скептично, чи ігнорувати? Додано через 5 хвилин пишіть чітко, тоді й не захочеться. Я може ви так і думали, а тепер хочете думку повернути?
Відповідь: Чудо Миху, і ще раз вам повторю - стережіться своїх очей, та не довіряйте їм ще античним філософам було відомо, що очі розум в оману вводять вам як кулко на камені, що вилискує - то вже "чудо, бо по теорії ймовірності...." Миху, визнайте - крім назви "теорія ймовірності" - ви більше ніц в тому не тямите. Природі якраз кулка притаманні, і при влучанні блискавки в скелю -найімовірніше утвориться пляма з округлими формами. Природа - не люди, квадратами не будує (за винятком кристалічних порід - але там інші принципи). І от слід від блискавки з поплавленими на краях камінцями (і власне то й вилискує при попаданні світла під певним кутом) - і видається вам чудом, і ореолом. == Правда, враховуючи те, що ви в такому поважному віці й далі всерйоз вірите в відьом (та казки) - то не здивуюся, якщо ви вперто стверджуватимете, що блискавки - то винятково божі стріли ну, і грім - то гуркіт колісниці, бо небо так само гидко забруковано, як львівські вулиці, і та бричка зі стрільцем - страшно гуркоче...
Відповідь: Чудо у вас дійсно складний випадок - і я б таки вам порадив, навіть бачучи "зелений" на світлофорі - бути обережним == бо може статися чудо - хтось не зауважить червоний від ДТП гинуть в тисячі разів частіше, ніж калічіють від щеплень а травмуються - і поготів
Відповідь: Чудо Миху, знаючи вашу нелюбов до аптек, а також враховуючи вашу нелюбов до цукру... Глянув ваш профіль - ніби понад 40-к? == Як там в приказці - як до 30-ти Бог не дасть, то вже в аптеці не купиш? == Напевно таки мушу в свому профілі написати нагадування - "Для Миха. Не лікар. Згідно диплому - фізик"
Відповідь: Чудо а так просто поговорити, без накакування в кишеню не вмієте? Додано через 1 хвилину значить дружина - лікар.
Відповідь: Чудо та не маю кишенькового голуба, та й не накакування це - просто константація факту.... Воно знаєте як трудно пробивати шкуру бегемота очеретинкою, особливо якщо на тій шкурі кількарічна броня присохлого всякого й різного.... == воно ж якби ви хоч мінімально реченнями читати вміли - а то за комами й суті допису часто не бачите, і сторінка за сторінкою офтопите будь-яким чином, розділові знаки обговорюючи.... Аби тільки на питання не відповісти Додано через 1 хвилину Миху, я не ханжа - в круг підозрюваних дозволяю вам включити й коханку. Також рекомендую розширити коло - до ближчих родичів до 3-го коліна, до бувших співробітників, до однокласників і просто до колєг по пиятиці До речі, якщо любите скарбезні анекдоти - рекомендую попиячити з психіатрами або гінекологами.