Відповідь: Чудо та ні -- доводилося.... тільки не сприймаю це за "чудо", до якого тре ходити і тихо божеволіти... наприклад, веселка... чудо?... ще й яке, але ніхто не робить похапцем знімків і в газету не продає...
Відповідь: Чудо Я від гуцулів приїхала недавно, то господиня говорила, шо в сусідньому селі коза на дереві вигризла образ, тепер люди ходять до нього молитися і коза, кажуть, теж приходить.
Відповідь: Чудо веселка вже не чудо, бо ми то бочим часто, впав дощ, присвітило сонце і на тобі веселка! І мені здається такі речі не порівнюються! Зрештою, вірити чи не вірити-справа ваша, можливо як би бачили ви це, не були так категоричні....
Відповідь: Чудо ви самі відповіли... ви вважаєте чудом те, що не можете пояснити... просто-на-просто..... і вам хочеться якесь чудо знайти, от ви й шукаєте, а знайшли щось невідомо що і вже вважаєте це чудом...
Відповідь: Чудо Це дерево, що зберігається у Святоільїнській церкві в Чинадієво. Хреста цього ніхто не випалював ані навіть не підправляв. Таких хрестів є два. Другий - у церкві с. Берестово, що біля Чинадієво. Точніше, це дві половинки одного хреста. Два дні лісоруби спочатку не могли зрізати грубезного бука (бензопили заклинювало), а потім не могли розколоти один із метрових кусків. І коли у відчаї кинули його разом із застряглими в ньому клинцями на землю, то деревина розкололась. Всередині, на серцевині кожної з половинок лісоруби побачили цей хрест. Половинки дерева віддали у церкви, запросили науковців, опублікували у пресі, зробили репортаж на каналі "1+1" організували міжнародну конференцію. Московські вчені подали інформацію в інтернеті з проханням дати пояснення. Поки що цього ніхто пояснити не зміг.
Відповідь: Чудо Різниця між магією та чудом. Магия, в той мере, в какой мы верим, что она существует, является насилием человеческой воли, человеческого произвола над природой и над другим человеком. Это порабощение. Чудо — это действие Божие, совершающееся посредством верующего человека, чистого душой, отдавшего себя Богу, и это — дело освобождения. Освобождения от уз греха, от гнета того ужаса, который мы, люди, создали на земле. Самая сущность чуда именно в том, что человеку и природе вокруг него возвращается свобода быть собой, не быть во власти злого человека или зла на земле. Митрополит Сурозький Антоній
Відповідь: Чудо а я одразу побачила обличчя чоловіка, що плаче. ось я контуром приблизно показала, як бачу, хоча вираз обличчя зовсім інакший, ніж при обводці вийшов. найкраще то видно при зменшенні картинки:
Відповідь: Чудо та там шо завгодно можна побачити, але зверніть увагу на ореол, "зроблений" як під циркуль. По теорії ймовірності, якщо це не рукотворне, а "природнє", то то є чудо.
Відповідь: Чудо гм..... можна викладки? себто райдуга, раз вона ореол, і нерукотворна - то вона чудо? чомусь думав - атмосферне явище....
Відповідь: Чудо зображення на камені має якусь чудесну природу?... і чому тільки на камені?... кола на воді також мають "чудесні" властивості...
Відповідь: Чудо :D:D:D Пупере, Ви мене розсмішили.... Мова йде про ореол, який якимось чином появився на скалі (камені)(див моє фото). Тут ні вода, ні райдуга не мають нічого спільного до цього явища і аналогії тут недоречні.
Відповідь: Чудо зізнаюся: уявні друзі, уявні чуда, уявні "знаки", уявні боги мене смішать не менше.......
Відповідь: Чудо Козу надо отдать в художественную школу, пусть учится, а вдруг у нее дар, нельзя его закапывать в землю вместе с ее кизяком, пока зубы крепкие и может грысть древисину. З.Ы. А может это не коза была, а бобр?
Відповідь: Чудо Знаєте, шо я Вам скажу про "чудо"? До цієї справи тре ставитися обрежно і серйозно. Чому? Бо якщо ми не знаємо що це, то не слід кепкувати, бо то чудо може бути дійсно від Бога, але й не слід стрімголов вірити, що це точно від Бога. Час все покаже і виявить, а скороспішні перегини небезпечні, як в одну сторону, так і в другу.