Відповідь: Чудо До чого, то відомо, але від чого, ще не дуже ясно. Про чуда. Є священича сім"я у Львові, вони адоптували близняток, а по році часу у них своє дитятко народилося. До того протягом кількох років ніяк не могли завагітніти.
Відповідь: Чудо Видно, для того, щоб мати своє, їм необхідно було адаптувати чужих. Маю живий приклад. Мій знайомий довго жив з дружиною і дітей у них не було по "його вині". Розійшлися. За рік знайшов собі іншу, яку чоловік кинув, бо не могла мати дітей. Вони одружилися. Зараз у них двоє гарних дівчаток.
Відповідь: Чудо Теж вдивляючись, нічого не побачила . Але я впринципі бачу, за звичай, лише те, чого б мені дуже хотілося (що малює мені моя уява). Вірю у Бога і Спасителя мого Ісуса Христа, і отримала й отримую щодня стільки чудес, маленьких, повсякденних, але переконливих, що більше й шукати нічого не потрібно. Найбільше чудо для мене - це краса природи, саме у ній я найкраще відчуваю велич Бога і Його животворний Дух. Ну і накінець з пісні: There can be miracle, when you belive . Думаю, що Бог відкривається кожному по-іншому: одній людині в чудесах, іншій у реаліях, ще котрійсь - у словах чи вчинках близьких. Ми всі - різні й багатогранні, але у Господі маємо єдинство і можемо доповнювати один одного. Хіба це не чудесно?
Відповідь: Чудо А ще й у таблетках гормональних.Моя мама теж не могла довго завагітніти, лукувалась..так от на тих таблетках було написано"Побочные действия -многоплодная беременность"...так і з"явились ми з Наталкою
Відповідь: Чудо але ви ж казали, що Ви з Наталкою різні, то може то справа не у таблетках гормональних, а у чомусь сильнійшому?
Відповідь: Чудо ми різні за характером і це нормально,..навіть з різницею в 10 хв діти не можуть бути зовсім і у всьому однакові.Але ж мова зовсім про друге, чи не так?
Відповідь: Чудо Вибачте БУДЬ ЛАСКА що ви маєте не увазі, який зв"язок між нашою несхожістю характерів і гормональними таблетками?
Відповідь: Чудо Alias знаєте я переконаний що ніякі таблетки не можуть зробити Чудо! А Чудо виходячи з контексту Дух Святий, окей Alias!
Відповідь: Чудо Чудесное появление Иоанна Павла II может послужить доводом к причислению пoнтифика к лику святых
Відповідь: Чудо наш світ не лише той, що ми бачимо, але ми звикли до того, що є лише те, що бачимо. Уявити лише що твориться на Службі Божій... скільки тут присутньо ангелів... та й сам Бог присутній...