не "якщо", а просто........ як ви думаєте, багато кому прийшло в голову порівнювати це з Богоявленням, крім вас?
А звідки ви знаєте, що це "богоявлення"? Якщо воно позбирало навколо себе ідолопоклонників, що дають гроші і поклоняються зображенню, чимось схожому на жінку, а хтось на цьому ще й заробляє гроші, то це не значить іщо це "богоявлення" . Ось, прошу, подібних прикладів сотні. Нехай фетишисти поклоняються дереву і каменю. Я не заперечую чуда, але деревна текстура, що нагадує постать якоїсь людини (невідомо кого, а у фантазіях декторих - відомих біблійних персонажів) не повинна бути об'єктом почитання.
я не сказав, що фото яке я виклав це богоявлення, але якщо люди вірять в те, що якісь царапини, відсутність кори, чи зруби які схожі на жінку - це богоявлення, то чим це гірше ??? Ось бачите скільки Даяна виклала фотографій які схожі на людей і чому ми вирішуємо які з них богоявлення, а які ні ? Чому ми завжди хочимо щось вирішувати ??? Може нам так вигідно ???
Чомусь коли хмарка схожа на жирафу то нікого це не дивує, а як камінь - то зразу обвішують вінками і моляться на нього. якась дискримінація природних явлєній