Багато, ще не означає - всі. От наприклад Ісус казав в одному місці, що будуть казати, що ось він кінець світу, - не вірте. А в іншому застерігав, що тільки Отець знає кінець світу, проте.... знайшлися "мудріші", які вже не раз призначали той кінець і переконували усіх, що вони знають дату кінця світу і що цікаво, після тої неправди, є багато людей, які і далі вірять у байки тих же байкарів.
Я вже згадував що подібні передбаченяі пробилиі католики. Щодо байок - то життя святих - яскравий приклад. Щодо ікон - Петро І видав указ про заборну плачучих ікон. Дивно але при його владі таких випадків не було.
сміятися, чи плакати.... Петро-1... Хто такий той Петро-1? Заборонив ж. Тобто заборонив про це говорити, от і не було.
Петро Перший звісно не правдв в останній інстанції. Але випадок показовий. В радянські часи теж знаходили багато докащів фальсифікації подібних чудес
Тоді свідки Єгови взагалі всіх перевершили. Заперечуючи будь-які чуда, свідки тим самим сприяють процвітанню войовничого атеїзму, який намагається поюснювати все з наукової точки зору, покладаючись на обмежений людський розум.
гм.... Хороший запльот А я вважав свідків таки релігійною організацією, аж вони, виявляється, "руйнують релігію зсередини, сприяють процвітанню (може таки розквіту?) войовничого атеїзму" == як на мене - зараз не атеїзм войовничий - а "набожність" агресивна до нестями Якщо десь і є один-два атеїста - то вони признатися побояться Бо воно ж українська набожність на стусани щедра
А хто сказав, що лише на чудах? Віра грунтується на переконаннях таінших моментах, які іноді й пояснити неможливо.
Хм...от глянув...:cowboy: Але мене зацікавила наступна тема... Жить вредно для здоровья. Доказано учеными Каждый прожитый день наносит здоровью вред, независимо от того, как он был прожит
Дякую за цікавий матеріал. Використання зображень які представляли богів було не відємною частиною поклоніння язичників. Моїсеїв закон недвощначно забороняв використаня таких зображень. Поклоніння спрямовувалось тільки Богові і навть ангели не приймали поклонніння собі. Ікони в християнстві зявились значно пізніше і фактично є язичеським пережитком. Щодо чудес то слід звернути увагу на те що подібні знамена можуть походити не тільки від Бога. Якщо чудо суперечить тому що написано в Біблії слід довіряти останній - оскільки знамена можуть бути неправдивими. Подібне поклонніння кожній плямі яка нагадує людину свідчить про брак знання про те у що вірять.