Чудо

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 29 сер 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тобто якщо в людини немає спокою в душі -- з’являється виразка...
    сявич: респект! :good:

• Подобається Подобається x 1
  2. harmony

harmony Well-Known Member

Тепер скажу вам відносно іншого варіанту трактування суті виразки і все інше, що стосується її.

Виразка шлунка - це більш менш глибоке ураження ділянки слизової оболонки шлунка. Супроводжується болями спазматичного характеру.

ЙМОВІРНА ПРИЧИНА. Уперта образа, непрощення, некаяття, пригнічений стан, низька самооцінка і бажання догодити оточуючим. Страх.

ЛІКУВАННЯ. / говорити / Я люблю всіх людей і себе. Я люблю все навкруги. 25 разів з рази на день протягом 10-ти днів. Буває треба повторити до закінчення симптомів - О. Куцел " Гармонія ".

Не знаю, можливо воно пов"язано з чудом, тому що дійсно допомагає.

• Подобається Подобається x 4
  3. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

А мені подобаються народні методи лікування за Носалем:
    Далі є погодинна таблиця харчування ( з ріноманітними травяними настоями) з 7 ранку, коли «больной полощет рот настойкой шалфея и выпивает 100,0 г. Картофельного сока» І до 21.00, коли «больной выпивает 100,0 г. Картофельного соку, чистит зубы и ложится с грелкой спать».
    Після річного лікування виздоровлення сприймається як чудо…:)

4. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

З чуда з"іхали на лікування виразки.Так от я дозволю собі продовжити початкову тему.А навіщо Всемогутньому Творцеві робити якісь незрозумілі дива,подавати незбагнені знаки.Тим більше -масові видовиська від яких -жодної користі?Це протирічить самій природі Творця.Втручання Всевишнього в життя можливе,але це виключно індивідуальний акт (чудесне зцілення від тяжкої хвороби,чудесне навернення до віри)але все це відбувається безпосередньо з одною конкретною людиною,а потім стає зрозумілим іншим.А от масові гала-концерти з незрозумілим змістом теж безумовно відбуваються але в них інший режисер.

• Подобається Подобається x 4
  5. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Це не офтоп, це просто імпровізація, як в джазі, ми скоро вийлдемо на основну тему:)
    А помаранчева революція не була в якійсь мірі масовим видовищем?:nea:

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

у дружини мого знайомого жінка мала проблему - часто вилітав меніск.
    Знайшли одну жіночку у Тернополі. Приїхали. От вона і каже: треба зробити повязку на коліно і все буде ок. Зробила, але без всяких бинтів, просто поводила руками так, ніби дійсно повязку наклала. Пацієнтка відчула, що коліно підвязане, хоча жодних повязок не було. З того часу меніск не вилітав, але відчуття стиснутого коліна трохи турбувало... через 3 місяці вона все ж подзвонила тій жінці, бо коліно було претиснуте. Приїхала знову у Тернопіль і та жінка "попустила" повязку і все гаразд.... такі от чудеса.....

7. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Цікаво. А та жіночка тільки по "кістках"?

8. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Два питання.
    Скільки коштує таке "лікування" і хто і яким чином поставив діагноз "вилетівшого" меніску?
    Дякую.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

безпоняття...
    то мені знайомий розповів про свою дружину і не більше.

1. безпоняття що до ціни, але ніби не дорого.
    2. діагноз поставили лікарі у Львові, йшлося про те, що мали робити операцію.

10. nata-k

nata-k Well-Known Member

От я ніколи не могла збагнути, що то за задоволення переказувати якісь байки/плітки/маячню......... :dntknw:

11. TARIKAFR

То тепер так сі не називає.Тепер помодньому - ВВС.

А якщо серйозно, то це просто жах /або no comment по-модньому/, що люди ще вірять в такі "чуда". Проблема не в тому, що бабка "вилікувала" патологію, якої можливо і не було. Проблема в тому, що вона не побачить і лікуватиме вже справжню органіку, а особливо коли мова за онкологію.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, прошу пана, я там не вкурсі шо і до чого і як та бабка (як викажете (розумію б"є по професійній гордості)) лікує. Як то кажуть, за шо купив, за те продав, але от виліт меніска, як би то у вас таке було, то запамяталисьби на довго і в голову не прийшла б думка: нічого там не було, бо біль така, що землю хочеться гризти.....

незнання завжди породжуть думку про маячню.

Останнє редагування модератором: 30 січ 2009
  13. TARIKAFR

Дякую, що розповіли про пошкодження меніска. А то думав вже, що знаю ту поблему. А до того ж у мене після лиж він якраз пошкоджений.
    Просто цікаво було взнати багато нового, навіть якщо воно і "кумедія". :)

P.S. То не проблема, Миху, що Ви продаєте, за що купили. Проблема в тому, що таке у вас купують.

14. Максим

Максим Well-Known Member

(С) О'Генрі
    ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Без коментарів....

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Звичайне природнє явище-))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я теж так думаю... от зрізати будь-яку гілку... саме такий візерунок і появляється...

18. Якщо зрізати мільйон гілок, то, може, і проявиться.

19. fuxx

fuxx Member

Надати розголосу - і натовп паломників гарантований.

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Вже...

а де твій аватар? :)