Тепер скажу вам відносно іншого варіанту трактування суті виразки і все інше, що стосується її. Виразка шлунка - це більш менш глибоке ураження ділянки слизової оболонки шлунка. Супроводжується болями спазматичного характеру. ЙМОВІРНА ПРИЧИНА. Уперта образа, непрощення, некаяття, пригнічений стан, низька самооцінка і бажання догодити оточуючим. Страх. ЛІКУВАННЯ. / говорити / Я люблю всіх людей і себе. Я люблю все навкруги. 25 разів з рази на день протягом 10-ти днів. Буває треба повторити до закінчення симптомів - О. Куцел " Гармонія ". Не знаю, можливо воно пов"язано з чудом, тому що дійсно допомагає.
А мені подобаються народні методи лікування за Носалем: Далі є погодинна таблиця харчування ( з ріноманітними травяними настоями) з 7 ранку, коли «больной полощет рот настойкой шалфея и выпивает 100,0 г. Картофельного сока» І до 21.00, коли «больной выпивает 100,0 г. Картофельного соку, чистит зубы и ложится с грелкой спать». Після річного лікування виздоровлення сприймається як чудо…
З чуда з"іхали на лікування виразки.Так от я дозволю собі продовжити початкову тему.А навіщо Всемогутньому Творцеві робити якісь незрозумілі дива,подавати незбагнені знаки.Тим більше -масові видовиська від яких -жодної користі?Це протирічить самій природі Творця.Втручання Всевишнього в життя можливе,але це виключно індивідуальний акт (чудесне зцілення від тяжкої хвороби,чудесне навернення до віри)але все це відбувається безпосередньо з одною конкретною людиною,а потім стає зрозумілим іншим.А от масові гала-концерти з незрозумілим змістом теж безумовно відбуваються але в них інший режисер.
Це не офтоп, це просто імпровізація, як в джазі, ми скоро вийлдемо на основну тему А помаранчева революція не була в якійсь мірі масовим видовищем?
у дружини мого знайомого жінка мала проблему - часто вилітав меніск. Знайшли одну жіночку у Тернополі. Приїхали. От вона і каже: треба зробити повязку на коліно і все буде ок. Зробила, але без всяких бинтів, просто поводила руками так, ніби дійсно повязку наклала. Пацієнтка відчула, що коліно підвязане, хоча жодних повязок не було. З того часу меніск не вилітав, але відчуття стиснутого коліна трохи турбувало... через 3 місяці вона все ж подзвонила тій жінці, бо коліно було претиснуте. Приїхала знову у Тернопіль і та жінка "попустила" повязку і все гаразд.... такі от чудеса.....
Два питання. Скільки коштує таке "лікування" і хто і яким чином поставив діагноз "вилетівшого" меніску? Дякую.
безпоняття... то мені знайомий розповів про свою дружину і не більше. 1. безпоняття що до ціни, але ніби не дорого. 2. діагноз поставили лікарі у Львові, йшлося про те, що мали робити операцію.
То тепер так сі не називає.Тепер помодньому - ВВС. А якщо серйозно, то це просто жах /або no comment по-модньому/, що люди ще вірять в такі "чуда". Проблема не в тому, що бабка "вилікувала" патологію, якої можливо і не було. Проблема в тому, що вона не побачить і лікуватиме вже справжню органіку, а особливо коли мова за онкологію.
О, прошу пана, я там не вкурсі шо і до чого і як та бабка (як викажете (розумію б"є по професійній гордості)) лікує. Як то кажуть, за шо купив, за те продав, але от виліт меніска, як би то у вас таке було, то запамяталисьби на довго і в голову не прийшла б думка: нічого там не було, бо біль така, що землю хочеться гризти..... незнання завжди породжуть думку про маячню.
Дякую, що розповіли про пошкодження меніска. А то думав вже, що знаю ту поблему. А до того ж у мене після лиж він якраз пошкоджений. Просто цікаво було взнати багато нового, навіть якщо воно і "кумедія". P.S. То не проблема, Миху, що Ви продаєте, за що купили. Проблема в тому, що таке у вас купують.