У Шотландії священникам дозволили вступати в гей-шлюби Пресветоріанська церква Шотландії дозволила своїм священикам вступати в одностатеві шлюби. Про це повідомляє ВВС. Історичне голосування в перший день цьогорічного собору церкви, узвалене 21 травня в Единбурзі стало остаточним рішенням у проблемі, яке розділило церкву дев'ять років тому. Представники різних церков з Шотландії, інших частин Великої Британії, Африки та Азії проголосували 339 голосами проти 215 "за"ухвалення рішення. Відтак, тепер священникам церкви дозволені одностатеві шлюби. Але, таке рішення не означає, що у церквах буде дозволено проведити гей-весілля.
Я шось не доберу. Господь знищив Содом і Гоморру за мужолзтво, а тепер церковники привели все в рамки закону як ні в чому не бувало. У П'ятикнижжі мужолозтво називається «гидотою»: В шотландських церковників цього немає в їхній Біблії?
Ця церква протиріччя сама в собі. І хотілось би бачити того редактора, котрий пустив в ефір слово "пресветоріанська"
Справа в тому, що є християнські течії, які прислуховуються до того, чого хочуть люди, щоб сподобатись і відступають від Писання. Згадайте історію Англії. Не захотіла католицька церква дати королю повторного шлюбу - король знайшов іншу церкву. А хтось інший за визнання короля - узаконить повторний шлюб. Моя племінниця виходила заміж за шведа - лютиранина. У них в церкві священник трансвестит: був хлопом, а став бабою. У Старому Завіті равином міг бути тільки чоловік. Так сказав Бог і і це було законом. Можливо... можливо... не буду стверджувати, могла би бути й жінка, але коли священником ставлять трасвестита, то це насмішка над святим Письмом, на мій погляд. Взяти до прикладу СЄ. Чому люди йдуть туди? А причина проста, як двері - там нема пекла і нема покарання. Чим зле? Я думаю, якщо придумати чергову течію, де дозволити аборт, презервативи - успіх масовості - забезпечений. Коли церква йде на поводу людських похотів, вона втрачає свою виховну роль Вона не стимулює людину до самовдосконалості. Церква стає на службу всього недоброго, з чим вона повинна боротися. А людині мало робити щось недобре і аморальне, їй потрібно, щоб все це було узаконено церквою, щоб зняти з себе всяку відповідальність.
Християнство в своєму стилі - самі в своїх нетрях не можуть розібратися. Громадське суспільство завжди на кілька кроків попереду, а церква просто підлаштовується, бо церковники просто переодягнені члени цього суспільства, вони не можуть як сказано в Біблії забивати гомосексуалістів камінням. Тому всі ці писання втратили актуальність.
Олекса Доба 13 січня о 21:15 · Поширте - нехай ті, що не вірять в чудо Боже хоч раз ПОВІРЯТЬ! Під час масштабної пожежі у церкві Святого Андрія в місті Долина згоріла вся церква, а вцілів тільки іконостас! Вогонь лютував усю ніч! Пожежа трапилася в церкві Святого Апостола Андрія Первозванного, яку в Долині збудували тільки чотири роки тому. Вогонь горів усю ніч. До гасіння залучили 10 одиниць техніки та 35 рятувальників. Попри величезні площу займання, після пожежі вцілів тільки іконостас. зі