Дивіться, Миху. Ісус зціляв людей на публіці і це прославляло Отця. Так само, коли віруюча людина зціляє когось Іменем Ісуса, то в цьому перш за все Бог прославляється. Той хто кладе руки на хворих і молиться за зцілення чітко розуміє, що це не він зціляє, а Ісус через нього. Я думаю, більшим злом є те, коли ти бачиш хвору людину, котра потребує зцілення і ти усвідомлюєш, що можеш їй допомогти, але не робиш цього, через те, що боїшся спокуси впасти в гордість! Звичайно, можуть приходити спокуси, я знаю історії з життя євангелистів відомих, котрі сильно рухалися в дарі зцілення, але впали через те, що ту славу, котра мала належати Богові приймали собі.
Так не думаю. До речі, я якраз перед тим як прочитати ваш допис собі роздумував, як відрізнити шарлатана і мага від служителя Божого. За двома ознаками. Перше - це те служитель Божий ніколи не буде брати гроші, за те, що молиться за зцілення. І друге- це те, що він завжди буде говорити про спасіння через Ісуса. До речі, ті люди з Тернополя, що я приводив як раз так і роблять- вони ніколи не беруть гроші за те, що моляться за зцілення і завжди говорять, про спасіння.
Я зпостив відео в 11.39, ви свій пост в 11.43, тривалість відео 27 хвилин. Ви ж не дивилися. А там про чудеса в неопятидесятників.
Слухати Дворкіна- себе не поважати. Самі православні називають цього пана проходимцем і "клєвєтником", а ви тут тикаєте його в кожній темі...
Левко, нема жодної людини, яка б говорила одну правду і нема жодної людини, яка б говорила лише брехню. Але розумні речі тре вміти вибирати.