Левко, як ви думаєте, людина, яка 50 років не чула може так виразно говорити зразу після повенення слуху? ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- запропонуйте Ромкові цю жінку. По відео нічого не видно, що до ноги, тим більше в чоботах.
А це взагалі наші друзі, ми дружимо сім"ями багато років. Так що тут уже не "обманюють", так як на відео з африканцями...можу підтвердити.... Ну хіба що уже мені не вірите... Вони повезли свою маму в Тернопіль, що помолилися за її вухо. І мама почала чути! Хіба не чудо?! п.с. вона тільки на одне вухо не чула, тому може виразно говорити... Нічого собі - не видно!
Якщо у жінки така реакція після оздоровлення, то з того можна зробити висновок, що віри перед оздоровленням в неї не було.
Я би так не сказав. По- перше, якщо вона прийшла, щоб за неї молилися- то уже мала віру. А, по-друге, віра була в тих, хто за неї молився...
Дивна у вас логіка, а скоріше подвійні стандарти. За Левком мільйони людей, які ходять до церкви не мають віри, і факт їхнього приходу в церкву не засвідчує цю віру. Факт же ж приходу цієї жінки засвідчує віру.
Це не "за Левком", а "за Ясамом"... Ми говорили про конкретний випадок зцілення зору однієї жінки, а ви переходите на мільйони чомусь раптом...
Не видно... у взутті... це спокійно може змоделювати будь-яка здорова людина. ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- фізичне оздоровлення\полегшення може зробити й екстрасенс з газети. То ще не показник. Левко привів два приклади відео, з яких не видно, що людина була хвора. А от Ромкову дитину вилікувати не змогли, нє, Левко?
Я розумію. Я не розумію, чому за Левком жінка одним своїм приходом до тих цілителів засвідчує свою віру, а інша людина, своїм приходом до церкви не засвідчує віру.
Ніц тут не зробиш з вашим невірством, Миху... А що для вас показник? ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ---------- Віру у своє зцілення я мав на увазі.
показник - хвора людина, яку я знаю. Наприклад, Ромкова Зоряна. ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- Я не вірю у все, що блистить. Це не невірство, це відсутність наївності.
О! Бачите! Штовхати когось і насміхатися - легко це робите, а коли справа торкається вас особисто, то зразу в кущі- "я не цілитель". Ви не цілитель, але ж ви християнин! А написано, що КОЖЕН, хто увірує буде класти руки на хворих і ті будуть здорові. Ці люди з відео також не цілителі. Чоловік взагалі був атеїстом здається до 40 років, жінка так само мало що вірила. Але вони увірували в Бога, народилися згори. Потім прочитали в Писанні, що віруючі в Ісуса можуть класти руки на хворих і почали це робити. Почалися ставатися чудеса, зцілення. Прості люди християни з Тернополя. Зараз їздять по Україні, по світу і моляться за людей.
Та чого насміхатися? Я просто хочу побачити і не більше. ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- Левко, я з кущів і не виходив. Я не казав ніколи, що я можу когось лікувати, чи зцілювати, так що не треба ля-ля. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- але зцілюють вони не всіх рідряд, а лишн декого?
Левко, два останніх приклади від вас, я так зрозумів, знайомі лікують знайомих, чи вони просто в межах однієї церкви?