За все своє життя чого тільки не перепробував... . В молодості мене найбільше цікавило те, що є надприроднім для людини. Дуже часто моя цікавість "вилазила боком" для мене, поки не зрозумів, що єдине, що може цікавити людину з надприроднього - це Бог, якого ми пізнаєм через Ісуса Христа. Все інше,що зустрічається на цьому шляху - це вміло розставлені пастки для "любопитних варвар" темними силами. Нема такого, чого не зміг би нам дати Ісус Христос, все залежить від того, наскільки ми віримо Йому і прагнемо до Нього.
А що для Нього може бути чудом, якщо Він - Досконалість. То для нас чудо, тому що наш мозок не можу збагнути суті того, чи іншого явища.
Iван.4:48 Ісус же промовив до нього: Як знамен тих та чуд не побачите, не ввіруєте! Ісус каже, що чуда і знамена є важливими в тому, щоб люди увірували в Нього. Через Свої чуда Бог виявляє Себе невіруючим людям, показує що Він є живим Богом. Я, особисто, прийшов до Бога саме через чудо у своїй сім"ї...
Під покровом Богоматері -святе сімейство Ющенків. Це намальовано під куполом церкви Архістратига Михаїла у Верині. Дорогі формувчани прошу прокоментувати це творіння наших митців в Українскій греко-католицькій церкві., бо я вже або зовсім дурна , або нічого не розумію. Див." Високий замок" за сьогодні.
Та чому зразу святе? А під покровом Богоматері може бути будь-який віруючий християнин, група християн, цілий народ. Що тут дивного ви побачили?
Цікава реакція чоловіка. Він навіть не здивувався такому чудові і жодного захоплення не викликало у нього. От уявіть собі ситауцію - моментальне оздоровлення. А у нього це викликало просто усмішку.
Скільки людей- стільки реакцій. Люди реагують дуже, по-різному. Я особисто знайомий з цією жінкою і її чоловіком, котрі моляться з а хворих. Вони розповідали одну таку смішну історію. Раз молилися за жінку, котра погано бачила. Жінка після молитви стала добре бачити, так добре, що їй уже не потрібно було окулярів. І уявіть, собі таку реакцію- підходить та прозрівша до них і плаче. Думали, що від радості плаче, що може бачити без окулярів. А жінка каже, що недавно купила окуляри по знижці і їй шкода їх тепер викидати... І таке буває...