Что хорошего/плохого было в СССР...почему было?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 1 тра 2011.

?

Вспоминаете ли вы о СССР?

1. Положительно

8,5%
  2. Отрицательно

15,3%
  3. Были положительные моменты, но больше отрицательных

27,1%
  4. Были отрицательные, но больше положительного

11,9%
  5. Кое-что из СССР перенес бы в современную Украину

20,3%
  6. Нужно обо всем забыть и начать все с нуля

11,9%
  7. Нельзя так жить дальше и нужно полность воссоздать советское прошлое

0 голосів
    0,0%
  8. Мне все равно

5,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

У Вашому випадку - нічого.

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

см. пост 143.

3. ГРАНД

Ні. Тільки в приват. Тут зацікавленой стороною виступаєте Ви, а тому умови висуватиму я. Як що бажання ще залишилось у Вас.

4. Inga

А я как раз таки из тех, у кого хата не с краю.
    И именно поэтому хочу жить среди таких же как я. :)

5. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Горящая хата.
    (фигурально).
    В смысле, жизнь заставит. Также, как заставила многие другие народы. Помню газетные сообщения из Италии 70-х. Что ни день, так то судью убивают, то прокурора, то следователя. Даже фильм снимали про спрута. Остепенились ведь макаронники.

6. Inga

Вы публично сообщили, что что-то делаете для Украины.
    Я спросила что именно.
    Хотите ответить в личку - пожалуйста.
    Условий диктовать не нужно.
    Я их никому не диктую и ответ ожидаю "симметричный". :)

7. Inga

Пока ухожу. Обещала сыну катание на гоночных машинках. Уже обижается.
    До вечера. :)

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пане Гранд...Шлях звинувачень та тикань пальцями в опонентів - хибний...нічого розумного не вийде. Знімайте суддівську корону - не личить. До речі, й доводити нікому нічого не потрібно - навіщо? Взагалі, що це за дурість "ЩО ТИ ЗРОБИВ ДЛЯ УКРАЇНИ"? КОМУ потрібні ці приклади? Що за сповіді, не забагато беремо на себе? Гарність слів на форумі - не привід для того, щоб сумніватись у них. Облиште ці докази і не вимагайте їх від інших.

9. ГРАНД

Хіба констатація факту того, що совок це совок являється звинуваченням?:) Невже відбувся суд над совком? Здається ні.
    Совок логічно відстоює свої переконання, я ті переконання намагаюсь аргументовано знівілювати. Нормальний діалог. До чого тут суддівська корона (до того ж ніколи не бвчив суддів в коронах. В мантіях бачив, а в коронах ні.);) Доводити нічого не треба лише стовпу на дорозі, а людині треба. Так приклади вимагав не я. А навпаки вимагали від мене. А я в свою чергу їх готовий надати. але як людина скромна, погодився це зробити в приватному порядку, не переобтяжуючи зайвою увагою суспільство такими дрібничками. Що тут поганого?

10. Luna

Нічого, крім того, що Ви зі звинувачень совка дано перейшли на звинувачення всіх існуючих істот, крім радикально налаштованих українських націоналістів. Всі інші - москвини та нічогісінько для країни корисного не роблять. А як роблять - хай доведуть. З якого переляку?
    Це не тільки Вас стосується...взагалі дивно бачити претензії опонентів т ипу "доведи. що це не гарні слова". Ми ж на форумі, які докази?

11. ГРАНД

Нікого я не звинувачую. Тим більше якихось вигаданих Вами істот.

Відкрию Вам маленьку таємницю. В Україні таких немає. На Кавказі є, на близькому сході є, в московщині є. А в Україні немає. Не вірите? Можу доказати.

То хай зроблять. Я хіба проти?:)

А що поганого в тому, як що людина продемонструє результати своєї роботи? може виставки, вернісажи, покази мод, презентації, ярмарки теж відмінити? А і справді, з якого переляку всі вони щось там впарюють охлосу своїми показами?о_О;)

Не хочете показувати - не показуйте.

12. Luna

А чого Ви вирішили, що сидять, склавши руки? Бо Ви доказів не бачили? Так і результати Ваших особистих справ нам невідомі - хіба це дає мені право вважати, що Ви нічого не робите?

13. Inga

И слава Богу...

14. ГРАНД

Результати моїх справ Ви бачили. Їх бачила вся Україна і весь Світ. Навіть телеканал Альджазіра їх транслював в онлайні (де моя пика теж засвітилась:o) Хоча вони поки що проміжкові, не остаточні. Тому що розраховані на тривалий термін.

15. ГРАНД

Радикальних позбувся ще Степан Андрійович Бандера. Такий ненависний для декого.

16. Luna

:good:Ну й дуже добре. Але ті справи, які я бачу, не знаючи виконавця, не стають менш важливими...Тому я проти вимог негайно всім довести, що ти дійсно Герой)
    По теме - при Союзе была значительно шире сеть кружков, секций и других внешкольных заведений...К сожалению, этого КАТАСТРОФИЧЕСКИ не хватает. То, что есть - дорого. Очень дорого.

17. Inga

А попрямее нельзя ли сказать? :o А то я Альджазиру не смотрю :o

18. ГРАНД

Не провокуйте мене. Бо я вже отримав від Луни прочухану, за власне хвальківство.;):)) альджазіра мабуть має архіви. Дивіться за 2004 рік. А також телеканали Масква, НТВ, і навіть ВВС.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Інґа, а хіба ви все й на форумі читаєте та осмислюєте? Хоча для триндєжу це й не потрібно.
    А Гранд мав в виду Майдан.

20. Luna

Вам той триндьож спокою ніколи не дасть? Пане Прокіп..особисто я без триндєжу зюожеволію від суворої реальності кожної миті..Ні, я не зрікаюся її - але відпочинок і приємна розмова "без краваток" мені необхідна. Якщо Вам це не потрібно, Ви не бажаєте неформального спілкування з приємними для Вас людьми чи просто тут їх немає - ніхто не втягує Вас в цю страшну тему. Але й нескінченно її використовувати як синонім безглуздо прожитого часу не варто.

а де твій аватар? :)