Что хорошего/плохого было в СССР...почему было?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 1 тра 2011.

?

Вспоминаете ли вы о СССР?

1. Положительно

8,5%
  2. Отрицательно

15,3%
  3. Были положительные моменты, но больше отрицательных

27,1%
  4. Были отрицательные, но больше положительного

11,9%
  5. Кое-что из СССР перенес бы в современную Украину

20,3%
  6. Нужно обо всем забыть и начать все с нуля

11,9%
  7. Нельзя так жить дальше и нужно полность воссоздать советское прошлое

0 голосів
    0,0%
  8. Мне все равно

5,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

А пана Прокипа вчылы назионализму Арн. Тойнбии..
    Дужэ добрэ навчылы...
    Тилькы про болотных й вывчыв.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Так яка по номеру "категорія" секретності Вам була надана? І хто Вам її надавав?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Шутейная, з рогаткою для охорони. Рогаткою він охороняв свої прилади від гамма-променів щоб не пошкодили.

4. FourA

По первой форме, доступны документы особой секретности, разрешение давали из Москвы, КГБ СССР.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Яка організація готувала запит на форму та готувала документи в КГБ, коли ні директор, ні кадровик до цього відношення ніякого не мали? Невже Жек?

6. ГРАНД

Знову брешете. Немає і не було такого грифу "особа секретність".
    Так коли ж ми побачим бланк форми допуску, який Ви обіцяли сканувати і викласти для огляду?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ДСП, С, СС, ОС...
    Був.

8. ГРАНД

А не ОВ?:rolleyes:

9. VasMT

За ОВ не знаю... А ОП було точно... Хоч я її ніколи не бачив.

10. ГРАНД

Обережно. Бо в пориві захисту забрехавшогося совка ,самі можете потрапити в ту ж халепу. Ось переконайтесь, що не було ніякого ОС, а був ОВ, як найвищий гриф.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Гриф_секретности

11. FourA

Угу, именно ЖЭК..
    Работа не была связана со спецификой нашего предприятия...
    И директор, и начальник 1-го отдела нашего предприятия имели допуск по 2-й форме...У нас на заводе не было ни секретных подразелений, ни особой секретной информации... Лишь когда появилась военная приёмка на выпускаемые нами изделия, что-то стали делать в этом направлении..
    Запрос на оформление давала та организация, которая была заинтересована во мне... Там работали мои однокашники, учившиеся со мной на Харьковском физтехе, и знавшие меня... Именно они порекомендовали меня привлечь...
    По поводу документов особой степени секретности - они были, к ним допускались только лица, имевшие 1-ю форму допуска...
    К сов.секретным - со 2-й.. Для допуска к документам с грифом "Секретно", был необходим допуск по 3-й форме...
    Большинство "ядерных" секретов были особо секретными...

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І не запросила до себе на роботу. Це й анекдотом не назвеш. Дядьку, ти там на овочевому ринку варгань нам прилади, отримай від ринку гроші, а ми директору його не скажемо за що. Таку безглудість навіть в ідіотській більшовицькій імперії не могли допустити. Організація з "товаріщей" брала на себе відповідальність за поведінку "кандидата", якого не могла контролювати. Такої брехні навіть Комісія графа Шувалова не витворяла.
    Масштаби катастрофи на "Маяке", в Чорнобилі.

13. VasMT

Гранде, обережно...

14. ГРАНД

Обережніше і бути не може. Бо сам комплектував "кандидатів " на форми допускую.

Там же де і перше посилання :
    ОП, наскільки пам"ятаю надавався лише вищому керівництву країни і до форм допуску стосунку не мав.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Члена Політбюро з компроматом на своїх "товарищей" по вказаному Бюро.

16. VasMT

Так я і не про форми говорю... А про грифи, або ступені...

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Неук тут пукнув з похмілля дурню про зброю та "таємність", а ми будемо розводити це невігластво ще декілька днів.

18. FourA

Да я не уезжал, оставался в Армении...
    А вот заинтересованность во мне была...Со стороны того предприятия...
    Оно очень мне было нужно - вести семью в места с повышенным уровнем радиации?
    Думай что хошь, рынок тебе это, не рынок, я не собираюсь спорить на эту тему...
    Я не ГРАНД - доказывать что-то, да ещё с таким пылом- жаром...
    Особенно он хорошо описал, как сгорела российская подводная лодка.... Как реактор горел...
    Я это прочитал с громадным удовольствием... Сразу стало ясно - разбирается!
    Можешь почитать на другом форуме, что я написал на 3-й - 4-й день аварии в Фукусиме...Эти посты до сих пор там выложены...
    В США тогда писали статьи для домохозяек, успокаивали - ничего страшного не произошло...
    Я тогда написал о расплавлении активной зоны и возможности повреждения герметичного корпуса в трёх реакторах Фукусимы...
    Не скажешь, откуда я это знал?
    А ведь именно это и случилось...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та "заинтерисованность" при більшовиках доставала людей навіть з норільських шахт. Дзвонили чи писали наверх і казали :"Нам потрібен 4А" і того доставляли в належній упаковці. Так мене шукали після 26.04.86 року для виконання спецробіт в районі реактора.
    В 1980 році з Москви прийшла команда на укріплення професійних кадрів серед "военпредства" на Нижнєтагільському танковому заводі. Мене, як винахідника в цій галузі, дали команду направити туди старшим воєнпредом навіть без попереднього обговорювання. Це в військових, а в цивільних йшли умовляння, пропозиція покращення якихось життєвих умов, бував і шантаж, але зацікавлена організація в більшості випадків добивалася свого. Так що не потрібно ля, ля. Я раджу прикрити цю тухлу тему.

20. pes

pes Well-Known Member

ус*аться... крутые поцаны, що вин, що друг

а де твій аватар? :)