Припиняй паяснічать. Скажи по-людські і дєлов. Які ви віруючі смішні. Першочергові та важливі питання ігноруєте, зате за усілякі дрібниці чіпляєтесь. ЗІ І головне - справжня вища сила не оперує людськими поняттями, вона взагалі не думає, в нашому розумінні цього слова і їй байдуже як ми себе поводимо по відношенню до себе, до інших. Це все суто людські справи і тільки ми можемо вирішити їх. І церква тут ні до чого, вона тільки заважає своїми тупими догмами про якогось казкового бога.
видишь ли статус говорить от имени, церкви - это недостижимая для меня величина.. и то, что ты так легко мне приписал невероятное - говорит о том, что ты не разбираешся в азах.
В азах брехливого вчення про всемогутньоо мужчину, який ховається на небі я дійсно не розбираюсь. Перечитай пости і знайди хто кому що приписав. Не треба з хворої голови на здорову перекладати. Ви віруючі це полюбляєте. Чим не пользуйтесь? Церквою? Так я їй і не пользуюсь.
я вижу что в азах та не разбираешся, подтверждаю, полный ноль. тогда откуда у тебя суждение о догматике? не зная ни одной догмы ты их назвал тупыми.. не тот ли случай об агрессивном невежестве? )
А от мені заважає! Тим, що там поєднується несумісне, а потому воно є несправжнім. Прайс-лист на дверях мені заважає як один із прикладів поєднання непоєднуваного у вигляді скоєння якого-небудь "святого" дійства за 300 гривень.
Вчера небезызвестный Михалков вообще договорился до того ,что золотые часы Гундяева ему(Кирюше) по штату положены
Нажаль, людський фактор завжди псує багато чого... Але, мені радісно від того, что так не повсюди. Нагадує іноді, як перший рівень якоїсь гри - якщо пройшов - далі буде)))
дал1 жорстке, зарегламентоване в1ками православ"ям(католицизмом) 1долопоклон1ння(читай- завуальоване язичництво)
христианство МОЖЕТ выродится у некоторых в идолопоклонство. полагаю вы именно с таким и столкнулись. ваша ошибка в том, что вы обобщаете, не имея на это оснований.
Ну уявіть ситуацію - Ви йдете по вулиці і Вам назустріч циганки-гадалки з наміром вициганити у Вас трошки грошенят. Ви, звичайно циганками не користуєтесь і сміливо йдете повз них. Все? Здавалося б дійсно все. Але уявіть ситуацію, коли те ж саме сталося з Вашими дітьми? Правда, не хочеться, щоб брехливі негідники чіпали Ваші чада своїми брудними лапами? Вища сила навкруги нас. Це природа та закони розвитку всесвіту. Це якщо по-простому.
Вспомнил анекдот... Один кардинал попал в автомобильную аварию, был в состоянии клинической смерти, из которого его благополучно вернули к жизни... Но поскольку его душа - хотя бы на короткое время - покинула его тело, то другие кардиналы пришли проведать выздоравливающего коллегу и заодно узнать - что его душа увидела не небесах... И самый первый вопрос к нему - Как выглядит Бог, правда ли, что Бог действительно с белой бородой и сидит на облаке? На этот вопрос возвращённый с того света ответил: "Ну, прежде всего - она - негритянка!"