Что такое БОГ?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем kertis, 12 вер 2009.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

я??
    вот не знал.
    о_О

а где об этом ты прочел?

2. Припиняй паяснічать. ;) Скажи по-людські і дєлов. Які ви віруючі смішні. Першочергові та важливі питання ігноруєте, зате за усілякі дрібниці чіпляєтесь.
    ЗІ І головне - справжня вища сила не оперує людськими поняттями, вона взагалі не думає, в нашому розумінні цього слова і їй байдуже як ми себе поводимо по відношенню до себе, до інших. Це все суто людські справи і тільки ми можемо вирішити їх. І церква тут ні до чого, вона тільки заважає своїми тупими догмами про якогось казкового бога.

3. ull9

видишь ли статус говорить от имени, церкви - это недостижимая для меня величина..

и то, что ты так легко мне приписал невероятное - говорит о том, что ты не разбираешся в азах.

4. ull9

сформулируй четко свое питання

5. ull9

перечисли догматы церкви. и коротенько так отметь какие из них ты понял

6. Глафира

Глафира Скрытная натура

Так это не только можно про верующих сказать...
    Если Вам мешает, так не пользуйтесь и все.

7. ostrov_Serfer

ostrov_Serfer Well-Known Member

наш человек!

8. В азах брехливого вчення про всемогутньоо мужчину, який ховається на небі я дійсно не розбираюсь. Перечитай пости і знайди хто кому що приписав. ;) Не треба з хворої голови на здорову перекладати. Ви віруючі це полюбляєте.

Чим не пользуйтесь? Церквою? Так я їй і не пользуюсь. :pardon:

9. Глафира

Глафира Скрытная натура

Тоді чим вона Вам так заважає? Якщо я не користуюсь якимсь речами у житті - вони мені байдужі....

10. ull9

я вижу что в азах та не разбираешся, подтверждаю, полный ноль.

тогда откуда у тебя суждение о догматике?
    не зная ни одной догмы ты их назвал тупыми..

не тот ли случай об агрессивном невежестве?
    :))

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

А от мені заважає! Тим, що там поєднується несумісне, а потому воно є несправжнім. Прайс-лист на дверях мені заважає як один із прикладів поєднання непоєднуваного у вигляді скоєння якого-небудь "святого" дійства за 300 гривень.

12. ostrov_Serfer

Вчера небезызвестный Михалков вообще договорился до того ,что золотые часы Гундяева ему(Кирюше) по штату положены

13. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

— Скажите, вы любите Кафку?
    — Да, офобенно грефневую

14. Глафира

Глафира Скрытная натура

Нажаль, людський фактор завжди псує багато чого... Але, мені радісно від того, что так не повсюди. Нагадує іноді, як перший рівень якоїсь гри - якщо пройшов - далі буде)))

15. ostrov_Serfer

дал1 жорстке, зарегламентоване в1ками православ"ям(католицизмом) 1долопоклон1ння(читай- завуальоване язичництво)

16. ull9

христианство МОЖЕТ выродится у некоторых в идолопоклонство.
    полагаю вы именно с таким и столкнулись.

ваша ошибка в том, что вы обобщаете, не имея на это оснований.

17. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

А откуда, при отрицании традиционных источников, сведения о наличии такой "высшей силы"?о_О

18. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

Вспомнился герой из какого-то райновского романчика, который всех спрашивал: Вы читали Кафку?

19. Ну уявіть ситуацію - Ви йдете по вулиці і Вам назустріч циганки-гадалки з наміром вициганити у Вас трошки грошенят. Ви, звичайно циганками не користуєтесь і сміливо йдете повз них. Все? Здавалося б дійсно все. Але уявіть ситуацію, коли те ж саме сталося з Вашими дітьми? Правда, не хочеться, щоб брехливі негідники чіпали Ваші чада своїми брудними лапами?
    Вища сила навкруги нас. Це природа та закони розвитку всесвіту. Це якщо по-простому.

20. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вспомнил анекдот...
    Один кардинал попал в автомобильную аварию, был в состоянии клинической смерти, из которого его благополучно вернули к жизни...
    Но поскольку его душа - хотя бы на короткое время - покинула его тело, то другие кардиналы пришли проведать выздоравливающего коллегу и заодно узнать - что его душа увидела не небесах...
    И самый первый вопрос к нему - Как выглядит Бог, правда ли, что Бог действительно с белой бородой и сидит на облаке?
    На этот вопрос возвращённый с того света ответил: "Ну, прежде всего - она - негритянка!"

а де твій аватар? :)