Что пугает женщину, в отношениях с парнем моложе ее?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Casual, 18 кві 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та, ми з чоловіком обоє любимо гори.

Він з"їжджає гірку, а коли піднімається, приносить мені грог або пунш. І їде далі, а я милуюсь горами. З грогом. ))))

• Подобається Подобається x 2
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну не знаю. Я би то швидше назвав "Чоловік любить мене зпоювати, а я люблю гори" :drinks::shy:

3. Un.Known

:)

Та ні, ми таки любимось.

Йому б було вигідніше, якби я не пила - їхав би коло мене змучений, як пасажир. Мені ж би було краще вдома (і без грогу).

Так що вибираємо компроміс. )

• Подобається Подобається x 1
  4. Human

Human Member

у нас різниця у 5,5 років... Правильно замічено: головне - психологічний вік!

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Все дуже правильно. З молодими дійсно веселіше, відразу відчуваєш себе молодше, хочеться веселитися, вести активний спосіб життя. А зі старим чоловіком можна дуже швидко перетворитися на клушу.

Моя думка: різниця може бути в будь-яку сторону, головне - щоб не було розриву поколінь.

Вік жінки завжди невідомий, але зазвичай їй дають вік або по дитині (20 років вік дитини), або за чоловіком (вік чоловіка мінус 2-3 роки). Тому, молодий чоловік - це навіть добре.

А боятися тут нічого.

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Либо вы о стариках говорите, либо вы не правы. Можно и в 20 лет сидеть безвылазно дома - это от человека зависит.

7. Un.Known

Так. Моє давнє кохання було на 16 років старшим. А запалу було більше ніж у моїх ровесників.

І те, що жінка раптом почне займатись спортом - також не об"єктивно, я не почала. :)

А доглядати за собою... У випадку, коли молодий чоловік закохався до типу своєї мами, то нікому цього й не буде потрібно, якщо ж вона до того за собою доглядала, то нічого не зміниться у буденному житті.

8. Andr

Andr Well-Known Member

По темі: Можуть бути ускладнення на етапі: чоловік "сивина в бороду - біс в ребро":gamer: - жінка (після)бальзаківського віку :hang1:

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Бывают и такие кадры. :) Называются ботаники. :crazy:
    Но в молодости все равно энергии и сил больше.

10. Templar

Templar Дуже важлива персона

А Ви ботаніків не любите?)

а де твій аватар? :)