А мне приснилось, что этот раздел http://ostrovforum.net/forumdisplay.php?f=84 - закрыли, надеюсь, что мой сон = вещий
Тэк-с, сегодня во сне доила корову. Читаю сонник - доить корову к богатству. ) Но поскольку корова была необычного серо-белого цвета, с каким-то малюсеньким выменем и доилась ужасно тяжело - значит богатство будет не большим, добыто непосильным трудом и при весьма необычных обстоятельствах... ) )
А я вот жду не дождусь, когда мне приснится, что я в говно вступил. Говорят, к богатству. А не снится.
можна на сон настроїтись , деколи коли робиш щось одне воно тобі в ночі і сниться , якщоб мені кортіло лайно вісні побачити я б манякально ходив за всякими собачками і топтався в самі знаєте чому =) нічний прихід гарантований =)) )
[OFFTOP]Степаныч, имхо брехня, от сколько меня ужо птицы метили, а пока не вижу штой-то богатства! :rolleyes:[/OFFTOP]
наснилося, що я помер від якоїсь хворі. наснилися гроші... наснилося, шо всі їли печінку та пили кров.... [OFFTOP]вчора дописав свою першу розповідь.... рік писав, а вийшло 120 сторінок(([/OFFTOP]
Здайте кров на аналіз,перевірте печінкуМожливо ваша підсвідомість таким чином вказує на недугу,що криється у вашому організмі будьте здорові і не хворійте!