а мені сьогодні снився потоп))) такий сильний дощ падав, що вода за вікном піднімалась з космічною швидкістю, з силою відкрила вікно, але ми встигли втекти в іншу кімнату, і тоді вода так само дала задній хід.. вода, що рванула через вікно не була дощовою, а швидше морською )отаке от, потім ше якісь пригоди були, але зле пригадую..до чого б це...
а мені наснилося, що вже кінець літа і відчуття, що воно якось дуже швидко минуло (значно швидше ніж звичайно), а коли прокинувся -- зрозумів чому, бо літо ще й не починалося :rolleyes:
снилось щось снилось))) цілу нічку)) а запам)ятались тільки яблука, такі апетитні, великі, червонобокі))
вчера Одесса приснилась, не похоже было на Одессу совсем, какой-то советский новострой, но всё равно понимал, что я в Одессе и к чему бы это?
мне приснилось, что я чуть не попал в аварию и пока я вышел разбираться, у меня скомуниздили машину, а в это время с горизонта надвигалась черная туча, толи дождь, то ли ураган к чему бы это? [OFFTOP]за последние очень много лет, отчетливо помню сон...[/OFFTOP]