Да уж, цивилизованные, не донбасская быкота. А отношение такое - если в "уважении традиций" какой-то диаспоры усматривается какая-то угроза обществу или государству, то просто принимаются законы, запрещающие уважать традиции. Такие как во Франции - запрещено носить паранжу. И точка. Разумеется для украинца любовь к России - это просто преступление.
Нет, это по-Вашему наличие Родины ограничивается национальностью. Из каких...ЭТИХ?)) Смотри, не попади мне на платье - ругаться стану!
А русофобия должна поощряться как минимум денежными вознаграждениями. Вот и вырисовывается портрет истинного украинца. Так? )
Ну, ти, ВУЙЦЮ, й наваляв! Те, що слова не стримав і не пішов - то Господь тобі суддя (а не я), але навіть РІДНОЇ мови не знати (й не шанувати, щоб пізнати)?!? "...громадянин ВВАЖАЄ" (а не РАХУЄ!). Рахують у Рахунковій палаті та ще в деяких палатах, куда гостинно окремих вуйців запрошують на "освідєтєльствованіє" (українською вірно справді не знаю!)... А щодо почуття "чіканос" - то трохи ти схибив: будь-яка потвора, вислизнувши з піхви на території США, всіляко намагається отримати отого клятого... як його? пачпОрта! Перечитай перед сном неправедним "Mein Kampf" Гітлера та твори доктора Гьобельса - багато спільного знайдеш!!! "Mein Kampf", только "Mein Kampf"!
пані луна, не перекладайте з хворої голови на здорову! це ви, а не я пишаєтеся тим, що від вас не залеже -- національністю!
Нет, ошибаетесь. Моя Родина - Украина. Но оказывается - нельзя. Ибо я не чистокровна, увы...))) Какой именно? Из всех перечисленных? Интересное кино - мне отказывают в праве на Родину, а я перекладываю с больной головы? Следите за речью, пожалуйста.
Да нет, вроде: тут дольбо-запукрейцы оживлённо "интерпретируют" тексты Адольфушки Шикльгрубера (этнического яврея, заметьте!)... Хотя, если бы он не был ортодоксом и не чморил славян как недочеловеков, взял бы СССР, и не треснул ни разу! И жили бы мы сейчас, купаясь в роскоши ... на просторах Велико-германского княжества, Мало-Окраина примкнула бы к Ф. З. Бранденбург Велико-Германии, и т.д. ))
І чого весь час розмова про ці дві нації? Щось тут все таки є. Диму без вогню не буває. Ну не болгарин, не поляк, не караїм бузять в Україні. А лиш "великие" та "единобогообранние". Навіть так - останні дуже мало, а ось перші качають свої надумані права на всю катушку. Замітьте, не Рівнянин виділив ці дві нації. Видно, що на злодіях дійсно шапка горить.
Интересно... А у этих "перші" имеются конституционные права "качать". И замечательно, что конституция даёт им такие возможности. Или Вы считаете, что "перші" не должны иметь таких прав?
Kатрен для блудного сина В Мій Рідний Край Прийшов колись Ти,як незваний, Щоб "облегчить комусь(?)" людське життя. А облегчив Ти нам лише кишені... От-так-то побудоване буття. Ти з Дому свого втік ,та й не вертаєш, Як на рембрантовій картині "Блудний син...". А лиш мозги полощеш в нашім Краї, Що виxід в України лиш один. З Твоїми дУмками і справами згодитись? І покоряти непокірний Світ?? І в Темряві разом з Тобою все блудити???... По-правді,Ти паскудний є сусід! Сам в себе Ти не збудував Нічого, Та й тут допомагаєш розвалить, Те,що і так круxе,xоча й на фундаменті. Але Ти знай - Тобі це Не Зробить! ( Юрко НOТOЦO ). 04 лютого 2007