что для вас РОДИНА?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем olegp, 13 тра 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вони є у всих націй і народів. але в деяких більше, а у інших менше, а ще у деяких майже поголівно.

2. Luna

Luna Guest

Я вперто хочу, чтобы моя страна не шла по пути нацизма.

3. Luna

Luna Guest

И у яких поголовно?

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мы, прежде всего, говорим о родине. Отношение "украинца" к России принципиально для определения, где его родина.

5. Luna

Luna Guest

А у еврея? К Израилю?)))

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вот интересно. Если во Франции или США гражданин считает себя украинцем, знает язык, уважает традиции украинцев и т.д., то он второсортный француз или американец? Пятая колонна? Ну вот как там, у "них", которые цивилизованы?

7. Luna

Luna Guest

Та перестаньте. Вуйко - моя Родина? Ну уж нет. Это моя Родина ТЕРПИТ негодяев, сортирующих людей. ТЕРПИТ их, и от них.

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, это и так понятно. :)

9. Luna

Luna Guest

Неа, не понятно. Допустим, еврей любит Израиль, катается туда дважды в год и припадает в благоговении к Стене Плача. Но при этом родился он в Одессе и считает Родиной Украину. Он имеет на это право?
    Я с удовольствием езжу на родину к матери, очень люблю Подмосковье. Но моя Родина - украина. Почему кто-то решает за меня?

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Знову "все смешалось в доме Обломовых"...:rolleyes: Не потрібно змішувати поняття "історична батьківщина" (для росіян це Росія, для французів - Франція, для євреїв - Ізраїль, для українців - Україна, для циган...вибачте, цигани не вдалий приклад). А є батьківщина де родився і виріс...І ці Батьківщини не завжди збігаються. Тим паче не завжди громадянство вказує на Батьківщину. Можна любити свою Батьківщину і бути патріотом країни, громадянином якої ти є. І це не завжди збігається географічно.

11. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

Не могут, ув. Луна! А вот РОДИНА их - МОЖЕТ "иметь", причём, с любых позиций (я не в кама-сутрианском смысле!) :)))
    Ну, Израиль как полу-искусственное гос. формирование (немного кой-кого напоминает!) возник лишь в 1947г., и то - по тогдашней уже слабости политической позиции Сталина... Какое чувство правоверный иудей (живущий "в РАССЕЯнии" многие поколения) ОБЯЗАН испытывать к данному формированию? Ну, ладно: Гуйвиц (явно не правоверный!) видит в Хайфе прибежище от возможных заслуженных преследований и укрытие капиталов (то же есть у него и в Австрии, на случай), а остальные?

12. ГРАНД

Не скажу. Хоча Ви і так чудово знаєте мою відповідь.:))

13. Luna

Luna Guest

Да, знаю:) мы страдаем шароварщиной из-за выпивших всю воду евреев, путина, пожирающего младенцев и стыривших все у нас цыган. И всем им помогает Янукович.

14. ГРАНД

Не ображайте будьте ласкаві елемент мого національного одягу - строю. Гаразд? Я же не кажу про ямольщину що прикриває плєш на макітрі.:))
    Між іншим євреї дуже талановита нація в самих різних іпостасях від фінансово економічної до мистецької і наукової, та івзагалі єврейські кравці залишаються неперевершиними майстрами.
    Цигани неперевершені співаки та танцюристи, правда крадуть забагато , але немає безгрішних. А от стосовно путінського народу - залишаються самі негативні враження від безпробудного пияцтва, несамовитої брехні, маніакального крадійства, якому позаздрили б і цигани і всеохоплююча лінь, вроджена лінь. І підлість яка не вважається за ваду. Чому можнапозаздрити? Хіба що вмінню спати у денний час.:))

15. Luna

Luna Guest

Ни в коем случе. Я ображаю н е элемент национальной одежды, а вынесение его на передний план. Можно подумать, что сила государства - в шароварах. Да если так судить, Ваши юбке давно уступили. Как только Вы опустились до банальных оскорблений в адрес этой юбки.
    Остальное - дремучий лес. ЕУропа.

16. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Во нафлудили...і шо? Де в кого Родіна!?
    Для прикладу скажу так:
    В США такого розуіння як Вітчизна,яку слід любити і захищати,як обов'язок людини з будь-якою національністю,НЕМА!
    Навіть мексіканець,народжений на території США,громадянин країни,в якого і діти тут народженні - рахує своєю Батьківщиною Мeксiку,а себе мексіканцем!
    Ну і де я неправ,що в космополітів і циган НЕМА Вітчизни-РОДІНИ?
    В них є Україна,але не Родіна!
    Шануймося зі звинувачуваннями,шановні!:))

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вона вже давно так йде.
    якщо скінхед живе на сході України -- він розмовляє російською і він "славянєн", на заході -- він українець.
    якщо патріот на заході -- то він знає українську, на сході ... а як на сході? :scratch_one-s_head:

нацизм, пані луна, це не бажання виявляти ввічливість (шану) своїм сусідам, а в Україні "сусіди" -- це українці.

18. Luna

Luna Guest

И очень жаль, что кто-то ЭТО поддерживает. Потому так и идет.
    Нацизм, пан Дункан, начинается с сортировки людей. И я это сейчас отчетливо наблюдаю.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а це ніхто не підтримує, це люде такі.
    це ось такі от за вашими словами "вийнятки", коли живуть роками тут і української не знають, для них українці бидло, селюки, бандерлоги.
    так отож!
    ви правильно кажете -- нацизм!
    коли люде так себе високо несуть, що вважають нас, місцевих мешканців, гіршими за себе.

20. Luna

Luna Guest

Не съезжайте, пожалуйста. Речь шла обо всех гражданах страны, не нужно сейчас сужать вопрос до быдла, извините.
    Спорите Вы со мной - я хоть раз позволила себе кого-то считать ниже себя по нац. признаку? Украинским я владею свободно , и Вы это знаете.

Обобщая - Вы поддерживаете.

а де твій аватар? :)