что для вас РОДИНА?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем olegp, 13 тра 2010.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Хм....Я щиро перепрошую...Але для мене Вітчизна це держава, країна. А Батьківщина це ближче до родИни...конкретне місце на місцевості...

2. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Хороший ответ..:good:
    американец, попуас и индеец ответили бы точно так же, спроси у них по-русски что для них слово Родина ))))

3. olegp

olegp миється в бані

росiйскою- Отечество

4. рівнянин

Гм....Вуйку, я також емігрант...Не роздувайте міжнаціональної ворожнеці. Українцям це не личить. Ми завжди були (і вірю завжди будемо) хлібосольним і толерантним народом. Віками на нашій землі поряд з українцями жили і греки, і жиди (по теперішньму- евреї), і росіяни, поляки, гагаузи, татари...І в годину небезпеки пліч-о-пліч з українцями ставали на захист України, своєї нової Батьківщини. Цьому є безліч прикладів з історії. Візьміть, для прикладу, історію козацтва. Для них Україна така ж Батьківщина як і для Вас. Україна географічно це велике перехрестя Євразії...Всі дороги з Заходу на Схід і з Півночі на Південь йдуть через неї. І тому потерпала вона напевне найбільше зі всіх країн Європи від воєн...походів...загарбників...окупантів.
    А про ті, про кого ви пишете, то не українці, росіяни чи евреї...то гомо совєтікус...для них батьківщина - СРСР а не Україна, Росія, Ізраїль....

5. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Да уж,вижу...Как любите ,как обращаетесь (наверно не только со мной),ну и как отвечаете...Остап Бендер,или хам-боевик из "Родини",угадал? Или все таки Попандопало,для которого Родина,это Одесса.
    Спасибо пообщался с каким-то фиолетовым патриотом,б...Наверно цветA флагов у Вас смешались в голове. Ну там русский,украинский,котовский и махновский. ...Друг Вольфа,обойду-ка лучше я Вас и Вашу "родину" стороной.Хорошо?
    Спасибо за пониманиє...ну и за разъяснение слова Родина!:preved::))

6. НаСекундуЗагляну

да, таким как ты лучше держаться от меня подальше ;) в схроне)))

7. Вуйко Стефко

O.K.

8. рівнянин

Млинець...дорослі хлопаки а чубитесь як два молоді півні на подвір'ї моєї бабусі...:ireful:

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ууупссс! Несподівано, визнаЮ... І звідки Ви емігрували? Якщо не секрет, звісно.

10. рівнянин

Не ми емігрували а нас емігрували....Про операцію "Вісла" сподіваюсь Ви чули?

11. Вуйко Стефко

головi тесали Всякi кiл,щоб потiм нам же в задницю вставити.Я Вас розумiю!

12. Степаныч

Звісно. А Ви яким чином до цього?

13. рівнянин

Прямим. Прямий нащадок...син...онук...

14. Степаныч

Рівнянине,
    як Ви можете бути емігрантом у країні, яку Ви, як і мільони інших громадян України, створили? Вас, вірніше Ваших предків, переселили в СРСР. А Україну створювали Ви, проголосувавши за незалежність у 1991-му.

15. рівнянин

Степановичу, ніякий я не емігрант...це саркастична відповідь пану Вуйку на допис про емігрантів...та й живу я на відстані від бАтьківщини моїх батьків на відстані від однієї 40, від другої 300 км...правда друга в силу історичних обставин опинилася в іншій країні...А емігрувати можна з тільки однієї країни в іншу...Скоріше я просто переселенець...як напевне 90% усіх форумчан...хто з вулиці на вулицю...хто з міста в місто...з села в місто і навпаки...але рідше...

16. Степаныч

Пробачте! Туплю.:sad:

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Гугл не в состоянии помочь сделать то, чего сделать невозможно.
    :)) Рассмешили вы меня, однако... "Немец"-славист - это звучит круто... Может кому и не смешно, но я не могу удержаться...извините. В подробности вдаваться не буду.
    - А я Вас верить и не заставляю и не принуждаю... Вера это дело такое... В таких делах собственный ум совсем не помеха...
    - Вот, Милена предложила вариант опровержения, я объяснил откуда на самом деле происходит слово "вотча" и версия отвалилась... Если есть другие версии или аргументы, то я весь во внимании, но Ваша шутка с "началом-концом" палки неплохая, но в данном обсуждении неуместна, потому и указал Вам на это, вот и все "проблемы". А советовать или нет, как мне реагировать на глупость - это Вы вправе, но я Вам также не советую так себя вести. Это, как по мне, просто неприлично. Во всяком случае, я не позволяю себе общаться таким способом в обсуждении серьезных вопросов. А то, что вопросы есть - это несомненно. Может Вам неинтересно, но Вы не один.

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Опять ошибка. Обращение на Вы предполагает, прежде всего, уважительное обращение к себе. Потому и обращаюсь ко всем на Вы... Человек не уважающий ближнего также не уважает и себя, ибо сказано - возлюби ближнего, КАК самого себя. Человек, не уважающий себя не способен уважать никого и ничто.

19. НаСекундуЗагляну

А кто вам сказал что я Людей не люблю и не уважаю?:)
    Жаль модератор потерла мой пост, там было четко сказано кого и за кого я считаю:rolleyes:

20. НаСекундуЗагляну

Жаль что вы не умеете гуглем пользоваться... но распечатки мне вам высылать влом... терпеть не могу в очередях на почте стоять

а де твій аватар? :)