что для вас РОДИНА?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем olegp, 13 тра 2010.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ви всі забули про велику національну частину нашого суспільства. В Україні це приблизно 40% в Росії десь 60... Це совєтський народ. Для нього Батьківщина це СРСР. І він інстиктивно вважає, що об'єднання Росії, України, Білорусії і ще б бажано 12 країн приведе до повернення СРСР...ковбаси по 2.20...горілки по 3.62 і получкі 6-го і аванса 20-го...Ось і тягнуться не до демократії а до партократії...

2. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Так в світі ведеться: в народі бувають
    Дурні і Розумні разом.
    Хтось це відчуває...Хтось недочуває...
    Буває і повний облом!:preved:

Повторюсь:Як по-мені.то краще з розумним (німцем,русским...) загубити,ніж з глупим...знайти!:rolleyes:

3. Luna

Luna Guest

В народі буває не тільки те диво
    Не встигне й почути розумний
    Як дурість у віршиках, вкрадених вміло
    Назве його дурнем підступно.

Як по-мені - теж. Але Вашому чубу спокою не дам. Бо по Вашим речам про всю країну судять - сором.

А єто - не мое - о Ваших стихах:

Много раз, будто кашу намасливал,
    книги мыслями я начинял,
    а цитаты из умерших классиков
    по невежеству сам сочин
    ял.

4. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

В обществе есть множество асоциальных типов и элементов. Может быть пренебрежение к социальному статусу - попрошайка, хронический воришка, вечно живущий на милостыню и т.д. Но только не к нации целиком.

5. Вуйко Стефко

Катрен для фіглів-міглів ...з "українською косою"

Фігель - мігель іншомовний,
    Щось собі дуркоче,
    Сам себе і хвалить й страшить,
    Сам з себе й хохоче.
    І таких багато в Краї,
    Що зветься Вкраїна,
    Щось лепочуть в Інтернеті,
    Як мала дитина.
    Зварьювали,а чи хворі
    На старості років,
    Чи не бачать,як гній лізе
    З них на різні боки.
    Зварьювали - однозначно
    Й може так і треба.
    Господь знає,Що і Як,
    І Яка потреба...
    В тому,щоб вони були -
    Вили,били,гнили,
    Й здоровенькими були,
    Й помаленьку вили...
    Що вже сала їм не буде
    На радощах в свьята,
    А прийде до них лише
    Обвал і Розплата.

(Юрко НОТОЦО)

6. Luna

Luna Guest

:rolleyes:
    [OFFTOP]Все умрут!))
    Вуйко, если Вы не прекратите обзываться, вот честное слово - ночью в форточку залезет рука в красной перчатке и кааак дернет Вас за...ухо!)))))

Забавно мне, что поле брани
    всех политических страстей
    влечёт к себе потоки срани
    различных видов и мастей.[/OFFTOP]

7. Вуйко Стефко

Хм-м...Я не обзиваюсь,я жартую з сарказмом!
    І ва-а-аще...Моя порада,не залазьте не те що в форточку,а взагалі...в ці наші "українські дебри".:))

8. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

Якому "ЧУБУ" - він шо - козак? Так, патякає собі зі схрону, "мовну політику" відточує...

9. Luna

Luna Guest

Та перестаньте, шутки у вас...лучше б обзывались)) И не льстите себе словом "сарказм".
    У Вас украинские дебри??? Да вы даже язык украинский не знаете.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вони ніколи не знали, що таке Конституція. Вони завжди жили по своїх "понятиях", які дуже хочуть знову нав/язати іншим. Ну не хочеться їм в нацменах бути, вони хочуть продовжувати політику Сухова по шльондранні в чужих гаремах.
    "Перші" повинні почати зі своїх конституційних обов'язків, а потім лиш вже казати про свої права. І таких досить багато на нашу радість.

11. forester

forester Well-Known Member

А гражданин и не обязан знать конституцию. Знать желательно, но не обязательно. Что ни коем образом не ограничивает ЛЮБОГО гражданина в его правах и не снимает с него обязанностей. А те, кого Вы считаете "русскими" на Украине все свои обязанности перед Украиной полностью выполняют.

Ха! И какие Вы им долги вменяете? Они что, не платят налогов?
    А трансформировать окружающую действительность под себя, не нарушая, разумеется, закон, они вполне имеют - это базисный принцип демократии.

12. Вуйко Стефко

Та добре...Повім Вам так,галицькою приповідкою:
    Дурне спить - дурне сниться!:preved:

13. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Извините, я не понимаю, что пытается нам донести Вуйко через свои катрены.
    Я их загружаю в переводчик, читаю на русском. Но просто не понимаю смысла.

14. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

Смысл в том, что кроме галичан (которых Сталин сдуру или сгоряча "присосал" к телу Великой Малой России), умных нет и не бывает по определению :))) Тут не переводчик - тут АКМ нужен. Я это заметил первым (владея украинским, поизводил вуйку немного), затем "откликнулся" Кертис, констатировавший, что вуйко - обыкновенный поц (непереводимое еврейское ругательство, коим Кертис любит посыпать оппонентов), затем "завелась" даже невозмутимая и загадочная Луна... По сходному поводу в "Большой политике" что-то смачно цитировал Н. Михалков (о внимании к дуракам и дурацким явлениям)...

15. Вуйко Стефко

I also don't understand:
    The idea is that apart from Galicia (which Stalin had foolishly or rashly "sucked" to the body of the Great Little Russia), smart does not and is, by definition :))) It's not a translator - there AKM needed. I noticed it first (owning Ukrainian, poizvodil vuyku bit), then "answered" Curtis noted that vuyko - ordinary shmuck (untranslatable Jewish oath, to whom Curtis likes to sprinkle the opponents), then "gone wrong" even the imperturbable and mysterious moon ... On a similar subject in "big politics" something juicy quoted Mikhalkov (about paying attention to the fools and silly events) ...
    :scratch_one-s_head:

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]Не парьтесь. Они и в оригинале смысла не имеют.:)[/OFFTOP]

17. Forpost

Forpost Стоїк

в Сибири и трансформируйте нахрен,мне ваша трансформация до 1991года до сих пор аукается

18. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

А вот мне интересно другое - что господа украинские националисты (или как вас там) хотят донести?
    Обидеть? так то пустая затея..
    Ну допустим, утром все русские и евреи проснулись и подумали - таки да.... нет у нас Родины:rolleyes:
    дальше что?:scratch_one-s_head:

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Как шо? о_О ....да....а шо...дальше...:scratch_one-s_head:

20. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

[OFFTOP]
    Как шо? Встают, засучивают рукава и быстренько себе создают Родину. А мы как были в... там, где были, там и остаёмся, бо трындим забагато :rolleyes:[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)