аа..есть у него один рассказик..."Октябрьская игра"...читала очень давно,но так впечатлилась,что помню и сейчас...))) мрачно он пишет конечно..
Блог Акунина и его новые книги http://www.snob.ru/profile/blog/523...ner_350430&utm_campaign=adfox_campaign_136221
В данный момент в связи с праздниками ничего не читаю.Но в декабре прочитал книгу Антона Ладинского "В дни Каракаллы".Добротный исторический роман!
коммент: Кстати в Болошево есть ресторан ФАНДОРИН. Есть ли у них право пользоваться именем национального героя? вот это и есть настоящая Слава и для героя и для писателя, а самое главное для страны....Интересно каким украинским героем можно назвать ресторан так чтобы его не сожгли коммунисты или не побили витрины безбашенные националисты???
Николай Николаевич НИКУЛИН "ВОСПОМИНАНИЯ О ВОЙНЕ" 2008 г. Расказ фронтовика-питерца о буднях войны на передовой. http://www.belousenko.com/books/nikulin/nikulin_vojna.htm
Ліна Костенко "Записки українського самашедшого". [OFFTOP]дякую Торро[/OFFTOP] Давно скачав,але аж зараз взяся читати. Аж кричати хочеться...то ж я... Безнадія...безвихідь...навколо театр абсурду.... На згадку приходять рядки її ж віршів... Спойлер: вірщі,якими вона мовчала 10 років Прогавили, прогледіли, і хочеться на Марс. Це сталася трагедія, а ви зіграли фарс. Отримали Україну без бою і здають без бою, а, втім, чого ж без бою: б"ються поміж собою. Дивлюся ввечері і вранці, милуюсь депутатським гроном. Яка гармонія і танці, і єдність змій з Лаокооном! *** Всі проти всіх, усі ні з ким не згодні. Злість рухає людьми, але убік безодні. Компроміси, компромати, компрадори і примати. Скільки сили треба мати, щоб усе це витримати?! *** Ну, от і дожилася наша мова, була-була безсмертною в віках, але прийшли бендюжники від слова і потопили мову в матюках *** Шакали знову ошукали, тепер вони вже не шакали, тепер вони: то «за», то «проти», то шахраї, то патріоти. Доборолися! Добалакались! Досварилися, аж гримить! Україно, чи ти була колись незалежною хоч на мить: від кайданів, що волю сковують, від копит, що у душу б"ють, від чужих, що тебе скуповують, і своїх, що тебе продають?! Популяція! Нація! Маси! І сьогодні, і вчора, й колись українського пекла гримаси упеклися мені. Упеклись! І продовж усього твору лейтмотивом Спойлер: калейдоскоп Страшний калейдоскоп: в цю мить десь хтось загинув. В цю мить. В цю саму мить. У кожну із хвилин. Розбився корабель. Горять Галапагоси. І сходить над Дніпром гірка зоря-полин. Десь вибух. Десь вулкан. Руйновище. Заглада. Хтось цілиться. Хтось впав. Хтось просить: «Не стріляй!» Не знає вже казок Шехерезада. Над Рейном не співає Лореляй. Спойлер: цитати
Я вчора отримав від сина в подарунок книгу Л.Костенко "Записки українського самашедшого" з її автографом (сину пощастило бути вчора на її творчому вечорі і придбати 2 примірники книги)...сьогодні в 5 ранку закінчив читати...))) Відчуття таке, що хтось взяв і мої думки переніс на папір...
А я в 547 раз перечитываю Гоголя "Мертвые души". Что сказать? отдыхаю душою в компании этого просто гениального писателя. И всегда актуального.