Что будет если выборы выиграет Янукович?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 7 вер 2012.

1. spice

spice Дуже важлива персона

Я схиляюсь все ж до Кличка. Він міг своєю особою за гроші посилити як опозицію, так і провладні сили (ту ж Королевську чи ПР). Але ж він вирішив пробиватись як самостійний політик. Може, йому не дають спати лаври екс-губернатора Каліфорнії, хто зна ;)

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Відчувається спортсмен. Він ризикує. Може не пройти. Але у випадку перемоги - він буде коштувати вже дорожче, якщо буде потрібен для створення більшості.

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

Что?Опять страшилки-пугалки аля-2004 год?Аля-2007 год?Аля 2010 год?
    Не надоело?

4. Фараон

Фараон Well-Known Member

Молодая команда Черновецкого ни чему не научила?

5. spice

Поживемо - побачимо. Але як у справді сильної людини, у нього відсутня дріб"язковість, я не можу собі уявити його в ролі будь-чиєї шавки (як Ляшко, Колєсніченко та їх товариші по ПР :pardon:). Особисто мені це імпонує. До того ж мені пощастило спілкуватись з ним особисто, і можу сказати, що "корону" він не носить. Однак це також виключно моя особиста думка.
    ЗІ. ІМХО, краще президент - боксер, ніж шапкокрад.

6. spice

Я дуже щаслива, що у Вас особисто нічого відібрати. Але за місцем роботи віджим власності я бачу на власні очі, тому не треба мені розказувати про "страшилки-пугалки". Божа роса - це Ваша особиста справа.

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вы владелица банка?Поздравляю!
    Как люди быстро ростут!

8. spice

А хто Вам сказав, що я нічого не знала про молоду команду Космоса, або голосувала за нього? Я, дякувати Богу, працюю не в Правекс-секті, а в нормальному банку :rolleyes:;)

9. Фараон

Фараон Well-Known Member

Я не понял?Так Вы что не против что бы пришла новая молодая команда?

10. spice

Щоб мати доступ до інформації про клієнтів не обов"язково бути власником банку. ;)

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

А я на це вже не ведусь. Після Тигипка з його "сильним іміджем" я можу уявити вже що завгодно.

Це точно. :))

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

А вот Вы о чем!
    И что?У многих ,что отбрали не законно?
    Я так понимаю это банк организовывал иски ,а не команда Януковича?
    И даже если отбрали,что уж у очень честного человека?Наверняка жулик у жулика крал !

13. spice

Я теж не розумію, чого Ви від мене добиваєтесь. Я ЗА те, щоб "синьожопу банду" розсадили по кілках, а от щодо чого я НЕ ПРОТИ, так у мене ще є час подумати. ;)

14. Фараон

Фараон Well-Known Member

Банда ето кто?Порошенко?Портнов?Кась кив?Павленко?

15. spice

Тігіпко не є сильною людиною насправді. Чемпіон світу з боксу супертяж одним ударом з правої примусить вкритись ногами що Тігіпка, що (страшно сказати) Самого Віктора Федоровича! Він про це знає, і це накладає свій відбиток на поведінку - спокійний, як танк на прогулянці, йому не треба нікому нічого доводити та самостверджуватись за рахунок дешевих понтів. Недарма під час блокади трибуни в Київраді там, де стояв Кличко, чомусь ніхто не бився :rolleyes:

16. spice

Ви хочете мене спровокувати на розголошення банківської таємниці? ;) Не вийде.
    Зрештою, я Вас ні до чого не схиляю, не вмовляю, навіть не кажу, що голосувати за ПР та особисто Віктора Федоровича може лише повний дятел. Якщо особисто Вас покращило, то я за Вас рада. Я висловила лише свою ОСОБИСТУ думку. Якщо Вам вона здається дурною, то домовимось вважати мене блондинкою та закінчиму розмову, яка ні до чого не приведе.

17. spice

І вони також ;)

18. Фараон

Фараон Well-Known Member

Ок.

19. Фараон

Фараон Well-Known Member

Блинн!!А где же Кличко наберет честных и порядочных?????????

20. spice

Я піду ;):rolleyes: (Жарт)

а де твій аватар? :)