А хіба у мене претензії до Путіна? Претензії до місцевих довбодятлів :rolleyes: Якщо Юлю посадили за договір з Газпромом в тюрму, то за Харківські угоди треба садити на палю :rolleyes:
И шприц и абзац в русском языке будут также как и в немецком- Spritze и Absatz. Про заимствованные слова слышали? Борщ например.
в принципе, укромовоновояз таки лучше ,чем укромова-классик, более европейско, не водень, а гидроген, не кисинь, а оксиген,это позитив, вам надо далее идти- не шлях, а вэй, не взуття, а шуз и т д, это внедрения слов из рейтинговых мов несколько повышает низкий рейтинг укромовы
ви плутаєте назву хімічного елемента з назвою газу... Інші помилки(чи точніше - дурниці) коментувати не маю бажання...
я то не путаю, и я про хімічний елемент,був водень, став гидроген, был кисинь, став оксиген,а гази так и остались-водень, кисинь, Інші помилки(чи точніше - дурниці) коментувати не маю бажання.(с)
Судя по той дикой грамотности, с которой Вы состряпали Ваш пост-русский язык тоже требует реформирования. И тогда появятся газетные статьи типа: "...шахтеры славной Воркуты сверх плана доставили нагора несколько тонн карбогениума,этого черного аурума тайги..." Но гораздо быстрее учащиеся начальных школ будут писать под диктовку климактерической училки:"Кве Путин-кве диос..."
Ответ на вопрос автора топика "Что будет если выборы выиграет Янукович?" следующий: -"Если выборы выиграет Янукович, он станет президентом." Тему предлагаю закрыть как изжившую.
А что это меняет? Если парламентские выборы выиграет Янукович, он что перестанет быть президентом? И здесь я прав, если парламентские выборы выиграет Янукович, то он станет президентом во второй раз. :rose:
не весь пост на русском, поскольку я отвечал укромовному оппоненту,а при ответе копировал его, естественно, укромовный контекст неплохо, хотя и не в тему , речь то про химтермины в укромове
Лично проверяли? )))) Что касается Европы, то http://vsyapravda.com/news/id18866 Сейчас, согласно данных организаций, которые занимаются этой проблемой, на первом месте Румыния, Россия - вторая. То, как большинство украинский девушек (и не только украинский) оказываются на панели, хорошо известно нормальным людям. Но это нормальным, а до тех, кому фуражка одну извилину натерла, вряд ли дойдет. В Россию попадают девушки из восточной Украины, чаще не по своей воле... И это страшно. Россиянок пользуют в азиатский республиках, тоже жуткая проблема.
Віктор Янукович присудив державні премії в галузі освіти ректору Одеської юридичної академії Сергію Ківалову, його заступнику Полянському, і члену фракції Народної партії Станіславу Довгому. Відповідний указ підписано в суботу, повідомляється на сайті президента. Розмір премії становить 200 тисяч гривень. Премія Ківалову присуджена в номінації "наукові досягнення в галузі освіти" за цикл робіт "Комплекс наукових досліджень проблем судово-правової реформи в Україні в 2001 - 2011 роках та їх використання у професійній підготовці юристів". Також державна премія в галузі освіти 2012 присуджена народному депутату, члену фракції Народної партії Станіславу Довгому, який є батьком екс-секретаря Київради та кандидата в народні депутати Олеся Довгого. Йому премія присуджена в номінації "дошкільна і позашкільна освіта" за цикл робіт "Всеукраїнський освітній Інтернет-портал "Острів знань". Також премію не забули присудити і Полянському Юрію, проректору з навчально-методичної роботи, завкафедри Нацуніверситету "Одеська юридична академія", ректором якої є, звісно, Ківалов. Крім преміювання цих нужденних політиків і їх наближених осіб, нагороди будуть вручені ще 24 працівникам сфери освіти.
Президент Віктор Янукович нагородив свою першу вчительку Ганну Зогонову орденом княгині Ольги II ступеня. Про це йдеться в його указі "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти" від 5 жовтня. "Нагородити орденом княгині Ольги II ступеня Зогонову Ганну Дмитрівну - ветерана педагогічної праці, м. Єнакієве, Донецька область", - сказано, серед іншого, в указі. Ним також нагороджено інших педагогів і працівників освіти. Раніше цього року Янукович збирався вітати Ганну Зогонову з 8 березня. Тоді він говорив, що періодично відвідує свою першу вчительку або телефонує їй. "Коли є можливість, я завжди до неї заїжджаю, а якщо можливості немає – я їй телефоную", - говорив Янукович. Напередодні президентських виборів 2004 року Зогонова висловлювала впевненість, що Янукович не винен у злочинах, за які колись проходив у справах.