Чорногора. Січень 2015.

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем manur, 5 січ 2015.

1. manur

manur Well-Known Member

Изображение 456.jpg Изображение 452.jpg Изображение 419.jpg Изображение 403 1.jpg Изображение 379.jpg Изображение 370.jpg Изображение 351.jpg Нас було четверо. Я був наймолодший. Їхали на зовсім НЕ джипі Міцубісі. Виїхали 1 січня о 10 ранку. Під вечір (ще не стемніло) були на базі Козьмещик неподалік села Лазещина Рахівського району Закарпаття. Від Козьмещика до Говерли - 7,5км, до Петроса - 10км. Пропоную увазі шановного панства маленький фотозвіт :

Вид на ранковий Петрос з Козьмещика.
    Изображение 252.jpg 2 січня. Вирушили в сторону Петроса. По дорозі нагнала нас група набагато молодших від нас людей, з приводу чого був маленький перекурчик)
    Изображение 305.jpg Неймовірна краса!!!
    Изображение 319.jpg

Останнє редагування: 5 січ 2015
    • Подобається Подобається x 6
  2. manur

manur Well-Known Member

Таблички - то на висоті 1540м. Звідти вже починається крутий підйом на сам Петрос. Ми на зимовий Петрос лізти не ризикнули (та й не збиралися)))
    Дальше - я біля тих табличок. Я біля зльодянілих смерек.

Остання світлина - верхівка Говерли в 7км від того місця.

Вдалося зробити решту світлин повнорозмірними і остання стала першою..... Ну, розберетеся, де шо є))))

Останнє редагування: 5 січ 2015
    • Подобається Подобається x 3
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видно довго готувавсі до походу, тижнів зо три, во яку щубу на писку відростив аби не змерзнути.. :good2::good:

• Смішно Смішно x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

Изображение 514.jpg Изображение 501.jpg Изображение 478.jpg Изображение 460 1.jpg Photo-0044.jpg Стрілками позначив відчайдухів, які таки полізли на Петрос.

3 січня пішли ми на Говерлу. Чорна цятка на білій світлині - то я і один мій товариш. Інші двоє відстали (вони якраз фотографують). Дійшли ми до рівня 1800м. Дикий вітер, густа хмара... Старший групи дав команду повертатися. Ну, нічо)))

Далі - я на фоні вершини Говерли.

Остання світлина - ополонка, в яку ми стрибали, коли цього ж вечора вистрибували з парилки)))

4 січня виїхали домів і ще завидна були вдома. Поки їхали, яку лиш погоду не бачили - і тепло з сонцем, і вітер зі снігом і, навіть, град дрібний.

• Подобається Подобається x 5
  5. manur

manur Well-Known Member

Останній раз голився 20 грудня 2012 (дванайцятого!!!!!!!) року. Весь той час йно періодично стрижу писка машинков:tongue:

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

що класно... видно, що йти класно - снігу не багато, стежка, як в парку.

а де твій аватар? :)