про чорний гумор найкраще знають медики :-D у них що не анекдот то чорнезний гумор в свій час наслухався від них. половину навіть не буду писати бо закидають камінням - інтерн, ампутуйте хворому праву ногу - тюк - я ж сказав праву - тюк - я ж сказав ногу!!!! - тюк виходить акушер з родзалу і крутить за пуповину дитину. тато в обморок. лікар: та ви не переживайте, мертвим народився. фу... аж самому противно. але отакі у них анекдоти
ходячий анекдот: вам в морге, ребятки, только некрофилами работать ---------- Додано в 05:27 ---------- Попередній допис був написаний в 05:26 ---------- Нет, не так, перефразируя: смогли бы вы работать в морге? А что, есть вакансии? Есть. Вакансии некрофилов
Собака бігав по подвір'ї Курча пропало -лише пір'я. Тут пес пропав: О курча дупа! Невже сожрав я аж два трупа? ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ---------- Полтва немило свій фатум несе Сиджу на "горшку", нехай Бог пронесе! Жінка вскричала -на Googli-Земля! Як добре Колумбу! Але не-Я! ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- Львів найприймав фанатів завзятих...? Тільки немали вони де пос... Шведи програли -два до один В Полтву насц... скандинавський блондин! ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ---------- И спросил у папы сын, и спросила кроха Что такое хорошо, что такое -плохо? Хорошо когда отец не заметил фола! ....Ириша....
Пологовий. Приміщення де "видають" дітей. Щасливий і схвильований батько (Б) з квітами. Входять лікар (Л) і медсестра. У сестри на руках маля. Л - Вітаю, батьку. Ось Ваш синок. Богатир, красень... Б - Ой, лікарю, я такий щасливий. Це моя перша дитина і зразу хлопчик. Л - Ну а як щодо другої дитинки? Що думаєте? Б - Та Ви що. лікарю... Ні-ні, не зараз. Нам би із цим якось дати собі раду... Л, обертаючись до медсестри, - Таня, я ж тобі казав - другого на органи.
- Человек приходит в этот мир - ему на руку одевают бирочку... - Уходит в мир иной - ему одевают другую бирочку... - Внимание! Если номерки на Ваших бирочках совпали - музыка бесплатно! За употребление Виагры в Китае введена смертная казнь. Психиатру Цветочкину коллеги поставили диагноз "шизофрения" и поместили в больничное отделение. Темной тихой ночью Цветочкин выбрался из палаты и показал незадачливым коллегам разницу между шизофренией и маниакальным психозом...
Коли ми вже побачим по телевізору "Лєбєдіне озеро"??? ---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- Трохи шахтарського гумору: Удар породою по касці знімає всі питання про ваші вуха! Шахтар -Запам'ятай- коли ти перемотуєш портянки, твоя жінка -нескучає, поки ти на зміні! Вугілля я не закопував, який х.. його придумав викопувати? Що й..ло по спині? добре що пальці цілі! Ти дихай, дихай! Думаєш тут тобі Трускавець! Такий молодий, а вже Великого пальця немає. Що ногу поломало? Чого верещиш, медсестра ще в дупу не втрапить! Він ще дихав, і домовлявся разом помитися в бані! Спорим, що ти не викуриш дві сигарети після шахти? спорим - я скурю три!!! Шановні працівники шахти! В зв'язку з Новим Роком, і виконанням річного плану по видобутку вугілля нагороджуються: директор шахти -звання Герой України! Головний інженер -Заслужений шахтар України голвний бугалтер-особиста відзнака Прем'єр -міністра, як проффесіонала в своїй справі і премією у 10 000 гр Заступнику гол бугалтера -5 тис гр за економію фонду зар. плати! Банщиця -грамоту за порядок в бані! Комбайнеру -пам'ятний годинник, рабочому мінус премія за ранный виїзд із шахти!
На космодромі- нештатна аварія! Так виникло озеро Глинна Наварія! Сусанін поляків у дебрі завів Так заснувалось поселення Льві... Джон із Америки вистроїв ранчо! Так у ві Львові з'явилось Підзамче Район, за Вокзалом, тепер Левандівка Створила у Львові відома жи... Курили у Винниках хлопці до сльоз Тепер там лікарня -туберкульоз! І хвалить Кульпарків своїх результатів Все більше виходить із них депутатів! А найвпливовіші нині Львів'яни Самбір, Турка, і Перемишляни!
Кусень заліза в Челябінську впав! Блогер російський -таке написав: Это проблема Америки с нами, Завтра в Нью-Йорку большое цунами!
Лікарю, я зможу ходити? - тільки під себе! -а помитись -Вас помиють! а 10 000 баксів? -я помию! -п'ятдесят? -за пів року встанете! -ну а за 100 000? -сестричко, вколіть хворому послаблюючого ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- Солдат -не спи на бойовому посту! соплі і слюні можуть спровокувати коротке замикання в клавіатурі і призвести до несанкціонованого запуску ракети! (Просьба жителів Челябінська)
Афганська казка: -Ти нафіга грнату в бідон з молоком кинув? -Сметани хотів! Чому в душмана нестріляв? -Та він-же такий самий хлопець як і я! Ми провірили, яйця в нього в два рази більші, ніж у тебе! Самчук -ти хохол недобитий,чому в штани насрав, ти-ж не перший раз в бою? Петренко -нвіщо тобі граната в кишені? -нікому(яйця) невіддам! Афганський чорний гумор, тільки пробивається в інформаційний простір, бо ще превілює красива байка про кусок війни з гітлером!
До директора львівського цирку зателефонував невідомий: - Доброго дня, хочу влаштуватися до вас на роботу артистом. - Вибачте, вільних місць немає. - Та я дуже оригінальний чоловік... - Послухайте, я вам чітко відповів - вільних вакансій немає. Та і у нас кожен артист по своєму оригінальний. - Але таких, як я у вас точно немає. Справа в тому, що у иене дві голови. - Та не може бути такого! Ви серйозно?... Тоді давайте з вами зустрінемося сьогодні після вистави біля входу. - Домовились. Але як ви мене впізнаєте? Придумав... Я триматиму в руці газету "Високий Замок".