На фоточці Гепи з Шаріте вражає жовтушний колір тіла та очей, гастроназальна трубка (годують жидкою їжею через трубочку в нос), а печінка, мабуть, вже не працює взагалі. Параліч м'язів обличчя, як результат інсульту, бо рот перекошений. Ще й на колясці...Кажуть - чекайте в грудні! Ото і чекаємо на керманича...
На фоточці Гепи з Шаріте вражає жовтушний колір тіла та очей, гастроназальна трубка (годують жидкою їжею через трубочку)...а печінка, мабуть, вже не працює взагалі. Параліч м'язів обличчя, як результат інсульту, бо рот перекошений. Ще й на колясці. Казали - в грудні чекайте! Ото і чекаємо на керманича..
Доброго ранку) До чого тут я? Я глянув на табло - за вашого Гепу в першому турі проголосувало більше 60% виборців! А це чогось та й вартує Шануйте його ;
та ми тут всі засранці, звісно, що з нас взяти) Його не застрелити не вийшло, ні посадити. Порошенко який хазяїн країни був - і то не зміг) Що там за волохата лапа його підтримує - хто зна))
Ну чому відразу засранці? Хто хотів так як хотів - той пішов і проголосував за кого хотів. Все по чесному. Буде Кернес вами керувати по скайпу)))
йой - по скайпу це хоч він. А то "пєчатаєт" кому треба стати секретарем.Я дійсно не розумію: чого ізбирком миші не ловить, чого Авакян в рот води набрав? Чи вони провідували його в Шаріте особисто і бачать " прогрес"? Ні, будемо мабуть в 2021 мера вибирати...
о господи...Моя свекруха ще абрикоси та вишні збирає в садку. Коз пасе, по телефону як почне балакати - всі теми перебере. А ви берете і кажете...