Гуцул іде по полонині і веде за руку хлопчика-негра. Другий гуцул: — Іване, а хто то? — Онук. — Марійчин хлопець? — Марійчин! — А Марійка де? — Вчиться в місті. — А чого воно таке чорне? — Зате гарантія, що не москаль! (с)
— Здравствуйте, доктор. Пришли результаты моих анализов? — Как бы вам так сказать... Вот представьте, что вы река, а я - Грека.
Після корабельної аварії на безлюдний острів потрапив молодий юнак. За п'ять років самотнього життя і боротьби з самотністю і стихією він перетворився на стрункого накачаного хлопця. Разом з рятувальною експедицією прибула симпатична журналістка. Розпитавши врятованого про те, де він жив, як ловив рибу і звірів, як копав коріння, журналістка, почервонівши, запитує: - А сексом Ви як займалися? Хлопець повів її до дерева і показав дупло на рівні пояса та плавки із зав'язками , обкладене шаром моху. Журналістка затаенно запитує: - Вибачте, а зі мною Ви не хотіли б спробувати? - Звісно хочу! - Тоді я встану, як Ви звикли за п'ять років. Журналістка роздягається і встає на рак. Хлопець з усієї дурі з розмаху б'є їй ногою по заду. - Ти, що? Здурів ??? !!! - А раптом ТАМ білка !!!
Из интернета Еду в электричке : справа кашляют, слева сопли коленкой утирают. Утро раннее- поэтому хрен разберёшь, откуда у большинства такие влажные и красные глаза. То ли на работу ехать не хотят, то ли пили всю ночь, то ли болеют. Я не хочу болеть, я надеваю маску. Я не только коронавируса боюсь – я привычного ОРЗ не хочу, потому что болею долго и мучительно , с попытками составить завещание. Мужик, сидящий напротив, решил постендапить: – Ой-ой-ой, не могу. Дамочка в масочке! Коронавируса боится! Мозги в телеке оставила, зомбоящика пересмотрела. Хаха – ха. Гречку, поди, закупила. Боится выдуманной херни! – А я не боюсь коронавируса, я им болею! – прокашливаю я в остряка, оттянув маску..... Мужик, если ты выскочил не на своей остановке – прости.
Мати на кухні крутить фарш. Донька: - Мамо, це Вася! Він буде жити з нами! Мати, не відриваючись від м'ясорубки: - Добре! А то від Колі вже нічо не залишилося ...
Операційна. Підготовка до операції. Пацієнт: - Доктор, а я не умру? - Ой, ну що ви, знаєте як нас за це сварять?
- Куме, у всьому шукай позитив! Я одного разу тр@хав повію, яка померла під час сексу. - Що тут хорошого? - Друга година безкоштовно.