Все! Пора до окуліста. Заходиш в магазин – очі розбігаються. Дивишся на ціни – очі на лоба лізуть. Зазираєш в гаманець – нічого не бачиш.
Стою на ринку, продаю своє з городу. Спілкуюся з людьми. Поряд працює Міхо з Грузії, продає хачапурі. Вийшов Міхо перекурити і кашляє. - Чого кашляєш, кидай курити! - Та то я пріболел вчора, вот і кашляю... - Купляй квасолю - перші ліки при кашлі... - Да, фасоль очен люблят грузини. А что, правда поможет? - Да, будеш боятися кашляти, - але не сміявся, поки Міхо не засміявся.
РАДІО "ШАНСОН" 22.09.17 ______________________ Суперечка з жінкою нагадує полювання на слона: якщо не вдалося завалити з першого пострілу, то втікай!
Катерина Лихогляд 13 год · "А шо с цветами теперь делать?", - розгублено питають сусіди. "Лишіть, - кажу: йому буде приємно". P. S.: Так, я почуваюся лохом. Але я рада.
Почистили ми товстолобиків-велетнів (до 20 кг) а йдуть молоді дівчата-турысты в порваних джинсах з відвислими животами. Пропоную сфотографуватися разом з рибами. А вони питають: - Звідки такі великі? - Зі ставу монастирського... - А чим ви так їх відкормили? - Та от... Що монахи не доїли, то в став викидаємо... У турыстів щелепа відвисає... - Та шутка, шутка, - кажу, а сам озираюся, щоб ніхто з монахів не чув))
Кругом корупція і зрада Народ заляканий мовчить А в кабінеті президента Кабан годований сидить. Він кнур, по морді, головний, Верховні свині знають. Лиш після нього до помий - з корита неньку доїдають. Кнури в судах, кнури в кабміні, В прокуратурі - тільки свині. Велика свиня - оберуть депутатом, Чесна людина - посадять за грати. Cвині не приймають участi в АТО, Свинськая справа – торгівля з ОРДЛО, Кров’ю солдат платять за вугілля, Ротердам+ – тарифне свавілля. Страшна небезпека від хижих тварин, І люди тікають до інших країн, Де воля, робота, заможне життя, Де президент - людина, а не свиня.
Юрій Габор 5 років тому на Майдані Україна взяла курс на Європу. А в якому році вона звернула вбік Африки?
Що рівняти Емірати..Шалені нафтодолари. Але шейхи відзначаються нетерпімістю до корупції.Навіть принци можуть попасти до буцигарні. Тому Дубаї можуть собі дозволити таке: аеропорт в Дубаї оздоблений золотом. Хто туди прилітає - озирається в шоці від такого дива.
А у нас не шалені доллари? Грося на одеську трасу вивалив вже стільки, що її теж можна було позолотою оздобити. А може вже оздобили, раз мусора три дні дорогу охороняли?