+100.Це не чорний гумор.До чорного гумору по стилю хіба наблизилась розповідь про смайлика. Та й над граматикою попрацювати б здалося(є багато русизмів). тут немає взагалі чого додати.Варто прислухатись порад мудрої жінки ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- Взагаліто,шановнатам є такий значок біля ніку,який дозволяє розпізнавати стать співрозмовника.
Ви просто не розумієте, що таке чорний гумор. "Посмотри на Дюка с люка". Что это он у нас держит в руке?
Справа не у місці. Людина має бути профі, або ж прагнути цього. Для чого Ви виклали тут оті... твори?
О,Філософ,пряме попаданняВласне,сходіть хоча б раз на тематичну вечірку чорного гумору.,які влаштовують квнщики - ото дійсно чорний гумор,чорнуха.
Якщо чесно, я завжди думала, що чорний гумор це щось типу цього: Маленький мальчик варил холодец. По полу ползал безногий отец. Напевно, в мене було важке дитинство...
Ага. Ось воно в чому діло то. Я то думав, ви молоде покоління, а ви вже такі дорослі. І дуже всі симпатичні. Чесно. Тому приношу свої вибачення.
Дети в подвале играли в гестапо зверски замучен сантехник Потапов вся ещё жизнь у него впереди если бы вытащить лом из груди
Дівчата, ви чули??? Ми вже старухи, блін... Я думала, що 26 то ще молодість...а виявляється вже пора "на смерть" пакуночок готувати.... Шановний топікстартер, а скіко Вам рочків, а?
И что вы на мальчика напали. Он хороший, ну перестарался. А тема то не дурна. Если её правильно понимать.
Так, ми вже багато читали. Назвался груздем - полезай в кузов. А може, ще не все втрачено, і з нього буде толк при здоровій дозі критики?
Та я не казав, що старі. Йой, ви що? Симпатичні хороші, розумні жінки, от) Та та та Йдіть ще в другу мою тему, і там мене розкритикуйте
А все ж таки, скільки років? І яке вікове обмеження у Вашому розумінні вкладається в рамки "молоде покоління"?
Старый дед пошел в туалет Который такой же был старый как дед Треснули доски и хлюпнула бездна Видимо деда искать бесполезно
Ага, я їх купу знала, навіть десь записувала.. але зараз може парочку згадаю.. З раннього: Девочка Таня гранату нашла. -Что это, папа? - спросила она. -Дёрни колечко! - ей папа сказал. Долго над полем бантик летал...
ВО!!самоє оно,як кажуть наші північні сусіди Слухайте,то вдруге за місяць мене отак вже обзиваютьДе моя законна пенсія? Штара,йдем на лавочку шємочок пожуєм..Йой,я жнов швою шчелепу дешь загубива... О,і мені цікаво Челдоне,та ніхто не нападав,справдіМи ж з хорошими намірами,з доброю порадою до людини звертаємось.
17. Перший курс тільки. Ну для мене це десь приблизно до 23. А там далі вже починається сім'я, діти ну і інше таке.