Операція. Хірург — асистенту: — Скальпель. Тампон. Зажим. Тампон. Зажим. Тампон. Спирт. Усім спирт — пом’янемо…
Лікар робить обхід в палаті хірургічного відділеннь. Позаду санітар з величезним тесаком. Лікар - Іванов, ампутація лівої руки. Позаду - Хрясь... Лікар - Пертов, ампутація правої ноги. Позаду - Хрясь... Лікар - Сидоров, ампутація лівої ноги. Позаду - Хрясь... Лікар - Я сказав лівої. - Хрясь. - Я сказав ноги. - Хрясь...
Америка веде дві війни - з тероризмом і з ожирінням. Особливий успіх - коли попадаються жирні терористи.
Колись до нашої кімнати повадився хлопець на смажену картоплю. Ніщо його не могло вигнати. Але я дізнався, що він такий собі, делікатний . Отож одного разу розказую історію... Був "прольотом" через Магадан. Літак аж за тиждень. Але взнав, що в гостинниці при аєропорту живуть мої однокласники, які поступали в льотне... То я там кантувався тиждень - їздив в Магадан, в містечко Сокіл ходив. Познайомився з хлопцем з бухти Провідіння. І той розказав історію. Прилетіли до чукчів начальство з району. Походили, подивилися оленів, як хто живе, подарунки... Потім поїли пельменів, язиків, нирки і т.п. І ось відлітати час... Питає начальник, що ж вам привезти наступного разу? Ну чукчі - діти, хто магнітофон, хто ліхтарик, а тут виходить беззуба чукчанка тай просить: - Шановний, привези м'ясорубку, бо нема вже чим м'ясо на пельмені жувати... То більше хлопець не приходив до нас їсти картоплю, а "начальнику Чукотки" з бухти Провідіння подарував значка з чемпіонату Чукотки по класичній боротьбі.
"Патриоты", ехайте найух, и не забудьте взять с собой кастрюльки и красные кружевные трусы и по пакету львовского мусора!" - сказала Іріна Бєрєжная і поїхала в холодильнику... Ніколи не кажи нікому, що він має робити...
З Вікі : "Не заміжня. Виховувала дочку Даніеллу." Звідти ж : "Имя отца Ирина держала в секрете, при жизни принципиально не показывала дочь на публике и на фото в соцсетях." У віці 27 років стати народним депутатом? В 29 народити дочку, про яку все тримати в таємниці? Мала досить гріхів...........
То може пригрозила впливовому таткові, що немає більш сил тримати ту таємницю от авто і полетіло з серпантину...
Керниця, тетенька, бістрим двіженіем рукі --отака у вас україньська на генетичному рівні? То, мабуть, якісь зіпсовані гени. Соломоне Ізраїлєвичу, віте альбо зніміть хрестик, альбо нтягніть труси.
Лучше иметь одну водородную бомбу, чем десять Будапештских меморандумов — доказано Ким Чен Ыном… Горькая ирония, но что-то в этом есть… (с)