- Эх-х-хорошо у вас на Украине! - Дякуємо. - Нет, в самом деле. Вы даже сами не подозреваете, насколько замечательная у вас страна. - Приємно чути. - Какая кухня! Борщ, вареники, и вот это, что я ем сейчас, как называется? - Налисники. - Как? - Налисники. - "Налисники"? Потрясающе просто. Звучит как секс! - Смачного. - А женщины! Я вот когда иду по улице, просто иду - банально фланирую, так сказать, то постоянно ловлю себя на мысли, что бесконечно влюбляюсь, понимаете... - Так. - Прям на ходу, верите? Как мальчишка! Так бы и жил здесь. - А ось це зайве. - Что? - Нічого-ничого. - Вот видите, не понял. А казалось бы, родственные языки... Да что там языки - культура одна, история! Но кухня просто божественная, невероятная кухня. Вот как называется то, что я сейчас ем? - Щуряча отрута. - Как-как? - Щуряча отрута. - "Отрута"? - Так. - Замечательно просто. Роскошная фонетика! - Смачного.
Був раз в Червонограді на цвинтарі, там повно могилок з землі насипаних, квіти посаджені, доглянуті, але без хрестів.... Я думав то мусульманські, бо в Ч чорних таки досить багато, виявляєьься ні, просто місця займають
Жінка похоронила чоловіка, а коли минув рік, встановила надмогильний пам"ятник з двома хрестами(зробила могилку і для себе). Таке вже чула, але люди встановлюють хрест без надпису і фото, а тут все, хіба бракувало дату смерті написати… Одна їхня знайома, коли йшла на кладовище до своїх родичів, то проходячи повз могилу P. завжди хрестилася... А тут дивиться, що вже і дружина V. його похована – помолилась, йде і роздумує про себе: як то так…коли…ніхто навіть не сказав…ще ніби здорова ходила…бачила… І тут навпроти йде V. , та мало не зомліла, - як, ти жива..? а це ж як?.. - хто їх знає, може не поставлять і як я потім то все побачу… А про те, що вона не одну людину так до інфаркту може довести, то не подумала.
Тю-ю-ю-ю... Хулігане, то старий, як світ анекдот. Теща зятьови: - Як хоч крутися, але хочу бути похованою на Красній площі в Москві. Зять на другий день приходить і каже: - Мамо, з могилою я поршав. А тепер як хочте крутіться, але похорон завтра на другу!
Американцы создали машину, которая переводит с русского на английский. Машина сначала задымилась, а потом и взорвалась после разговора двух русских: - Ты собираешься встречать Старый Новый Год? - Да нет наверное... - Ну а че точно там известно, не известно? - Да поглядим, позже решим - будем не будем...
Операція. Хірург — асистенту: — Скальпель. Тампон. Зажим. Тампон. Зажим. Тампон. Спирт. Усім спирт — пом’янемо…