Двое в постели: -Ты что. беременна? -С чего ты взял? -Да я сосок твой в рот взял. а из него молок брызнуло. -Балда. это не сосок. это фурункул, сосок выше...
Пацан вбився від форуму, а Святий Петро -казав, що це самогубство! ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ---------- Московський Патріархат УПЦ відкликав 2000 своїх настоятелів, щоб навчились привильно вимовляти -пакращення!,а не пахрещення!!!
Ништяк, всё в мраморі! ---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- Чому у Вас такі білети дешеві? я незнаю, я тільки перевіряю, беріть парашут і проходьте по салону! ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ---------- Наш літак виконує авірейс за маршрутом Москва -Львів! М'якої посадки Вам... у літак!
Що це в тебе на курточці символ Євросоюзу такий спотворений? Це не символ, це я зірочки малював після кожного "Беркутівського" кийкового "поцілунку"!
Невже, Євротруна, стане дорогшою ніж Єврогроб??? ---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ---------- Дід Азарів посміхався, хоч відчував, що не туди!