Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Pand@, 14 бер 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Ми їдемо відпочивати банально на Jersey Shore, або побережжя Ню Джерзі. Винайняли собі там помешкання на 3 спальні, кухня, вітальня і їдальня. Воно має бути близько до океану. Отже скоро буду купатись в Атлантичному Океані.
    Може вдасться поїхати подивитись на дельфінів.

• Подобається Подобається x 11
  2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

На рахунок моря я так і не оприділилась.З"явилось нове місце-Херсон.Теж щось від залізниці.Так що зарас почали вже пристрастно думати-Судак чи Херсон.
    А от надумали ми з чоловіком з"їздити в серпні зразу після відпочинку на морі в Санкт-Петербург.Кажуть що дуже гарне те місто і з багатою історіею.Може хтось там не давно бував?

3. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ну от ми і оприділились.Їдемо в Судак 30 липня.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. Princess

Princess Well-Known Member

приїхали знайомі з Криму. Дорого там. Жили за 100 грн/день без харчування в хатинці 15 хвилин до пляжу під горку. І продукти дорогі (наприклад масло, яке в нас по 6, там по 9 грн, решта аналогічно)... Золотий відпочинок...

• Подобається Подобається x 2
  6. Талуся

Талуся Member

То їдьте до Бердянська! Азовське море нічим не гірше від Чорного, а житло можна знайти і за 35 грн. на добу ( без харчування).Тут є купа атракціонів для дітей, величезний аквапарк та ще багато цікавого. І не вірте, що у нас тут негаразди - я саме з моря вилізла! Але спекотно, зараз мо`й 40 градусів, і ні вітеречка! Як у сауні...

• Подобається Подобається x 4
  7. Liona

Liona кавоманка зі стажем

щойно приїхали з Криму, були на базі відпочинку під Євпаторією (7 км від Євпаторії). Для маленьких діток- просто рай :) Водичка чистюсінька, берег - чистенький пісочок, досить мілко (як на Азовському морі приблизно). Ціни там різні. Якщо дикунами - від 45 грн/доба, до моря близько 10-15 хв., багато будинків відпочинку прямо на березі моря (3-5 хв. пішки). Ціни на харчування нічим не відрізняються від львівських та київських (маю на увазі магазинний товар - молоко, масло, хліб, вода, йогурти, ковбаса, сир і т.д.). Щоправда суто кримські фрукти-овочі і риба трохи кусаються за ціною :sad:
    ми були в будинку відпочинку, номер-люкс (ну, це вони загнули :) то скорше напів-люкс був :) ), проживання і 5-разове харчування - 250 грн/доба. Є номери "попроще" - 145 грн/д.

• Подобається Подобається x 4
  8. bora

bora Well-Known Member

Тобто Ви самі готували? А так, щоб без того - які ціни в ресторанах тепер?

9. Liona

Liona кавоманка зі стажем

ні, ми не готували :) просто доця деколи не витримувала до сніданка (встає доця рано - 6-00, а сніданок в 9-00), тож доводилося купляти якийсь перекус :) В барах ціни різні. В одному 100 г шашличка 15 грн, в іншому - 18, чудову солянку їли за 10 грн, запечена сьомга з сиром (стейк) - 22-26 грн за 100 гр., салат з морепродуктів від 15 грн. Приплюсуйте до всього цього 7-10% за обслуговування.

• Подобається Подобається x 1
  10. bora

bora Well-Known Member

Дякую. Дійсно як У Львові, бо я вважала вже для себе цей напрямок втраченим стільки розповіли знайомі про ціни і відсутність бодай якогось сервісу. Ну то при таких цінах можна ще миритися з нашими умовами. А можна контакти бази?

11. bora

bora Well-Known Member

Хто відпочивав у Судаку-Алушті в готелях на кшталт цього? http://www.sea-hotels.ru/content/view/471/169/
    Може маєте контакти і позитивні враження? Не дуже довіряю оголошенням в неті просто, а так - була б дуже вдячна.

Додано через 14 хвилин
    Хто відпочивав у Судаку-Алушті в готелях на кшталт цього? http://www.sea-hotels.ru/content/view/471/169/
    Може маєте контакти і позитивні враження? Не дуже довіряю оголошенням в неті просто, а так - була б дуже вдячна.

12. Dr.F@ust

Dr.F@ust Member

Тільки повернувся з Партеніта (поряд з Гурзуфом, між Алуштою і Ялтою).
    Море дуже чисте, прозоре. Природа супер, багато парків, чисте повітря. Відпочинком дуже задоволений.
    Щодо цін то я не відчув великої різниці від Львівських цін, хоча якщо брати продукти на центральному ринку чи в магазинах для "туристів" то там трішки дорожче. А якщо відійти від центру міста то можна знайти магазини і ринок набагато дешевший. Якщо там було дорожче то не більше ніж на 10%.
    Так що дуже задоволений відпочинком в Криму.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну й літечко видалось! не те що в минулому році.Холодно , дощі, зливи.Аж шкода тих людей, що їхали за стільки км і потрапили зовсім в не літню погоду.У нас в Коблево людей було малувато до початку серпня, але ціни....просто жах!
    Зараз народ повалив, майже на всіх базах відпочинку написано, що місць немає.
    На нашій базі люди ночують в палатках, чекають коли звільняться місця.Ціна 40 гр."удобства во дворе":) є кухня, посуд, через паркан оптова база, де ціни нормальні , а не такі як у центрі .До моря 7 хв йти.
    а взагалі ціни на житло від 65 грдо 1200.
    море зараз тепле . але бруднувате і медуз повно

14. Оля

Оля Старожилка форуму

А я відпочивала в Хорлах (Херсонська область). Задоволена ДУЖЕ!!!!! Я думала, що після Туреччини більше в крим і в тому напрямку не поїду, але видалась така нагода, то поїхала і не шкодую. Відпочивали ми на приватній базі, територія величезна, просто рай!!!! Проживали в 2-х поверхових деревяних будиночках (як в Карпатах) на 2 сім'ї, на території басейн, для дітей пісочниця, футбольне поле (пісок), будиночок для забав, столик.... Годували на убой, страви закарпатської та венгерської кухні.... Та ще можна довго писати..... І все це задоволення коштувало 130 гривень з людини (з харчуванням)!!!! Море чистеньке, мілке, я його називала дитячим. Ціни на базарі, такі ж самі як в нас.

• Подобається Подобається x 5
  15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

В суботу повернулись із Судака.Просто супер!Південне побережжя Криму дійсно гарне.Гори,зелено і море...Вода чистенька.Ми можна сказати на халяву відпочили(так я вирішила)бо відпочивали по путівці в Львівському залізничнику.Просто супер.Погода була всі 15 днів гарна.
    На рахунок всього решта-так дорого.Але це ж курорт делюди на туристах заробляють гроші та щей південний берег.А я на скільки знаю там завжди було дорожче.дитячі каруселі оріентовно по 10 грн.,шашлик 200 грам порція-від 22 грн......ну можна багато чого написати.Та чи потрібно....не знаю...Якщо щось зацікавить пишіть і я розповім.

16. Protskiv

Protskiv Member

А ми відпочивали на Чорному морі в м. Затока Одеської обл. Нічого там не брудно. Жили в будиночку в номері люкс, з харчуванням 3 рази, до пляжу рукою подати. База Тернопіль. Рекомендую. Номер Люкс коштував 225 грн з людини з харчуванням. Харчують дуже добре, дають м"ясне, каші, салати, солодощі, морозиво, фрукти і багато іншого. Якщо хтось зацікавився, то напишу подробиці в ПП.

• Подобається Подобається x 3
  17. bora

bora Well-Known Member

Хм. У Львові вже давно 100 гр шашлику - від 19 грн)) От тільки на проживання не втрачаєшся. Так що схоже ціни ще дуже нічого

18. Varvar

Varvar Well-Known Member

Декілька разів був у Затоці ... мені сподобалось ... але названі Вами ціни ....:shutup:
    225грн х 2 людей = 450 х 10 днів = 4500 + дорога думаю десь біля 500 = 5000 = більше 1000 доларів і то без якихось розваг/екскурсій і т.д.
    помоєму задорого, але така реальність

як на мене, "оптимальна" ціна за проживання (без харчування) в Затоці це ~ 200 грн. за двохмісний номер із зручностями кондиціонером - такий собі майжепівлюкс.
    Коли я там був (2001, 2003, 2006) харчуватся можна було досить пристойно і недорого в різний барах/кахфешках.

19. bora

bora Well-Known Member

Принаймні в Болгарії в трьохзірковому готельчику з басейном т.д. та суперським пляжем з 25 серпня ціни порядку 32-40 євро за номер.

20. Protskiv

Protskiv Member

Varvar, там є й дешевші номери. Минулого року ми теж були в півлюксі, було значно дешевше. Так там і досі є номери і по 53 грн з людини + харчування приблизно 50 грн. (харчування для люксу 75 грн, для порівняння. це за день, 3 рази). там в номері є і вода, і кондюк, і все ок.

а де твій аватар? :)