Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Pand@, 14 бер 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та не слухайте Ви нас!:) плануйте так як хочете Ви самі.

2. Hope

Hope Member

Хочемо їхати в Болгарію, поділіться враженнями.
    На які курорти краще їхати? Є можливість їхати на авто, але чи вартує,
    чи краще шукати по турфірмах повний тур???

3. smbds

smbds Well-Known Member

18-25 червня будемо в Гурзуфі, якщо когось занесе - маякуйте ;) А потім, до речі, теж файна нагода для змістовного відпочинку - 27-го червня в Києві "Країна Мрій", так шо тойво, Київ чекає ;)

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

вартує на авто.
    на 40 особи приблизно 220 євро виходить.
    автобус - по 75 євро =300 євро, але ж різниця у КОМФОРТІ!

єдиний нюанс віза -35євро, для автолюбителів здирають більші послуги - кажуть що по 50 євро. але то залежить від знайомств.

курорт мусите обрати самі , вони поділяються на курорти закритого типу - готелі, котеджі, інфраструктура своя - типу Албена, Єленіте, Сонячний Берег. і на приморські містечка ( Обзор , Поморье, Нессебр)- де мало готелів в основному все приватні вілли ( ну це круте слово), чкоріше готельчики (без харчування)3- 4-5 поверхів, або просто квартири.
    власне 2 тип - це містечка в яких живуть самі болгари і все навколо здається.

нам подобається в Поморї.
    проживання на місці кажуть дешевше шукати. але тим не менше бачу що у турфірмах є позиції 10 євро з осби за кімнату. думаю на місці то десь 8 євро.
    апартаменти ( кухня є) - район 25 євро і вище. є люкси.

ми плануємо на місці. але ризик високий оскільки , в цьому році Болгарія популярна.
    2 роки тому жили в апартаментах за 30 євро. не бронювали, просте перші зняли, бо не знали що можна дешевше. але є нюанс - то були апартаменти в якиї 4 особи могли б жити. вже економія. нас було 2.

5. Hope

Hope Member

Дякую, Kasia. Ви дуже допомогли!
    Як щось виберемо, то одразу напишу.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

чекаю. на відгук. цікаво, що виберете . ну і витрати які.

7. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Сявичу, а куди їдете?:blush:

8. syavych

syavych копач

В Гаспру. Також як і smbds будемо з 18 червня, правда до Гурзуфа далековато для форумівки :)

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а я ще ніколи не була на морі в оксамитовий сезон... мож цього року вдасться....:):):)

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

так уточнення. найшла на сайті Алголь. автобуси до Болгарії по 60 євро.
    візи зі збором і послугами для всіх - 35 євро+150 грн.

11. Hope

Hope Member

Автобусом не дуже хочеться труситися, всетаки понад 1 000 км в одну сторону.
    А ціни, які Ви вказали, це без харчування? Якщо без, то чи дорого там виходить харчування?

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

такю без харчування. з харчуванням навіть тури рідко зустрічаються.
    часом є сніданки у готелях.
    обід приблизно з 2-салатів, 1 мясна страва - 15-20 левів = 7,5-10 євро.
    то залежить від кафе. є дешевші.
    зупка і салат певно левів 10. випивка не памятаю, маємо все з собою палету пива.
    вино від 5 левів за пляшку. вермут - мені дуже смакував , в кафе - 1 лев.

харчувалися ми тількт в обід в кафе . сніданки, вечері - в апатаментах готували.
    ціни троха дорожчі ніж в нас на продукти. фрукти дешевіють у 2 пол. серпня.

13. Hope

Hope Member

Дякую!
    Все ж як класно, що є ЛФ:good:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

ще памятайте - на митницях пришіпати ременями пасажирів задніх. у нас був трафунок - чи то кидок чи то штраф 70 євро.

15. Interferon

Interferon Well-Known Member

Хто порадить готелі у Болгарії з доброю інфраструктурою для дітей - дит. басейн, площадка, меню, анімація. Дякую.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Есть у кого прямой выход на этот санаторий?
    Чтобы там купить путёвки, не переплачивая туроператорам?
    Буду вдячен пивом!

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Чи можете порадити про відпочинок в Трускавці? Хочу відправити батьків з дитиною (3р). Важливо харчування для дитини і щоб процедури були на місці всі, бо з дитиною далеко не походиш.
    Де краще купувати путівку? який з санаторіїв має кращі умови і менше радянського обслуговування?

18. Киянин

Киянин Well-Known Member

Дивуюся, коли люди з західної України їздять в Крим. Карпати - чудові, а якщо хочеться на море - то Туніс чекає.

19. Киянин

Киянин Well-Known Member

Можу порекомендувати село Поляна (біля Сваляви). Мінералка - супер, велика кількість сучасних готелів з нормальними цінами, при бажанні є всі процедури в 4* пансіонаті.

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Але ж в Криму є не тільки гори і море....

а де твій аватар? :)