Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Pand@, 14 бер 2008.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Экономические принципы на Вас разгневаются, если им не оставлять каждый вторник рано утром десять американских долларов на алтаре :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не думаю, що ціни в Криму аж так впадуть.Бо податки залишились , комунальні виросли.так що ціни будуть приблизно як і в минулому році.А дивлячись на батькові намагання зробити все по закону,а намагання чиновників "викрутити руки" і одержати хабар. то взагалі ....

• Подобається Подобається x 3
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

В доларах чи в гривнях? В гривнях ціна та сама...

Ну... І в степу по дорозі є заправки, думаю, що вони будуть іти в ногу з часом і стануть заправко-зарядки...

Трішки? Чи просто не у всі? Адже "зірвати вершки", те що постійно роблять кримчани, то один з економічних принципів ринкової економіки... Правда по економіці, це разовий куш, а кримчанам вдалось перетворити це в стабільне явище...

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А хіба взимку відпочинок в Карпатах не не саме? Теж "зривають вершки"

Це ж скільки ще десятиліть пройде?:))

5. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну... поїхали в Крим на літо... Подивились... і перейняли досвід...

А от цього я не вже не знаю...

6. Salata

Salata Well-Known Member

Если взять детский отдых - в этом году 150грн./день по сравнению с прошлым 90грн./день, есть различия.

Тем не менее, самый "детский" курорт полностью выкуплен, мест нет уже сейчас. (в некоторых городах выделяют средства на летний отдых детей и распределяют путевки, нам так не жить :) ).

Частники обычно цены рассчитывают от пансионатов. Потому что "не нравится - иди в пансионат".
    Ну это - так, рассуждения. Лично мне отдых в Крыму давным-давно не по силам. В Россию езжу :) Поэтому сведения - приблизительные.

7. Iriska

Iriska Well-Known Member

В доларах - різниці ніякої... 18у.о. що там, що там... Нє... в Крим точно нє...

8. fuxx

fuxx Member

От і у мене проблема виникає з відпочинком.
    Лікарі радять малу завезти на море. А я не маю досвіду в відпочинку на морі (сам був ще в дитинстві).

Почитав тему і розумію що то не така проста (і дешева) справа, тим більше з малою дитиною.

Дуже б хотілося почути відгуки тих хто має досвід відпочинку на морі з малою дитиною. Орінтуємося на приватний сектор з самостійним харчуванням. Цікавить де саме добре відпочиват з дітьми - з теплим і мілким морем.

ПС
    І що то за "турки" згадуються в темі?

9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Моя сестра з дітьми їздила в Рибаківку, не страшно дорого (брали путівки, то хіба в неї взнати що до чого...), будиночки і котеджі, кухня і т.д. Якщо тре, попрошу її описати і кину текст, бо вона на форумах не шариться...

10. syavych

syavych копач

Приватний сектор має один недолік перед санаторіями/пансіонатами - відсутність власного пляжу. На громадських - дурдом повний - ходять по головах, "пахлава медовая, кукурудза", місця тре займати о 7-ій ранку :sad:
    Виходи з ситуації 2, але обидва імхо погані: 1) їхати в якийсь посЁлок поповку, там людей менше, але по-перше де такий знайти, по-друге інфраструктури - нуль (навіть тих же магазинів щоб купити продукти мало); 2) їхати в "низький" сезон - теж відпадає, бо для малих дітей може бути захолодна вода (колись популярний "оксамитовий" сезон останні роки геть чисто спаскудився в плані погоди).
    Найтепліше і мілкіше море - Азовське, наприклад, Арабатська стрілка - і пляж великий, піщаний, і море тепле. Але з іншого боку там далеко не кримський клімат, а лікарі рекомендують для малечі саме поєднання морського і гірського повітря.
    Туреччина малась на увазі. Найбільше схилявся до того варіанту, але малим алергіком напевно не наважусь, та й враховуючи курс доляра таки дорожче виходить.

• Подобається Подобається x 1
  11. Kasia

Kasia Well-Known Member

http://www.koblevo.com/

тут є усі бази Коблево.
    це досить бюджетний відпочинок. раджу "українську" половину Коблево, там спокійніше ніж на "молдавській".
    я відпочивала 3 роки тому на база ТЕТЯНА. це найвідаленійший куточок Коблево. Далі - тільки Львівська Політехніка.
    мені сподобалося, номери хоч і звичайні, але харчування нормальне.
    і пляж теж. багато хто з дітками приїжає

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Сьогодні оголосили по радіо, що Крим цього сезону піднімає ціни на 40 %, в той час як Трускавець, Туреччина -Єгипет оголосили про зниження цін.... Отак- от:pardon:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хотіти не шкодить....
    От приїде 50% туристів від запланованого, тоді й ціни впадуть нижче минулого року і на руках носитимуть туристів. Ринок покаже, а говорити можна багато....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хотіти не шкодить....
    От приїде 50% туристів від запланованого, тоді й ціни впадуть нижче минулого року і на руках носитимуть туристів. Ринок покаже, а говорити можна багато....

15. syavych

syavych копач

ну-ну [​IMG]

16. fuxx

fuxx Member

Такий варіант відпадає, тим паче що, скоріш за все, не своїм транспортом.

Теж не годиться.

А третього варіанту нема? :)

Отожбо й воно :sad:

17. syavych

syavych копач

сам шукаю вже 2 місяці :sad:

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я вже не шукаю, жена приказала, сегодня еду в Евпаторию

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Знаходите знайомих на авто, які (один-два) теж хочуть їхати віпочивати на моря... Скинутись на бензин - виходить в багатьох випадках дешевше ніж поїздом. Їдете в дику на Арабатку, там на шлагбаумі, на в*їзді в ля-ля-ля зону... Вам одразу запропонують де можна поселитись (вони з того мають троха бабелка)... І ось... Аля Азовушка і Сиваш... Сонце, море, пісок, чайки... Правда... питання в іншому... Чи ризикнете Ви ризикнути з дітьми?! Адже в таких випадках - гарантований пансіонат і т.д. бажано, а не в дику... Хоча... малий був задоволений від такого відпочинку...

20. fuxx

fuxx Member

Та от я задумаюся може й справді неварто пертися в Крим на південь, може спробувати на Азовське море.

Ще потрібно буде у лікарів уточнити про клімат, бо казали що "на море" дихати, про гори не наголошували.

Кажуть з алергенними дітьми нема чого пертися туди де росте амброзія в період цвітіння. Зокрема Судак.

а де твій аватар? :)