Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Pand@, 14 бер 2008.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ірусь....може не лиман, а якась затока...але точно не відкрите море...бо до відкритого моря ми їздили на о. Джарилгач.....
    П.С.: хіба Скадовськ такий великий, що ми відпочивали на різних його побережжях....

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Джарилгачський залив знаходиться між Лазурним і Скадовськом.Ага, а острів якраз навпроти скадовська по морю.
    Подобається назва..коса Дурилова:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

А я хочу на Косу Арабатську стрілку... Одного разу там відпочивала і дуже сподобалось... По одну сторону Азовське море, по другу Сиваш... Залишається тільки обирати яка сіль нині... озерна чи морська...

4. Ни разу ещё не встречал человека, которому показалось бы разнообразие фруктов на турецких шведских столах "немеряным" (иное дело, некоторым кроме арбузов ничего и не нужно, потому наличие в выборе дополнительно (но не одновременно весь перечень) - дыни, яблок, груш, грейпфрутов, слив и/или апельсинов/абрикосов/винограда, а раз в несколько дней - черешни или клубники
    может показаться даже перебором :))) "Наших" (ваших в т.ч.) безошибочно с противоположного конца зала можно узнать по двум тарелкам с черешней, к примеру, груженым так, что с них валится, в обеих руках... :))) "Дают" же, да не каждый день, значит, надо брать побольше и с собой ещё попытаться вынести... – у некоторых к концу отдыха это проходит (сам только в Египте постоянно за завтраком вареные яйца выносил - плавал к дальним рифам крупных рыб кормить, разработав целую систему, чтобы можно было делать это одной рукой (в другой камера), не опасаясь случайных укусов - кадры просто фантастические вышли). Кстати, всегда читал отзывы об отеле перед поездкой, так ни разу и не понял из них - полное ли ... или рай на земле. Потому доверяю советам знакомого туроператора, пока не подводил.

На Кипре обычно да, но ни разу в Турции не попадались бесплатные натуральные соки, сколько бы звёзд рядом с названием отеля или букв "l" в слове all (inclusive) ни стояло... :))) За завтраком по евро (а то и больше) за стакан за отдельной стоечкой, конечно, выжмут... Надеюсь, Вы не химию типа "юпи или зуко" из автоматов соками назвали? Не исключаю, что именно мне "не везло" с отелями и натуральные (хотя бы восстановленные) соки в некоторых отелях попадаются и бесплатно, но точно не стоит говорить что они "есть всегда". Решил, что уточнить надо, т.к. у ребёнка спрашивавшего форумчанина особое питание…

• Подобається Подобається x 4
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

ми з вами відпочивали точно не в одних і тих самих готелях. юпі соками не називаю, фруктів дійсно вистачало,черешень в одну тарілку більше двох жмень не беру, а "ваших", за вареними яйцями і крошеним в басейні хлібом можна визначити завжди:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  6. О да, теперь уверен! Наверное, к счастью... :)

7. Salata

Salata Well-Known Member

Рыбы еще не знают, что Вы их на самом деле оккупировали :) Непорядок :)

8. Да я ж не надолго! Ho!
    I'll be back. Однозначно. :)
    ------------------
    (Но не навсегда)

Останнє редагування: 24 кві 2009
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

та виходить, з ваших слів, що так:pardon:

10. papillon

papillon Active Member

Цього літа, напевно, людей в Криму буде рекордна кількість - дозволити собі поїхати відпочивати закордон зможе значно менша кількість народу. Тож тепер і клаптика вільного, а головне, чистого... пісочку не знайдеш..

11. Iriska

Iriska Well-Known Member

А що Крим раптом став дешевшим? о_О

• Подобається Подобається x 3
  12. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я десь чула по телевізорі, шо ціни в криму подекуди будуть навіть більші з атуреччину.
    я планую таку собі автомандрівку. львів - умань - асканія нова - все побережжя криму - севастополь - львів. у найкращих місцях зупинемось на день два, а потім знов на машину.

вже хочу відпустки... але до неї, як до неба....

• Подобається Подобається x 2
  13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Так я про те ж саме... Тому, навряд в Криму буде більше людей у зв*язку з погіршенням фінансового стану..., навпаки... і не подивляться в сторону Криму...

Такі мандрівки це просто кайф, раніше так і відпочивала... Але цього року хцу в сторону Маріуполя і Арабатки.

14. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ми там будем не далеко, якшо час буде, то і заїдем, але...

15. Kati

Kati New Member

Однозначно в Криму буде більше людей....Закордон ціни ніби і не виросли....в доларах....а в гривнях? :nea:фактично в два рази більша сума потрібна, а більшість отримує ЗП в гривнях. От я дзвонила в судак до татар , так вони вже кажуть що на півліта в них вже замовлені номера.

• Подобається Подобається x 2
  16. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ги... пригадується, що котеджі та квартири таки здають в доларах, а ціни а Кримських базарах - також залежать від курсу долара і кількості гостей. І крім того... не знаю як в кого, але я і багато моїх знайомих планували і плануєм завше затрати на відпустку таки в доларах... далеко не в гривнях... Як мінімум цифра не так страшно звучить...

Ніхто ж не каже, що в Крим взагалі ніхто не поїде, тим більше, що за відпочинок будь-де, окрім "палаючих" путівок і "дички" - домовляються наперед. Бо потім приїхати і поцьомати клямку ніхто не хоче...

17. papillon

papillon Active Member

Ваша правда, ціна \ якість в Криму в порівнянні з заморськими варіантами непорівнянні:sad:
    Але ж всеодно - як ов ви, Iriska, збираєтесь на автівці і по Криму проїхатись. Чисто психологічно вітчизняні курорти виглядають дешевшими, а в скільки тамошній "відпочинок" може вилитись, то інше питання. Люди шукатимуть дешевших способів провести відпустки - дикувати, жити в авто і тд. Та і ціни, думаю, мають знизитися відповідно до елементарного "попит->припозиція".
    Але вже скоро і побачимо=)

18. Полковник

Полковник миється в бані

У НАШИХ нет СТОЛЬКО денег.
    Я тоже не видал бесплатных свежевыжатых соков.
    Ни в Туретчине, ни в Египте, ни в Тайланде.
    Просто уровень отелей, видимо, не тот.....

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Вже не планую... Коханий сказав - ні, знач ні... Тільки краї закордонні... Я не проти, але...

Не рівняйте всіх під один щабель... Хтось таким чином шукає дешевизни, а хтось екстріму і максимум насолоди від відпочинку... Якщо їхати тільки вдвох на авто, то це зовсім не дешево... Тим більше прокатати весь Крим... Вперше коли я так поїхала, в мене пішло 300у.о. за три дні, і це було 9 років тому... Але тут було головне задоволення від того, що побували всюди, отримали максимум від кожної зупинки і т.д.

Так?! Цікаво... Більшість мешканців Криму живуть за рахунок отриманих коштів в період вудпусток і т.д., тобто звичні роботи для нас, це не те чим варто жити по їх (нікого не хочу образити, просто пригадую, коли намагалась знайти працівників в торговий дім, на престижну ЗП...). Крім того... коли у Вас є степінь ризиків така, що попит - мінімум, пропозиція - максимум, але це основний хліб, то Ви не будете демпінгувати, а навпаки, хоч на одному клієнті, але зірвати... Тут звичайни маркетинг, тупізм, а також елементарне - намахати іншого... І це не тільки там...

Не сприйміть неправильно... Просто я не вірю в раптове осіяння мудрістю і поступливість хоч в пару копійок... І таких як я багато..., і більшість з них, в сторону Криму і не дивляться... бо то тупо задорого... причому, власне - тупо.

20. papillon

papillon Active Member

Я уявляю. Напевно дійсно супер!:) Колись і я так помандрую.. Правда з моїми планами купівлі електромобіля... Ніде ж в степу не зарядишся:scratch_one-s_head:

Так, кримчаки тупо заганяються. Та все ж я трішки вірю у економічні принципи - ціни ж на житло вже вдвічі впали, хоч про це ніхто б не повірив рік тому:pardon:

а де твій аватар? :)