Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Pand@, 14 бер 2008.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

я маю достовірну інформацію - в Болгарії Поморье апартаменти без кухні-13,5 євро на2!
    20 євро на двох з кухнею ДУЖЕ ПРИСТОЙНІ!
    готельна кімната (приватні 3-х поверхові готелі) - 11 є дорослий,діти 12р. -9 євро.
    харчування - смачно, не дорого.

• Подобається Подобається x 2
  2. bora

bora Well-Known Member

Дякую. Я знаю. просто завжди орієнтуюсь на готелі. Вже звикли так відпочивати - без сюрпризів.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

так звичайно. я теж думаю що готелі дорожче.
    ми все самі їздимо, без бронювання, тому й так написала.

• Подобається Подобається x 1
  4. Натася

Натася Well-Known Member

а що за база? наперед бронювати місце треба?
    як з вигодами?
    а є якась кухня?

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хорли????Та це ж зовсім недалечко від моєї бабці:)Невже там дійсно стало так класно? Зовсім же недавно то була така діра..

6. Alias

Скоро весна, а там вже й літо.Час подумати про відпочинок.Хтось вже планував де буде відпочивати, чи ця клята криза вплинула і ви нікуди вирішили не їхати?:)

7. Оля

Оля Старожилка форуму

От я ДУЖЕ хочу в Хорли, але напевно з тою кризоюцього року не попадем, хіба станеться чудо!!!!!!

8. Alias

Думаю, що ціни не дуже підскочать в цьому році .

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну не знаю.... я не думаю, що буде як минулого року - 130 грн., все ж подорожчало і комунальні, і продукти, вони ж не будуть собі в ущерб працювати. Я дзвонила до хазяйки, вона казала, що мені зробить великі знижки, щоб я приїжджала, але напевно все-таки не вийде:sad:((((( Хоча надія помирає останньою! Але якщо я все-таки туди попаду, то Аліас, завітай до бабусі, може зустрінемся!:haha:)

10. Megan

Megan Well-Known Member

Ціни вже підскочили. Відносно долара. Дивилася в інтернеті на бази, ьак порівняно з минулим роком ціни вже вищі, а що буде літом о_О?

11. Alias

Воно то подорожчало , але залишитись без клієнтів теж погано.І так у цьому році думаємо, що відпочиваючих поменшає.Тож сильно піднімати ціни ніхто не буде.
    Навряд, щоб я туди попала, мені Коблево "загрожує":))

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Та Коблево з Хорлами не порівняти!!!!! Ти кажеш, що там діра була, не знаю, по пляжу точно не скажеш - чистота, якої я не бачила ніде в Криму, ну а будиночки там звичайно з часів совдепії, але не та база на якій я відпочивала!!!! Там просто СУПЕР!

13. Alias

Ну все, треба там побувати.Побачити все на свої очі.:)
    А в Коблево почали пляж ділити.ще в тому році був вже платний.Поставили шезлонги, зонтики і брали гроші.А різниці майже ніякої між платним і не платним.

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я планую того літа їхати в Угорщину...на бальнеологічний курорт Мішкольц-Тапольце...Думаю що мої плани стануть реальністтю:)

• Подобається Подобається x 4
  15. Alias

Дорого обходиться такий відпочинок? Ти по путівці чи як?:)

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ні Іруська...не по путівці...Дорога нічого некоштуватиме, бо їду автомобілем з друзями... Минулого року у приватному секторі нічліг коштував 10 у.о., вхід на територію термальних купалень якщо перевести з форинтів на долари то виходить приблизно 4 у.о за 3,5 год...

• Подобається Подобається x 3
  17. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

розкажіть троха про Хорли... дуже люблю відпочивати в Херсонській області, якось затишніше і краще ніж на півострові та й клімат специфічний, ото їхне степове повітря в поєднанні з не так забрудненим морем, більш приваблює.. Залізний Порт та Лазурне вже стали "меккою", забагато народу, отож шось інше шукаю

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Оцим Ви все і сказали! Мені дуже подобається їхнє повітря!!!! А Хорли - це як острів, зі всіх сторін море чисте-чисте!!!! Про базу я вже десь вище писала, але як заходиш туди на територію, то таке враження, що попадаєш в Карпати, все в такому стилі! Ех, зараз заплачу:sad:((((

19. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

якщо можна дайте телефон чи назву бази.
    дякую

20. Оля

Оля Старожилка форуму

база без назви, це приватна база, а тел. скину в пп.

а де твій аватар? :)