Чому ...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Bastard, 8 лип 2015.

1. prius

prius Well-Known Member

Теж саме в Чікаго

• Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Зараз будують станції у тз. 2 фазі. Коло 30 тисяч роверів які покриють темно оранжеві частини.

http://untappedcities.com/2014/01/28/how-citi-bike-could-expand-to-serve-low-income-new-yorkers/

Спочатку покрили багатші частини міста. Але в плани входить покриття решти окрім віддалених частин. Стейтен Айленд ніби у плани не входить. Помилився, Бронкс входить.

Останнє редагування: 31 лип 2015
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

https://www.divvybikes.com/stations

Я там тільки раз був і то проїздом. Тому слабо орієнтуюсь в місті. Виглядає що здебільшого перекритий центр.

4. prius

prius Well-Known Member

По карті показує що все Чікаго аж до предмість

• Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://en.velib.paris.fr/Stations-in-Paris

В Парижі вони виходять аж у передмістя.
    Там програма щоправда старша десь із 2007 року.

6. prius

prius Well-Known Member

В нас напевно в предмісті нема певно сенсу ,кожен має машину,і майже кожен має ровер

• Тупо Тупо x 1
  7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@prius, поясніть, будьласка, які граматичні помилки Ви побачили в моєму дописі? :)

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сьогодні провів інспекцію. Раніше не звертав увагу на кількість саме міських роверів. На око досить багато, десь коло 50%, решта приватні. При такій спекотній погоді кількісно теж немало. 5-6 на квартал за 1-3 хв. Це звичайно дуже приблизно і в одній ділянці міста. Так-що програма працює.
    Колись в Амстердамі їздив виключно роверами. Навіть узимку. Але там доріжки були усюди. Мав тільки одну аварію коли задивився на півня обабіч дроги і вдарився в стовп.
    В Н.Й. доріжок донедавна не було і було відносно небезпечно. Я перестав їздити десь років 18-20 назад коли мій ровер поцупили бо я його необачно замкнув. Новий не купував. Але зараз виглядає що умови набагато кращі. Міські ровери непогані але це не старі амстердамські. Ті, особливо дамські, це машини. Можна було з бруківки на бордюр заскочити на повній швидкості без будь-яких проблем. І вгору вони їхали дуже легко. В дамських колеса більші і на них високо сидиш. Зараз такі високі велосипеди не дуже десь роблять. Міські в НЙ якась форма гірського типу, низенька. Досить громіздка і з якоюсь електронікою. Не знаю, може придбаю річний квиток. Подивлюсь...

• Подобається Подобається x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Не слідкую за граматикою,а поставив за смисл і ваші повчання,якщо ви побачили ,то гілка називаєтся чому....а не вшановлення памяті хлопця,ось ми і обговорюємо чому

• Тупо Тупо x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Оце наші
    image.jpg image.jpg

• Подобається Подобається x 2
  11. prius

prius Well-Known Member

image.jpg image.jpg image.jpg

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Щось подібне.

13. Latana Royal

:)
    Людяність повинна бути незалежно від назви гілки. Та якщо її нема, то вже не навчиш.
    Не варто розкидатись такими назвами як бидло, відносно до людей, яких Ви не знаєте. Бо Вас самого можуть врахувати за бидло.
    Той хлопець був для когось близькою і коханою людиною.
    Щодо причин - звичайно ж, обережність потрібна бути. Але дивує впевненість деяких людей, які гадають що від них, або їх розмірковувань залежать питання народження та смерті.
    Молодими люди вмирали навіть в ті часи, коли не було ні роверів, ні маршруток. Тому особисто моє "чому" відносилось до питання чому Господь прибирає молодих, здорових людей, у яких попереду майбутнє. А які для того інструменти використовує - чи то ДТП, чи то рак, чи то несподівано цегла на голову - то вже другорядне.
    Хотіла ще трохи додати щодо Вашого зловживання негативними оцінками, та щось мені цього разу ліниво :pardon: вибачайте

• Подобається Подобається x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

Повчіть своїх дітей борщ варити

15. Latana Royal

Дякую, неодміно навчу тепер ще й борщам. Бо людяності та співчуттю вже навчені, змалечку.

16. prius

prius Well-Known Member

Ну от і добре ,надіюсь що будуть людьми а не бидлом

17. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

а де твій аватар? :)