Днями бачив на форумі пропозицію відгороджувати газони в центрі парканцями, щоби несвідомі пішоходи їх не витоптували. Але ж дуже часто газонами ходять не від хорошого життя, а через цілком конкретні та матеріальні причини. Оригінал публікації...
Щось там ніби реформують. Я бачив хлопців, які називаються МУНІЦИПАЛЬНА ДРУЖИНА. Мабуть це вони повинні слідкувати за порядком. http://www.youtube.com/watch?v=uVmfMMHvALg
Якщо Ви про газони, то так. Якщо про серійних ман'яків, то тут тільки наша увага і своєчасний пас на ментів.
я про все. Бо хтось витиснув з себе рагулізм, хто витискує, а комусь то до дупи. Отим останнім потрібен демократизатор на одно місце.
Якщо Ви про штрафи авторагулям та просто рагулям від 500 євро, як в Сінгапурі, то я за, якщо про щось інше- послухаю.
В даному випадку не треба вигадувати велосипед. Той же ж працівник, чи службовець муніципальної дружини робить фото авто, яке порушило правила паркування, виписує акт (корінець на вікно) і здає його в кінці зміни відповідальній особі. Це вже давно працює в інших країнах.