Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Пупере, який у Вас новий аватар... :radist: Він щось символізує?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ну якби там зграбненька така жіночка була.... а то якась вуркаганка.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А кращої представниці нашого роду не знайшлося? на мою думку. це не самий кращий так сказать символ
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? та символ якийсь такий...великий...аж два!:D на форумі у нас дівчата такі тендітні..а це.....мама дорогая!:D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? а що, аватар обов"язково має щось відображати? я свій міняю за настроєм. а мені подобається новий аватар пупера: "далой стєрєатіпи":D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? В принципе да Иначе теряется смысл его употребления на форуме. Кроме того намного удобнее, если человек пользуется одним аватаром - можно читать только пост, краем глаза одновременно замечая аватар и идентифицируя участника.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? цікаво. а мені подобається їх міняти. поки що не можу зупинитися на одному. і ще : зміст на форумі мають дописи і те, що вони несуть, а не аватар. я так думаю