Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я так зморююсь на форумі...весь час ганятися за дописами, клікати....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? боюся навіть уявити вашу переписку.... мама сильно була враженою "використанням інтернету не за призначенням"?...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? аякже!.. ділитися інформацією... перший "інтернет" було створено саме для цього...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? наксільки я пам"ятаю з того, що ще на іспит в універі готувала, інтернет спершу використовувався ледь не таємними якимись військовими службами США. правда? чи я вже з 1 курсу нічого не пам"ятаю?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? так вона ж думала, що я реферати там шукаю. а я про любов там там пишу)
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ПУпер, опубликуйте, наконец, электронный адрес Вашей супруги. Мне есть уже что её рассказать! :p
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ви--Золотко!!! Раніше я не користувала "мої нал." і "Нав." Тепер, Вам дякую, все значно простіше!..:radist:
Відповідь: Справжнє обличчя Росії. Все реже бываю у Вас на форуме. Обращаюсь с вопросом к тем, кто действительно умеет думать и анализировать. К тем, кто по-просту адекватен. А зачем Вам выслушивать все это? Это что такая миссия? Может, разумнее уйти с площадки и пусть шановне панство грызет друг друга (меряясь - кто бiльш свiдомый)? Мне это действительно интерестно. Ведь присутствуя здесь Вы опосредованно поддерживаете противные Вам идеи - существование сайта во многом зависит от того, насколько он популярен. Доказывать, убеждать - это, право, смешно в отношении людей не желающих слушать.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я ВСЕ встигаю. І роботу робити, і в хаті прибрати, і малому забавку проходити, і ще й суботу їсти варити. Секрет? Я швидко пишу. На роботі ще швидше, бо там наліпок на клавіятурі немає. А сім'я - це три форуми, інтернет і пиво... :D:D:D