Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? дивно, якби це було інакше (я про тещу).... вона і так мене боїться....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? певно ви дуже любили Капітошку "щоб усі бояаааались, щоб не насміхааааались")))):D :D :D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? є життєвий анекдот: у дружини два попередження, у тещі -- три....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Хоп! Висновок: за "психологічним спостереженням" коли у Вас є теща, значить маєте дружину... Гм... Як Ви погоджуєте Три форуми і родинне життя? :8: Зрозуміло, чому теща запаковує посуд- любить Вас і береже сімейний спокій!..
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? це тому, що насправді ми тут можемо бути собою. або почати бути кимось іншим, ким завжди хотіли, але тягнуться за нами минулі ганьби чи звитяги... А поводити себе природно (натурально) це завжди приямно і затишно. От Пупер же тещі не скаже в очі щоб ногами машину посудомиючу навантажувала! І я багатьох речей не скажу, хоча... а на форумі сиджу як треба "мозги" розпраивти... працюю я ними, тож треба "псіхагігієну" соблюдать.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А я скажу!І вона мені відповість!А я скажу...!А вона мені знов відповість! І так хвилин 10. А потім починаєм говорити про політику...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? У нас удома це правило працює залізно! Поки не …. (помив посуд, зробив уроки, порядки, тощо), доти не «шпіляє»
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? хіба я казав "три"?.... я казав, що три -- на яких я постійно..... а ще я просто в інтернеті лазю..... частину часу я сплю, ще частину -- працюю, вся решта часу -- сім"ї..
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? відповідь задовільна...:shutup: ще вітаю з новим "обличчям" на аватарі,...може наша балачка про посудомийку навіяла Вам "його"?... Додано через 11 хвилин Мої вже свідомі своїх прав і обов*язків... Щоправда інтернет користують не для звичайних ігор, а для навчання і листування. Тож мені легше швидше усе помити, ніж допроситися, тобто відволікти їх від корисної справи...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? я неправильно сформулював відповідь.... мало бути так: увесь час я приділяю сім"ї!... окрім: час на роботу, на форум, просто на інтернет та комп"ютер, а також пиво...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Відповідь на "четвірку"... Але в дійсности: хто мені підскаже: як найоптимільніше проводити час на ЛФ?.. Після "входу" на форум- якими кроками, в якій послідовности доцільно крокувати?..Щоб спритніше виходило, бо справді "зависаю"...Причина запитання-- у мене ду-у-уже велика сім*я, яка чекає маминого до неї "повернення"....А мама страйкує, сидить у "Кав*ярні"... Допоможіть!!!...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? клікайте на: http://forum.lvivport.com/search.php?do=getnew це останні дописи..... і в переліку нових, обирайте ті, які зацікавили....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? В мене алгоритм такий: - вхід на ЛФ -> "Мої налаштування". Тут є список тем, в які я писала дописи. Тому впершу чергу заглядаю до них. - далі в "Нові дописи" в меню вгорі, як вже згадував Пупер. Відкриваю по черзі теми, які мене цікавлять, в нових закладках браузера і переглядаю. Зазвичай щодня в мене по 3-4 сторінки списку нових дописів. - після перегляду останньої сторінки, знову клікаю на "Нові дописи" (поки проходить година, за яку переглядаю цікаві мені теми, з'являються дописи в інших розділах). - коли залишаються в списку нових дописів лише теми, які мене не цікавлять, вибираю в меню форуму "Навігація" - "позначити усі розділи, як прочитані" - ну і переглядаю час від часу форум, користуючись "Нові дописи"